• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yanlış anlaşılmakla sınanmak istemiyorum artık.
Asıl alınganlık yapan, asıl farklı şekilde, kötü yönden anlayan insanlar üstüme geliyor.

Can sıkan, güvensiz insanlarla anlaşmak, idare etmek zorunda olmaktan nefret ediyorum.
Normalde kaçasım gelir.

Yere düşen ekmeği hemen alıp 3 kere öperdik. İyi çocuklardık.. Yağ satardık bal satardık ama birbirimizi satmazdık.
Ne güzel yıllardı...

Kayınvalidemler çardakta oturuyomuş.
Yanlarına gitsem mi, gitmesem mi??
Bunu düşünüyorum..

açık yakalamaya çalışır gibi 2 gün kala projenin teslim tarihini değiştirirseniz beni dellendirirsiniz işte :KK62: ne kadar büyük düşüncesizlik bu böyle :KK62:
arada çok sevdiğim insanlar olmasa vereceğiniz paraya tükürür ne haliniz varsa görün derdim ama kıramayacağım insanlar var, o yüzden uyumadan 2 gün boyunca çalışmayı göze aldım. sen utandırma Yarabbim..

Siyaset kısmını okudukça, insanlığa, kadınlara olan umudum azalıyor. Bu kadar ırkçılığın, tepeden bakmanın, aşağılamanın olduğu yerde yazmaya çekiniyorum artık.

Şöyle güzeel,zengin bir kahvaltı sofrası hayal ettim bir an... Malesef iş yerinde simit ve çaya talim :(

Fotolara baktıkça salaklığına doyma diyorum kendime, hey Allah'ım! :)
Yapmayacağım şeyi yapmışım resmen.. Saçmalamışım...

Bir şey dönüyor ama bakalım.. Allah'ım sen büyüksün.

Su an kocama bir tokat atmak istiyorummm.sinir etti beni gicik salak manyakk.ve o bu durumdan rahatsiz degil hicbisey olmamis gibi dolasiyo evde sarkilar soyleyerek

Pozitif olamıyorum..
Sen yardım et Rabbim..
Dualarımı kabul eyle, korkularımı geçir, huzur ver..
Lütfen...
İyi hissetmiyorum...

Back
X