Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçeklerden kaçmak için bin takla atıyorum; milyonlarca insan gibi.
Oku, çalış, evlen, çocuk doğur, çocuk büyüt, öl sıralamasını hatırlatmasanız iyi olurdu.
Düşününce tüm basamakları atlayıp ölesi geliyor insanın direkt. ;'(((
kızımın 9.ayına kadar hiç o mis kokusunu duymadım ben,kızıma karşı en ufak bi şefkatimde olmadı ne hikmetse ve her fırdatta herden yere çarptım (( aç bıraktım (( takiii halamın bana verdiği hediyeleri çöpe atana kadar.. benim kuzumun bi kokusu varmıs meğer ne tatlı bi kokuymus o öyleee... içime bi vicdan bi şefkat geldi kızımı çok sevdim sonradan hemde çoookk...geçmişi düşünmek dahi istermiyorum vicdan azabı çekiyorum halama gelinceee bu dünya değil ahirettede hesabını versin Allahım... halamdan sonraaa evde ne kadar bana gelen hediye var hepsini defettim ,,,, evden bişiler gönderdikçe ben ferahladım.. halam gibi bi kaç kişide zaten hamile olduguma sevınmek ne kelime şok oldular nasıl olur ,hayır ımkansız demişlerdi.. hee bende attım çöpe diye evde yine tuhaf şeyler olmaya devam ediyor tabiki alıştım artık gerçide.. saatimin pili yokken saniyesi normal hızında çalışmaya başladı..dün gecede bişiler oldu ya neyse herşeyde yazılmaz buraya..
eşim işini bahane ediyor sürekli birde benim kilolarımı , hıh çok ta umrumdu.... benim derdim başımdan aşkın bi de herifin kaprisiyle mi uğraşacam oldu cicimmmm başkaaaa.... ne hali varsa görsün.
Çok ama çok özlüyorum su sıralar.. O da özlüyor mu? Hiç mi aklına gelmiyorum acaba? Yaptığı şeyi vicdani nasıl kabul ediyor peki? Başını yastığa koyduğunda hiç mi içi sizlamaz? Unutmak hatta mümkün olsa hafızamı sildirmek. .Ama herseye rağmen bunlar da gececek umuduyla yaşamak. Herşey güzel olacak.. Sabır.. sabır.. sabır..
Çalıştığım yere sinir oluyorum şuan..
Ne anneler gününde ne babalar gününde(+ramazan) maaşımı alabildim.
Demek ki özel günler yaklaşırken biriktireceğiz...
elimde kanıtım yokki.. bulduğum kanıtları alel acelel örtbas edite benımle aşırı ilgilenmeler de benım için kanıttır .senin aklın ermez tabii... neyse en azından artık biliyorum ,biliyorumda kim olduğunu kiminle takıldığını bilmiyorum neyse allaha yalvarmaya devam edicem tabiki saklı gizli neyin varsa bana göstersin insallah.. içim nasıl yanıyor biliyomusun ,şu zamana kadar çok kırıldım kınlendim gucendim ama bu baska... sana daha öncede dediğim gibi ben 2. bi şans vermem kızımı alır giderim. hee bide önceden çaktırmadan çapkınlık yapardın şimdilerde gözüme sokuyporsun o da tuhaf neyse Allah buyuk ,hakkımda hayırlısı