Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yanlış anlaşılmaktan korkan ve çokça yanlış anlaşılan bu şekilde çok kırılan biri olarak gereksiz derecede fazla şans veriyorum sanırım bazılarına, belki benim gibidir diye...
Adamım beni iyi dinle Pek güzel sayılmam Ne kadar annem ısrar etsede iyi pilav yapmayı öğrenemedim. . Boyum sana göre birazcık kısadır Perdeleri takarken zorlanabilirim . . Çok kitap okur çok hayal kurarım Aklım bi karış havadadır . İçimdeki çocuğu hiç büyütemedim Hala oyuncaklarım ve rangarenk tokalarım var Bide babamın elinden başka el değmemiş saçlarım . . Ama bildiğim bişey var senden çok güzel baba bendense çok güzel anne olur Göznuru çeyizimde tastamam içimdeki çocukla beraber oyuncaklarımıda getireceğim Unutmadan söyliyim bi akşam müsaitseniz gelirsen TUZLU KAHVEMin tadına bakmanı isterim