stuttgart yöresinde oturanlar selam

Fadime06

kitapyurdu.eu adresinden bakabilirsin istedigin kitaplara turk kitap evi cok pahali burasi daha uygun
ben eskiden tikla24 den aliyordum simdi burdan aliyorum daha hesapli oluyor
ama kitaplarin temin süresine dikkat etmelisin hepsi tamamlanana kadar 1hafta falan suruyor gelmesi

Ah cok süper, tskler... bide oraya bakayim, zaten okuncak kitabimda kalmamisdi
Tavsiye edebilceyin bi roman varmi?

sizede selam sevgiler :) iyi olmaya karar verdim :) ben 28 yasindayim ..yeni geldim türkiyeden..evet ablacim heilbron bize cok yakin ( 10dakika falan)

mrb canim..ben heilbrondayim 19yasindayim senin yasina göre kücügüm ama yardima ihtiyacin olursa seve seve yardim ederim..carsiya gelmek istediginde falan gezdirebilirim senii

@Kirlangiclar

hosgeldin :)
bende stuttgartta kaliyorum, 25 yasindayim :)
ne zamandan beri almanyadasin? neler yapiyorsun ??

mrb canim..ben heilbrondayim 19yasindayim senin yasina göre kücügüm ama yardima ihtiyacin olursa seve seve yardim ederim..carsiya gelmek istediginde falan gezdirebilirim senii

duyarliligin icin saol cnm.yas hic sorun degil.neden olmasin.elbette gezeriz.kursa basliycam yakinda haberlesiris.heilbronu cok begendim ben neckar suyuna bayildim...birde magzalari gezelim hihiihih

@Kirlangiclar

hosgeldin :)
bende stuttgartta kaliyorum, 25 yasindayim :)
ne zamandan beri almanyadasin? neler yapiyorsun ??

slm cnm .saolasin.benim yasa bakmayin ruhum hala cocuk :)) 4 aydan beri burdayim.valla esim calisio. ben evdeyim simdilik.temizlikdi yemekdi derken. yürüyüs yapiom arada.kilo aldim bu arada
öle iste zamanla alismaya calisiom ..bigün beklerim toplanip gelinbana

duyarliligin icin saol cnm.yas hic sorun degil.neden olmasin.elbette gezeriz.kursa basliycam yakinda haberlesiris.heilbronu cok begendim ben neckar suyuna bayildim...birde magzalari gezelim hihiihih
olur valla gezerizzz..baslayinca sen bana yaz haberleselim ben ztn carsiya cok yakin oturuyorum neckar suyuna 5dk..
turk doktorunu taniyorsundur belki mehmet icli onun sokagindayim

selam kizlar...

bugün nasilsin?? :)
nerelisiniz?? Ben ankaraliyim... bende calisiyorum, ev isi, yemek, koca derken vakit geciyor iste...
Bide face takiliyom bu aralar, iste can sikintisi, esimde hep calisiyo, zor oluyo yaa :)

iyiyimm canim tsk ederim..
isten geldim söyle bir takiliyom nette
Usakliyim bende
ablamin esi ankara kochisarli :)

Bende ankarali kochisarliyim, esimde izmirli, hihi

Nerde calisiyorsun?? Erken birakiyorsun herhalde, oh ne güzel, havanin tadini cikarirsin :)

Bende ankarali kochisarliyim, esimde izmirli, hihi

Nerde calisiyorsun?? Erken birakiyorsun herhalde, oh ne güzel, havanin tadini cikarirsin :)

ben bayagi bir havanin tadini cikaranlardanim galiba
deutsche posta calisiyorum daha dogrusu 6aylik staj görüyorum..Meslek icin Allah büyük hayirlisi olucakmi bakalim
sabah 8.30 da cikiyorum disari 1-2 kadar disardayimmm bu hafta güzel hava ve calismasida daha zevkli oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…