• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stüdyoda albüm için resim çekilirken zorlandınızmı??

ben zorlanmadım çünkü fotograf çekimeyi çok seviyorum ama eşim zorlandı
fotoğrafçı damat bey gülün damat bey güllümseyin damat bey damat bey deyip durdu
zemuszemus

çok zevkliydi çok güldük çok eğlendik resimleri almaya gittiğimiz de fotoğrafçı sizin kadar güleç yüzlü bir gelin görmedim dedi bende çok rahat çalıştım sizinle dedi sorun çıkarmadığımız için de ayrıca teşekkür etti :)

merak etmeyin kızlar kendinizi akışına bırakın ve sakın kendinizi kasmayın benim eşim fotografçı gelen bütün gelin ve damatlarla konuşarak rahatlatıyor eminim butün fotografçılarda öyledir kendinizi kasmadıgınız zaman o kadar güzel pozlar çıkıyorki size birde tavsiyem gülümseyin sorununuzda olsa gülün sonuçta sizin ömrünüzde birkere olan bişey

Biz çok eğlenmiştik... Fotoğrafçımız genç çılgın biriydi.. Sürekli öpüşmeli koklaşmalı pozlar çektirdik.. eyzem de vardı gülmeyi unuttuğumuz zaman o bi espri patlatıp güldürüyordu bizi... Gene öpüşmeli bir pozun ardından başka bir poza geçtik gülemiyoruz... Teyzem demezmi yeter bu kadar püştüğünüz biraz da aile için foto çektirin, albüme koycaz bu fotoları çoluk çocuk bakıcak...
Biz koptuk tabiii...
Acaip eğlenceli oluyor, ama dediğim gibi ya sizi rahatlatacak bir fotoğrafçı yada yanınızda sizi rahatlatıp güldüren birileriosun..
O telaş ve kargaşada insan isteristemez kasılıyor ve gülmeyi unutuyor...

ayy ne guzel yaa,
ben şu eerkegın eli kadnın belınde olan fotolara bayılıyorum ya da boyle sahıplenmıs duruslar vs
cok hosuma gıdıyor sanatsal olması da bı ayrı guzel oluyor, allah bana da nasıp edecek mı acaba
ne guzel vallaha.

kızlar yanınızda illa birini istiyorsanız sizi kasmayacak biri olsun
ben şayet kimse olmasın daha rahat ederim
benim nişan fotom çekilirken yanımızda eltim ve kaynımda vardı rahat olamadım

valla şekerim ben nişanımda sütüdyoya gitmedim...nişanım dışarda olduğu için herkezde diji vardı sonrada bastırdım ben....düğünde de istemiyorum....gelinliği giyme anından makyaj anından başlayıp düğünün sonuna kadar profesyonel foto çeken kişiler varmış,onlarla anlaşmayı düşünüyorum.ben sütüdyo fotolarını çok yapay buluyorum.pozlarrr doğal değil ne bileyim çok rütuş fotoshop var....ay bilemedimzemuszemus

valla şekerim ben nişanımda sütüdyoya gitmedim...nişanım dışarda olduğu için herkezde diji vardı sonrada bastırdım ben....düğünde de istemiyorum....gelinliği giyme anından makyaj anından başlayıp düğünün sonuna kadar profesyonel foto çeken kişiler varmış,onlarla anlaşmayı düşünüyorum.ben sütüdyo fotolarını çok yapay buluyorum.pozlarrr doğal değil ne bileyim çok rütuş fotoshop var....ay bilemedimzemuszemus

evet canım aslında haklısın biraz yapay oluyo stüdyo fotoları
her anını çeken profosyenellerin olmasıda çok hoş

tam bir saat sürmüştü fotoğrafçı beni sıyırdı sandı çok gülüyodum eşimin gözlerimin içine yspmscık gülücük yapmamı sölüyordu tam çekerken ben kahkaha atmaz mıyım öff ya ne gündü o öleee

Back