stüdyoda albüm için resim çekilirken zorlandınızmı??

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
benim en merak ettiğim fotoğraflarda o pozları verirken çekiniyomusunuz yada gülesiniz falan geliyomu o hareketleri fotoğrafçı yaptırıyo sanırım birileri daha olmalımı yanınızda daha rahat olmak için aileden falan:uhm:sositososito

kaydirigubbakcemile3
cumartesi günü çektirdik canım nişan için.
3 poz istedik 50 tane çekti içinden beğendiklerimizi seçicez.

zorlanmıyosun önce biraz kasıyosun. fotoğrafçı gülün falan diyo çok gülün diyo her karede de gülünce dolayısıyla yanakların ağrıyo :roflol:
sen kendini kasma rahat ol. fotoğrafçı konuşmalarıyla rahatlatıyo zaten :))

ay evlenmek ne zormuş hep aksiyon hep ekşın..teşekkür ederim a.s.

bizim fotoğrafçımız arkadaşımızdı o yüzden çok kasılmadık ama yinede böyle değişik pozlar verirken insan istemeden bi garip oluyo. biz bide dıl mekan çekim yaptık sanki herkes bize bakıyomuş gibi geldi. akışına bırakmaya çalış ne kadar doğal olursa o kadar güzel çıkıyor.

Canımm biz de c.tesi günü nişanlandık canım nişanlım çok kasıldı benim sinirlerim bozuldu hep gülüyorum, o da gülmüyo ayyy ne gündü yaa, çok merak ediyorum nasıl çıktıkkk

canım aslında zor degıl ama sıkıcı fotografcın durusunu elını ayagını kafanı bıle ayarlıyor benden sana tavsıye kesınlıkle kasma kendını sonra pısman oluyor ınsan ben nısan resımlerımde cok kastım utandım albumumu goruncede begenmedım ama bızım sucumuz dugun fotolarımı cekınırken cok rahat olacagım ne derse yapacagım kolay gelsın hayırlı olsun.

ay evet ben de çok kasılırım.vesikalık çekilirken bile kasılıyorum.bakalım nasıl olcak ama istemiyorum öle tuhaf pozlar.çiftin özel yaşayacakları fotorafa yansıyo hiç hoş değil sarılıyo öpüyo kimisi kendinden geçmiş gibi çıkıyor

ben fotograf cekinmeyi sevdigim icin hic kasilmam.tam tersi kendimi star gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3 cok hosuma gidiyor:lepi:

canım biz evlendik onca maceradan sonra:) nikah resimlerimiz çekilirken çok eğlendik biz gülmekten karnımıza ağrılar girdi resmen belki biz stresten ayarımızı bozduk bilemem ama sonuçta çok güzel pozlar çıktı ortaya

yok zorlanmadık.. fotoğrafçımız sayesinde gayet rahattık...
fotoğraf çektirmekten nefret etmeme rağmen gayet güzel pozlar çıktı ortaya...
zaten eşimin bi arkadaşıda vardı yanımızda komiklikler filan yaptı.eğlendik gülmek içinde zorlanmadık...

Son düzenleme:
resim çekmeyi çekinmeyi çok seven bir insan olmama ragmen
stüdyoda zorlandım baya nişanlımda tabi
insanın her hareketi kontrol edilmeye çalışılınca sıkıcı oluyor
ağustos 8de alıcam resimlerimi
umarım güzeldirmafoldumben:Saruboceq:

cnm biz hiç zorlamadık yaa gayette zewkli geçti hattakaydirigubbakcemile2 ben hep gülüşlerimin böle yapmacık çıkmasındn korkardım kasarsam kendimi die, ama zaten fotoğrafçıı gülümseyin çekiorum falan demioo pozu werdirdikten sonra öle makinesiyle bakarken bi espri patlatıo biz ona gülerken flaşıda patlatıokaydirigubbakcemile3 hiç kasma kendini bence rahat olyerimseniben tabi ii bi fotoğrafçıya gidin derim bizimki baya profesyoneldi işindezemuszemus mutluluklaropuyorumnanaktan

bende cumartesı gun nısanlandım malum sudyo fotoda cektrdık
v nasıl poz verıcem dıye dusnuyordum
neyse bı gıtık adam yanımızdakılerı dısarı cıkardı sonra basladı espırı yapmaya ınsanı oyle rahatladıtokı fotografcı
ıcten bı gulumseme olsun dıye adam nasıl espırıler yapıyo resmen gulme krızı gercıkdk dıyebılırım stres flan da kalmadı :))

hepiniz çok güzel cevaplar yazmışsınız teşekkür ederim hepinize tek tek..a.s.a.s.a.s.

ay bende cok kasılmıştım şimdi bakıyorum resimlerimizede üfff iğrençççç :umursamaz: keşke daha rahat olsaydım :S pişmanım vala bidaha o an geri gelmiyor ... tadını cıkara cıkara cektirmek lazım ...

ben nişan içinde düğün içinde resim çekilirken hep gülme krizine girdim bu yüzden doğru düzgün resim çekilemedik.adam tam çekicek ben bi başlıom gülmeyee hayda bütün pozu tekrar baştan kafayı 2 cm saga bacagı 3 cm sol a az bana bak gozun yukarda allahım kopuodum yaa :))) neysekı atlattım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…