Gebelik olcak bir durum olmadı ama sanmıyorum oyle gebe oluncaginiHamilelik şüphesi varsa doktora gidin önce.
Ya gebe oluncak bir sekilde birsey yasamadim stresten oldugunu düşünmüyorumEvet stresten olabilir.over kistim vardı soğan suyunu ilk içtiğim gün adetim başladı.gebelik kesin yoksa bence içilebilir soğan suyu
Düzenli cinsel hayatınız varsa ihtimal her zaman vardır. Bebek varsa yapacağınız şeyler zarar verebilir.Gebelik olcak bir durum olmadı ama sanmıyorum oyle gebe oluncagini
Koruncak birsey yapmadım yani düşündüğüm sekilde gebelik ihtimali yokkorunmuyorsanız gebelik olabilir
değilse stres etken olabilir evet
yok yani hala bakireyim oyle bir ilişkin degil yaniDüzenli cinsel hayatınız varsa ihtimal her zaman vardır. Bebek varsa yapacağınız şeyler zarar verebilir.
Eczaneden bir test alın en azından.
Cinsel hayatım yok deseniz daha açıklayıcı. Öyle yok falan diyince kimse birşey anlamıyor.yok yani hala bakireyim oyle bir ilişkin degil yani
Birkaç gün daha bekleyin ya da bir doktora görünün kist falan ihtimali de olabilir çünküYa gebe oluncak bir sekilde birsey yasamadim stresten oldugunu düşünmüyorum
Benim 2-3 ay bile geciktiği olur, her seferinde ihmal etmeden doktora giderim. Benim gecikme sebebi stres ve mevsimsel.. Sen de bir görün ultrasonla bakılsın mutlaka.[/
Benim ilk defa boyle oldu yanı son zamanlarda birseye kafayı çok taktim delircem dusunmekten erkek arkadasim strestendir falan dedi bende oyle düşünüyorum iki uc gün daha bekleyip gorunecegim
cinsel hayatim yok kusura bakmayin yaptığım sekillerde de hamilelik riski az olduğu için o durumdan suphem yok yaniCinsel hayatım yok deseniz daha açıklayıcı. Öyle yok falan diyince kimse birşey anlamıyor.
Ozaman strestendir biraz daha bekleyin.
sogan kuru hakkinda ne dusunuyorsunuz?Birkaç gün daha bekleyin ya da bir doktora görünün kist falan ihtimali de olabilir çünkü
Hamilelik riski az demek ihtimal yok demek değildir onu söylüyorum zaten bende :)cinsel hayatim yok kusura bakmayin yaptığım sekillerde de hamilelik riski az olduğu için o durumdan suphem yok yani
o kadar cabaya ragmen millet hamile kalmiyor ben o sekilde jalirsan rekorlar kitabina girerimHamilelik riski az demek ihtimal yok demek değildir onu söylüyorum zaten bende :)
Kist, yumurta çatlamaması gibi durumlar olabilir siz yine de doktora gidin.
yani evet oyle birwey sabahları icemem de aksam icsen olur degil mi? Adetim gecikince stres oldumGaliba yine sürtünme durumları. Bir doktora görünün adet söktürücü hap verir. Sıkıntınız çözülür. Soğan suyu da aynı etkiyi yapar. Sabah akşam aç karnına. Tadı pek güzel değil. Bir yudumda içmeye çalışın.