- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 31
- Konu Sahibi yosunyesilii222
Merhabalar kızlar buraya yazmayalı uzun zaman oldu. Eski konuma bakarsanız belki hatırlarsınız ne yemek yapabiliyorum ne cinsel ilişkim var evliliğim sıkıntıda demiştim şükür ikisinide hallettim. Asıl sorun şuan elim ayağım titryo sinirden eşimi parçalıcak duruma geldim Kızlar evde prezervatif yok kalmamıs eşimde tutturdu beraber olmak için daha önce geri çekilme yöntemini denemiştik çok şükür bir sıkıntı olmadı. yine bir problem olmaz diye düşündüm ve anlamnız için açık yazıcam keyfimden yazmıyorum ben üstteydim ve kaçılırken vajinamdan sıvı aktı elimi götürmemle bir yığın sperm kaydı elimden hemen tuvalete gittim sonra güzelce yıkadım ama yok ölücm sıkıntıdan biliyorum böyle olmaz diyeceksiniz ama bir tane bile sperm yeterli diyorlar. Eşimde saçmalama diyor ve beni daha da delirtiyor regl olmama 16 gün var ve bugün yumurtlama dönemindeyim nasıl yaparım böyle bir hata ya deliricem İyice temizledim vajinamı tuvalete gittiğimde bile biraz geliyordu duşa girdim ama çok kötüyüm şuan tek sorabilceğim aklıma burası geldi lütfen sizde kınamayın evet evde prezervatif yokken yapmamalıydım ama yapmaya yeni başladığımız zamanlarda geri çekilme yöntemiyle yapıyorduk ve başıma böyle birşey gelmemişti. moralim çok bozuldun saatlerdir ağladım yatıyorum öyle eşimde gelmedi doğru düzgün saçmalama diyor ama ben gördüm görceğimi