Gebeliğe Hazırlık Stres yapıp yine de hamile olan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben çok stres yaptım ama yine de hamile oldum diyen var mı çünkü herkes kafandan at stres yapma diyor tam tersi var mı acaba
Tek sebep stres olmayabilir. Başka sorunlar da yoksa engelliyor ama malesef. Önce sorun olmadığına emin olup akışına bırakmak lazım. Hatta stres yapıyorum diyenlere yumurtlama takibi yapmayın diyorum ben. Olacağı varsa da olmuyor görev gibi oluyor ilişki

O anlık stresle aylardır belki senelerdir olan stres bir olmaz. Hormonları bile bozuyor bu baş belası şey. Çok duyuyoruz bu yüzden tam olmuyor deyince oldu. Tüp bebek için gidecektik öğrendim. Evlat edinmek için başvurduk çift çizgiyi gördüm vs çoook örneği var. Akışına bırakmak lazım biraz
Tecavüze uğrayanlardan çok stres yapan yok valla onların istemeden nasıl oluyor görüyoruz. Stres etken ama allah verince de veriyor direk buna baglanmaz

Valla canım çocuk isteyen kadın o saatten sonra girdiği her ilişkiye buna yönelik giriyor hatta ve hatta pozisyonu bile buna göre seçiyor. Ben adetim bittiği günden öteki adete kadar düşünmedim desem yalan olur. Mecbur düşünülüyor. Zaten 15 gün yumurtlama telaşe si ister istemez düşünülüyor. Sonraki 10 günde yumurta tuttu mu tutmadı mı düşüncesi 😁

Valla canım çocuk isteyen kadın o saatten sonra girdiği her ilişkiye buna yönelik giriyor hatta ve hatta pozisyonu bile buna göre seçiyor. Ben adetim bittiği günden öteki adete kadar düşünmedim desem yalan olur. Mecbur düşünülüyor. Zaten 15 gün yumurtlama telaşe si ister istemez düşünülüyor. Sonraki 10 günde yumurta tuttu mu tutmadı mı düşüncesi 😁
Evet düşünmemek inkansi malesef bir senedir olmadı benim

Tabi ki hayır öyle bi genelleme olmaz. Ama nasıl hormonlar bi nedense bu da bi neden olabilir
Prolaktin yuksek cikti stresten doktor engel dedi gecenay.oncekiayda kalbime çarpıntı olmus stresten.ben stresin bukadr etkili olacağını dusunmedim ama oluyormuş

X