- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 32
- Konu Sahibi Kararliiii
Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben çok stres yaptım ama yine de hamile oldum diyen var mı çünkü herkes kafandan at stres yapma diyor tam tersi var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek sebep stres olmayabilir. Başka sorunlar da yoksa engelliyor ama malesef. Önce sorun olmadığına emin olup akışına bırakmak lazım. Hatta stres yapıyorum diyenlere yumurtlama takibi yapmayın diyorum ben. Olacağı varsa da olmuyor görev gibi oluyor ilişkiBaşlıktan da anlaşılacağı üzere ben çok stres yaptım ama yine de hamile oldum diyen var mı çünkü herkes kafandan at stres yapma diyor tam tersi var mı acaba
Tecavüze uğrayanlardan çok stres yapan yok valla onların istemeden nasıl oluyor görüyoruz. Stres etken ama allah verince de veriyor direk buna baglanmaz
Hayır maalesef stres çok büyük bir etken stres varsa olacağı varsa da olmuyor.Bunu bütün uzmanlar da söylüyor zaten.Bende buna bir örneğim.Olacak olduktan sonra stes de başka bir şey de önüne geçemez bence
Ben varım canım ama kaybettim, şimdi kara kara acaba yine olacak mı diye düşünüyorum... ☹Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben çok stres yaptım ama yine de hamile oldum diyen var mı çünkü herkes kafandan at stres yapma diyor tam tersi var mı acaba
Evet düşünmemek inkansi malesef bir senedir olmadı benimValla canım çocuk isteyen kadın o saatten sonra girdiği her ilişkiye buna yönelik giriyor hatta ve hatta pozisyonu bile buna göre seçiyor. Ben adetim bittiği günden öteki adete kadar düşünmedim desem yalan olur. Mecbur düşünülüyor. Zaten 15 gün yumurtlama telaşe si ister istemez düşünülüyor. Sonraki 10 günde yumurta tuttu mu tutmadı mı düşüncesi
Tabi ki hayır öyle bi genelleme olmaz. Ama nasıl hormonlar bi nedense bu da bi neden olabilirBende merak ediyorum doktorum bana strelisin bu engelliyor dedi.ama herhamile kalan rahatligindanmi kaliyor yani
Prolaktin yuksek cikti stresten doktor engel dedi gecenay.oncekiayda kalbime çarpıntı olmus stresten.ben stresin bukadr etkili olacağını dusunmedim ama oluyormuşTabi ki hayır öyle bi genelleme olmaz. Ama nasıl hormonlar bi nedense bu da bi neden olabilir
Rahatlamak lazım biraz ama çok zor bilirimProlaktin yuksek cikti stresten doktor engel dedi gecenay.oncekiayda kalbime çarpıntı olmus stresten.ben stresin bukadr etkili olacağını dusunmedim ama oluyormuş
suan persemeb catlamaignesi vuurndum cuma iliskiye girdim bugn cumartesi hep byenimde tuttu mu tutmadimi buvarRahatlamak lazım biraz ama çok zor bilirim
Bende 1 bucuk yıl uğraştım. Stres hamileliğe özgü değil ki bu dünya da stressiz bir yaşam mümkün değil zatenEvet düşünmemek inkansi malesef bir senedir olmadı benim
Dünyadan ziyade ülkeBende 1 bucuk yıl uğraştım. Stres hamileliğe özgü değil ki bu dünya da stressiz bir yaşam mümkün değil zaten
Gün sayarsın 12 gün dolana kadarsuan persemeb catlamaignesi vuurndum cuma iliskiye girdim bugn cumartesi hep byenimde tuttu mu tutmadimi buvar
Ayenn ama aliskinim tekcizfi görmeyeGün sayarsın 12 gün dolana kadar
Bir buçuk yıl sonra kendiliğinden mi oldu yoksa özel bibtedavi kür bişey yaptın mı bide hamile oldugun ay düşünüyor muydun yumurtlama günü falan diyeBende 1 bucuk yıl uğraştım. Stres hamileliğe özgü değil ki bu dünya da stressiz bir yaşam mümkün değil zaten