• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stres testi

Görebilmek için kendimi baya zorladım :84: ikinci bir yunus yok ki orada dolayısıyla benzerlikte bulamadım :84:

Son düzenleme:
harbiden çok stresliymişim yazıyı okurken bulabilecekmiyim diye endişelenmiştim,ama bütün stres pufffffffffff uçtu gitti:))))

2. yunusu gören var mı kızlar:44::44:en iysim toplu bir tatile çıkalım sonra gelip yine bakalım şu yunuslara :66:

Bakın bakalım stresli misiniz? aşağıda bir fotograf var. Orada da iki
tane
tıpa tıp birbirlerine benzeyen yunuslar var. Bu stres testi Amerikada
çok
ünlü bir hastanede stres seviyesini ölçmek için kullanılıyormuş.
Suyun
üzerinden atlayan iki yunusa çok iyi bakınız. İkisi birbirinin aynı,
ancak
araştırmalar gösteriyor ki yorgun ve stres altında olan kişi bunlar
arasında farklar buluyor. Yunuslar arasında çok farklılıklar bulan
kişiler
daha çok stres altındalar ve kesinlikle tedavi görmeleri gerekir.
Yunuslara
çok iyi bakın, birden fazla farklılık bulursanız bu demek ki en
azından iyi bir tatile çıkıp azıcık dinlenmeniz lazım ) iyi
çalışmalar,
kendinizi kasmayın,

AŞAĞIDAKİ RESME ÇOK DİKKATLİ BAKIN İKİ YUNUS ARASINDA FARK GÖRÜYORSANIZ MUTLAKA TATİLE ÇIKIN

hahayt:1::1: bu ne böle yavv:)çok şey anlatıyor aslında..insana laf sokan cinsinden..sazanlama atlamak vardır ya yada onun gibi deyimlerimiz ders verici hani onlar geldi aklıma..ben neyim madem bu sonuçta:))

bende çok fark göremedim ama yunusun içinde kediye benzeer bir gölge gördüm onunda ikinci yunusla alakası yok bzim tatile çokk ihtiyaımız var resmenn iptaliz yaaa:52::52::52:

sazan gibi bütün yorumları da okudum ya...
akşam akşam çok güldüm.
siz çok yaşayın...:60::60:

Üniversite sınavı stresi, dershane, çok ders çalışmak... Sonuç olarak bir inek görüyorum orda. Olacağı buydu. Nayır nolamazzz! Ölmüşüm ağlayanım yok. :27::62:

Back