• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Straplez olan gelinliğime askı secmekte zorlanıyorum yardım!!

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Kızlar gelinliğim tam dikilmediğinden fotosunu koyamadım ama hazırda olan gelinliğim göğüs altında taşlı şeritler geçiyor yaptırıcagım kollar taş serpmelimi olsun yksa sade tüldenmi olsun ?

Eklentiler

• $575806_151051051688305_100003502328124_189415_652151085_n.jpg
    $575806_151051051688305_100003502328124_189415_652151085_n.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 123
  • $00130002893633929235.jpg
    $00130002893633929235.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $g3.jpg
    $g3.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 141
  • $ge.jpg
    $ge.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 126
$gelinlik1.jpg
şu omuzlara benzer bir model harika duruyor. ama tam omuzların köşelerinde durucak şekilde olursa mükemmel olur. ben çok beğeniyorum çok zarif duruyor

Kızlar modeli aslında straplez cook şık duruyor gelinliğimin ama işte 2 tarafta istemiyr ince askıda istemediler onndan güzel bi askı yaptırayım dedim

bi kızın hayatta bir kez giyeceği şeye neden karışır bu aileler :47: tül daha iyi olur bencede..ama gelinliğinin motifleri vs.önemli kol seçiminde..en güzeli son provada gelinlik üstündeyken bikaç seçenek denemen

bi kızın hayatta bir kez giyeceği şeye neden karışır bu aileler :47: Tül daha iyi olur bencede..ama gelinliğinin motifleri vs.önemli kol seçiminde..en güzeli son provada gelinlik üstündeyken bikaç seçenek denemen

bi bilebilsem anlayamıyorum 2 tarafta kırılmasın diye bişey diyemiyorum kendi tarafım hadi ne halin varsa gör dedide diğer taraf straplez uygun kacmaz diyolar askı olsa nolcak olmasa nolcak anlatamıyorum mühim olan göğüs catısı gözükmemesi dedim anlatamadım :(

bi bilebilsem anlayamıyorum 2 tarafta kırılmasın diye bişey diyemiyorum kendi tarafım hadi ne halin varsa gör dedide diğer taraf straplez uygun kacmaz diyolar askı olsa nolcak olmasa nolcak anlatamıyorum mühim olan göğüs catısı gözükmemesi dedim anlatamadım :(

evet göğsün gözükse ama uzun kollu olsa bişey demicekler yani demekki..kendi içine sinen bişey bulabilirsin umarım

bencede dantelden olmali canm daha çok şıklık katıo ikinci resmi elemelisin dıe dusunuorum.inş diledigin istedigin gibi olur gelinliğin yaptrcagn askıdan da memnun kalırsın canm böle zamanlar cok zor sen düsünceli davranıyosun umarım ıkı tarafda farkına varır senin mutlu olman önemli bi askı cokda sorun yaratmasın senin için en güzel günlerinin tadını cıkar doyasıya sen

$eliasaab1an.jpg

Bu da benden canım. Ama bence de içinden ne geliyorsa onu giy bir kere giyeceksin sonuçta.

Bence göğüs altından taşlar varsa kollar omuzdan düşen tarzda taşlı olmalı cnm birde gelinlikçinin kararını uygula mutlaka çünkü hangisinin güzel duracağını o daha iyi bilir;)

Son düzenleme:
taş işlemeliymiş gelinliğin o yüzden danteldende vazgeçemiyorsan birlikte kullanabilirsin bir model ekliyorum göğüs altında taş işleme var ama dantelle uyumu çok güzel olmuş fikir olabilir belki daha değişik şekillerde değiştirebilirsin diye ekliyorum canım. seçtiklerinden ise 1 ile 3 hoş olur.. $kisa-kollu-gelinlik-modelleri-1.jpg

ayy ayy aynı konu benimde başımda askı problemi iki tarafıma memnun etmek zor ya bnde şu pronovs yeni çıkan straplez modelini üstüne tülden yaka modelini yaptırmaya karar verdim hem çok kibar duruyı hemde gözü rahatsız etmiyo bu tüp askılar çok klasik oldu artık genede sen bilriisn gögüs altındaki işlemlerden tül üstüne attırbilirisn çok hoş olur :)Eki Görüntüle 398418 Eki Görüntüle 398418

Back