stor güneşliğimi çıkartamıyorum yardım edin

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
merhaba arkadaşlar..acil badanaya karar verdim bu akşam yapılacak..ancak ben güneşliğimi mekanizmasından çıkartamıyorum..mekanizmanın yanında düğme gibi bi şey olduğu ona bastırıldığında çıtladıktan sonra çıkacağını okudum ancak çıtlamak bilmiyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin..acaba benim mi gücüm yetmedi bilmiyorum ki

merhaba arkadaşlar..acil badanaya karar verdim bu akşam yapılacak..ancak ben güneşliğimi mekanizmasından çıkartamıyorum..mekanizmanın yanında düğme gibi bi şey olduğu ona bastırıldığında çıtladıktan sonra çıkacağını okudum ancak çıtlamak bilmiyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin..acaba benim mi gücüm yetmedi bilmiyorum ki

merhabalar,
badana yaptııracaksanız stor kasasının altındaki yere de boya yapmak gerekecektir. Bu yüzden storu kasası ile çıkartmanızda fayda var. Stor perdenizi tutan metal klipsler vardır. Bu klipsin bastırılarak çıkartılabilmesi için çıkıntılı bir yer ayarlanmıştır. Bu çıkıntılı kısmı kuvvetli bir şekilde ittirmenizin ardından stor perdenizi klip bırakacaktır. Aşağıda bir perde satış sitesinde bulduğum resimleri ekliyorum. Bu resimlere bakarak nasıl çıkartılacağı ve nasıl tekrar takılacağı hakkında bilgi edilebilirsin. Herhangi bir takıldığınız yer olduğunda tekrardan bilgi isteyebilir siniz.
$stor ve zebra perde klipsi.webp $stor ve zebra perde çıkartılışı.webp $zebra ve stor perde montajı.webp

Back