Doğuma Hazırlık Stokke xplory bebek arabasi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bej melanj aldım:)bir hafta bekledim bende onun için sizde güle güle kullanın kampanyadan mı aldınız sizde peki
benimki joker de kampanya dahilinde izi sleep ana kucağını veriyor sadece. Suanda kampanya olarak o var diye biliyorum. Siz ne şekilde bir kampanyadan faydalandınız?

benimki joker de kampanya dahilinde izi sleep ana kucağını veriyor sadece. Suanda kampanya olarak o var diye biliyorum. Siz ne şekilde bir kampanyadan faydalandınız?
Evet bende aynı şekilde stoklar bitti görülüyorduda o yuzden sordum canım ben çünkü bir joker şubesini şikayet ettim bu yüzden güle güle kullanın şimdiden sizde de şemsiye çıkmadı değil mi

Şemsiye içinden çıkmıyor keşke çıksa:) ücretli istersen alıyorsun ama ben almadım. Ben bardak tutucu aldım bir de bakım çantasını aldım ilave olarak.Şemsiye gerekli diyorlar ama ihtiyacım olduğunda almayı düşünüyorum.

Güle güle kullan tekrar canım bende semsiye için karar veremedim lazm olursa alacagım hadi bakalım inşallah güle güle kullanırız

Bende mor rengini aldım geçen ay kampanya gerçekten çok iyiydi bin lira indirim olmuş gibi oldu yani inş memnun kalırız arkadşlar ben tabsiye üzerine aldım ama bebişimin doğmasına daha çok var :)

Kızlar Stokke bana çok şık ama çok da pahalı geldi.
Britax Römer Affinity hoşuma gidiyor benim...

Keşke şemsiyesi içinde olsaydı .. Bari o olsaydı :)) ben aldıgımda kampanya falan yoktu izi sleep kampanyasını görünce resmen içime oturdu. İyi günlerde sağlıkla bebıslerımızle kullanmak dilegıyle :*

Bende stokke xplory'nin mor rengini jokerden aldım. Hediye çeki verdiler. Oto koltuğu tam yatış pozisyonu olduğu için izi sleep aldık ama tek başınıza kullanabileceğiniz bi oto koltuğu değil kesinlikle çok ağır. Eşim yanımdayken oto koltuğunu arabadan çıkartabiliriz anca. Hafifliği açısından izi go daha iyi ama onda da tam yatış pozisyonu yok.

Evet gerçekten ağır . Bana bel kısmı fazla çökük geldi yeni doğduğunda Oray'ı destektelememiz gerekecek sanırım

Pahaliya almis o zaman :) suan daha uygun fiyatlara var
Acaba daha uygununu nerden gordugunuzu ogrenebilirmiyim? Ben belcikada yasiyorum ve stokke xplory setini nerdeyse 1000€a aldim yani trye fiyati 3000tl i geciyor. Lutfen yanlis bilgi vermeyin iyice arastirin

Bende stokke xplory kahverengini aldim, harika bir araba umarim kullanirkende memnun kalirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…