Bej melanj aldım:)bir hafta bekledim bende onun için sizde güle güle kullanın kampanyadan mı aldınız sizde pekiGüle güle kullanın. :)
Ben de kahverengi rengini istiyorum. Siparişini verdik bekliyorum.
benimki joker de kampanya dahilinde izi sleep ana kucağını veriyor sadece. Suanda kampanya olarak o var diye biliyorum. Siz ne şekilde bir kampanyadan faydalandınız?Bej melanj aldım:)bir hafta bekledim bende onun için sizde güle güle kullanın kampanyadan mı aldınız sizde peki
Evet bende aynı şekilde stoklar bitti görülüyorduda o yuzden sordum canım ben çünkü bir joker şubesini şikayet ettim bu yüzden güle güle kullanın şimdiden sizde de şemsiye çıkmadı değil mibenimki joker de kampanya dahilinde izi sleep ana kucağını veriyor sadece. Suanda kampanya olarak o var diye biliyorum. Siz ne şekilde bir kampanyadan faydalandınız?
Şemsiye içinden çıkmıyor keşke çıksa:) ücretli istersen alıyorsun ama ben almadım. Ben bardak tutucu aldım bir de bakım çantasını aldım ilave olarak.Şemsiye gerekli diyorlar ama ihtiyacım olduğunda almayı düşünüyorum.Evet bende aynı şekilde stoklar bitti görülüyorduda o yuzden sordum canım ben çünkü bir joker şubesini şikayet ettim bu yüzden güle güle kullanın şimdiden sizde de şemsiye çıkmadı değil mi
Güle güle kullan tekrar canım bende semsiye için karar veremedim lazm olursa alacagım hadi bakalım inşallah güle güle kullanırızŞemsiye içinden çıkmıyor keşke çıksa:) ücretli istersen alıyorsun ama ben almadım. Ben bardak tutucu aldım bir de bakım çantasını aldım ilave olarak.Şemsiye gerekli diyorlar ama ihtiyacım olduğunda almayı düşünüyorum.
Aynen iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanalım:)Güle güle kullan tekrar canım bende semsiye için karar veremedim lazm olursa alacagım hadi bakalım inşallah güle güle kullanırız
Ben stokke de kararlıydım başka hiç bir modele bakmadım canım içine hangisi siniyorsa al:)Kızlar Stokke bana çok şık ama çok da pahalı geldi.
Britax Römer Affinity hoşuma gidiyor benim...
Kampanya devam ediyor mu hala ya bende acaba renk mi değiştirsem diye düşündüm hatta dün mail attımBende jokerden ana kucagı kampanyasıyla aldım ama daha gelmedi inşallah memnun kalırız
Bitmiş malesefKampanya devam ediyor mu hala ya bende acaba renk mi değiştirsem diye düşündüm hatta dün mail attım
Kampanya devam ediyor mu hala ya bende acaba renk mi değiştirsem diye düşündüm hatta dün mail attım
Çok tşk ederim sizin de son iki ay saglıkla kucagınıza alın inş5 gününüz kalmış .. Dilerim doğumunuz çok çok güzel geçsin :*
Çok tşk ederim sizin de son iki ay saglıkla kucagınıza alın inş
Bende stokke xplory'nin mor rengini jokerden aldım. Hediye çeki verdiler. Oto koltuğu tam yatış pozisyonu olduğu için izi sleep aldık ama tek başınıza kullanabileceğiniz bi oto koltuğu değil kesinlikle çok ağır. Eşim yanımdayken oto koltuğunu arabadan çıkartabiliriz anca. Hafifliği açısından izi go daha iyi ama onda da tam yatış pozisyonu yok.
Acaba daha uygununu nerden gordugunuzu ogrenebilirmiyim? Ben belcikada yasiyorum ve stokke xplory setini nerdeyse 1000€a aldim yani trye fiyati 3000tl i geciyor. Lutfen yanlis bilgi vermeyin iyice arastirinPahaliya almis o zaman :) suan daha uygun fiyatlara var