Merhaba kizlar,aranizda Stokke xplory bebek arabasi kullanan varsa lutfen gorus bildirebilir mi?Esimle bu arabada karar kildik ama o kadar para verip sonradan pisman olmak da istemiyorum.Yorumlarinizi bekliyorum kizlar...
Arkadaslar stokke xplory ariyorum
Tesekkur ederim yorumlariniz icin kizlar,Stokke Crusi modeli almaya karar verdim,gidip inceledim biraz buyuk ama yine de hosuma gitti ve en onemlisi de altinda sepeti var,sepetsiz oldugu icin xplory den vazgectim.
Evet xplory sepetsiz çünkü çantası var. Dediğiniz modele bende baktım ama bana da çok büyük hantal geldi biraz. Tabi hangisini kullanmak kolaysa onu almak lazımHayırlısıyla bebeklerimizi içinde görelim
yenisi 2000tl zatenBen satıyorum stokke xplory bej renkli komple set 1900tlye ilgilenen varsa eğer
yenisi 2000tl zaten
Pahaliya almis o zaman :) suan daha uygun fiyatlara varYanlış biliyorsunuz sıfırı 3000₺
Hanımefendi setiyle beraber satıyormuş setin sıfır fiyatı da 4700₺
Yani gayet uyguna satıyor çokta temiz
Şu andaki mağaza fiyatlarına hiç bakmadıniz sanirim tek puset fiyatı 3000tl ve ben tek puset satmıyorum.merak ettim nerde 2000tlye satılıyormuş orjinal stokke puset+port bebe+bakim çantası +pram pack seyahat çantası yazabilirmisiniz? Port bebe sıfır fiyatıda 750 tl.bakim çantası sıfır fiyatı 380tl ve pram pack seyahat çantası 550tl.Pahaliya almis o zaman :) suan daha uygun fiyatlara var
Internetten alirsan puset 2oooe var ayrica yurtdisindan alirsan daha uyguna geliyorŞu andaki mağaza fiyatlarına hiç bakmadıniz sanirim tek puset fiyatı 3000tl ve ben tek puset satmıyorum.merak ettim nerde 2000tlye satılıyormuş orjinal stokke puset+port bebe+bakim çantası +pram pack seyahat çantası yazabilirmisiniz? Port bebe sıfır fiyatıda 750 tl.bakim çantası sıfır fiyatı 380tl ve pram pack seyahat çantası 550tl.
Hanimefendi ben zaten viyanada yasıyodum ve ordan aldim.yurtdısi fiyatını gayet iyi biliyorum.3.5 sene önce tek pusete 850 Euro verdim ki birde burdaki her insanın yurtdışından alma imkanı yok yani gidin yurtdışından alın diyemezsiniz.diger yazdıgım fiyatlarda zaten yurtdışı fiyatını tlye çevirdim.tabiki trye göre biraz daha ucuz ama bakım çantası mesela viyanada 110€ yani 330-340tl ise türkiyede 380tl ve benim sattığım fiyatda hem türkiye hem viyanada satmam ićin gayet uygun bir fiyat.sizinle burdan konu üzerine tartışma gereği duymuyorum.ne yapmaya çalıştığınızıda anlamış değilim.Internetten alirsan puset 2oooe var ayrica yurtdisindan alirsan daha uyguna geliyorcozum yok degil.. Tr araba fiyatina satiliyor ama yurtdisinda daha uygun
Siz sıfırını mı 1900 tl ye satıyorsunuzHanimefendi ben zaten viyanada yasıyodum ve ordan aldim.yurtdısi fiyatını gayet iyi biliyorum.3.5 sene önce tek pusete 850 Euro verdim ki birde burdaki her insanın yurtdışından alma imkanı yok yani gidin yurtdışından alın diyemezsiniz.diger yazdıgım fiyatlarda zaten yurtdışı fiyatını tlye çevirdim.tabiki trye göre biraz daha ucuz ama bakım çantası mesela viyanada 110€ yani 330-340tl ise türkiyede 380tl ve benim sattığım fiyatda hem türkiye hem viyanada satmam ićin gayet uygun bir fiyat.sizinle burdan konu üzerine tartışma gereği duymuyorum.ne yapmaya çalıştığınızıda anlamış değilim.
İmkanı olan sıfır almak isteyen gitsin yurtdışından alsın tabiki ama tekrar söylüyorum benim sattığım herşeyin toplamını sıfır olarak 1900tlye yani 630€ya alması mümkün değil.
Hayır ikinci el satıyorum ama bi önceki mesajda cevap verdiğim kişi sıfırı zaten 2000tl sizin sattığınız fiyata sıfır alınır dedi kısacası ve bende benim sattığim fiyata sattığım ürünleri sıfır olarak almanız imkansız dedim.anlaşılır oldumu?Siz sıfırını mı 1900 tl ye satıyorsunuz
Bende jokerden kampanyadan aldım sonundaGerçekten şaka gibidaha dün Stokke xplory baktım. İzmir de joker mağazalarında satılıyor sadece. Suanda fiyat carrycot dahil değil şekilde 3.200 TL . Kampanyası dahilinde izi sleep ana kucağı hediyesi var. Bardak tutucu 69 tl di yanlış hatırlamıyorsam. Stokke Bakım çantası 399.90 TL .set toplamda şemsiyesi eksik şekilde 3.670 TL ye falan geliyor. Yani Dediğiniz gibi 2000 tl ye almanız mümkün değil Stokke xplory setini. Bir kaç ay önce sadece 4 lü set halinde sadece turuncu renginde kampanyası vardı o da 2.624.86 TL di. Bu kampanya da anında bitti şuanda da böyle bir kampanya yok maalesef. Bilmeden araştırmadan yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Yurtdışından alıp getirmekte okadar kolay değil bazı şeylerin Dediğiniz gibi okadar kolay Çözümleri yok yani.
Güle güle kullanın. :)Bende jokerden kampanyadan aldım sonunda