Doğuma Hazırlık Stokke xplory bebek arabasi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Shadowy

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
8
1
Merhaba kizlar,aranizda Stokke xplory bebek arabasi kullanan varsa lutfen gorus bildirebilir mi?Esimle bu arabada karar kildik ama o kadar para verip sonradan pisman olmak da istemiyorum.Yorumlarinizi bekliyorum kizlar...

Merhaba kizlar,aranizda Stokke xplory bebek arabasi kullanan varsa lutfen gorus bildirebilir mi?Esimle bu arabada karar kildik ama o kadar para verip sonradan pisman olmak da istemiyorum.Yorumlarinizi bekliyorum kizlar...

Merhaba, ben daha önce kullanmadım ilk hamileliğim ama araştırmalarım sonucu bende Stokke almayı düşünüyorum. Gidip mağazada da baktım tüm parçaları olsun hepsi rahatlıkla çıkarıp takabilme özelliğine sahip özellikle sürüşü çok rahat kendinize göre boyunu ayarlayabiliyosunuz bebek içinde portbebe ve ana kucağı yatar ve oturur pozisyonda olmak üzere bir çok şekle giriyor yapboz mübarek Olurda ikinci bir çocuğumuz olursa ki düşünüyoruz inşAllah zamanı geldiğinde. Rahatlıkla kaldırdığınız yerden çıkarıp kullanabileceğiniz bir araba. Çok kaliteli bence verilen paraya değer bir araba

Merhabalar.. Ben de kullananlardan değilim ama hamileliğimin başında mutlaka bu arabadan alacağım diyen biriydim. Yan komşum ve yakın bir arkadaşım ise bu bebek arabasını kullanıyor. Biri arabaya resmen aşık ve tüm olumsuz yönleri için umrumda değil bebeğin benimle aynı hizada olmasına bayılıyorum diyordu diğeri ise evet çok güzel ama yalnız başıma bebekle arabayı katla koy zor oluyor bagajda çok yer kaplıyor diyordu. Ben de kendim gidip jokerde denedim.
Çok kaliteli, sürünce evet güven veriyor, muhteşem görünüyor ancak bana katlayıp kaldırması pek kolay gelmedi. Çocuğun ayağını koyduğu yeri bile ayrıca çıkarmanız gerekiyor ve maalesef ağır.. Aslında ağır olması güvenlik açısından iyi ama kendi adıma ben eşim yanımda yokken bebekle yalnızken zorlanacağımı düşündüğüm için vazgeçtim. Sizde gidin deneyin ve kendiniz karar verin bence..

Tesekkur ederim yorumlariniz icin kizlar,Stokke Crusi modeli almaya karar verdim,gidip inceledim biraz buyuk ama yine de hosuma gitti ve en onemlisi de altinda sepeti var,sepetsiz oldugu icin xplory den vazgectim.

Tesekkur ederim yorumlariniz icin kizlar,Stokke Crusi modeli almaya karar verdim,gidip inceledim biraz buyuk ama yine de hosuma gitti ve en onemlisi de altinda sepeti var,sepetsiz oldugu icin xplory den vazgectim.

Evet xplory sepetsiz çünkü çantası var. Dediğiniz modele bende baktım ama bana da çok büyük hantal geldi biraz. Tabi hangisini kullanmak kolaysa onu almak lazım Hayırlısıyla bebeklerimizi içinde görelim

Ben satıyorum stokke xplory bej renkli komple set 1900tlye ilgilenen varsa eğer

Pahaliya almis o zaman :) suan daha uygun fiyatlara var
Şu andaki mağaza fiyatlarına hiç bakmadıniz sanirim tek puset fiyatı 3000tl ve ben tek puset satmıyorum.merak ettim nerde 2000tlye satılıyormuş orjinal stokke puset+port bebe+bakim çantası +pram pack seyahat çantası yazabilirmisiniz? Port bebe sıfır fiyatıda 750 tl.bakim çantası sıfır fiyatı 380tl ve pram pack seyahat çantası 550tl.

Internetten alirsan puset 2oooe var ayrica yurtdisindan alirsan daha uyguna geliyor cozum yok degil.. Tr araba fiyatina satiliyor ama yurtdisinda daha uygun

Internetten alirsan puset 2oooe var ayrica yurtdisindan alirsan daha uyguna geliyor cozum yok degil.. Tr araba fiyatina satiliyor ama yurtdisinda daha uygun
Hanimefendi ben zaten viyanada yasıyodum ve ordan aldim.yurtdısi fiyatını gayet iyi biliyorum.3.5 sene önce tek pusete 850 Euro verdim ki birde burdaki her insanın yurtdışından alma imkanı yok yani gidin yurtdışından alın diyemezsiniz.diger yazdıgım fiyatlarda zaten yurtdışı fiyatını tlye çevirdim.tabiki trye göre biraz daha ucuz ama bakım çantası mesela viyanada 110€ yani 330-340tl ise türkiyede 380tl ve benim sattığım fiyatda hem türkiye hem viyanada satmam ićin gayet uygun bir fiyat.sizinle burdan konu üzerine tartışma gereği duymuyorum.ne yapmaya çalıştığınızıda anlamış değilim.
İmkanı olan sıfır almak isteyen gitsin yurtdışından alsın tabiki ama tekrar söylüyorum benim sattığım herşeyin toplamını sıfır olarak 1900tlye yani 630€ya alması mümkün değil.

Siz sıfırını mı 1900 tl ye satıyorsunuz

Siz sıfırını mı 1900 tl ye satıyorsunuz
Hayır ikinci el satıyorum ama bi önceki mesajda cevap verdiğim kişi sıfırı zaten 2000tl sizin sattığınız fiyata sıfır alınır dedi kısacası ve bende benim sattığim fiyata sattığım ürünleri sıfır olarak almanız imkansız dedim.anlaşılır oldumu?

Gerçekten şaka gibi daha dün Stokke xplory baktım. İzmir de joker mağazalarında satılıyor sadece. Suanda fiyat carrycot dahil değil şekilde 3.200 TL . Kampanyası dahilinde izi sleep ana kucağı hediyesi var. Bardak tutucu 69 tl di yanlış hatırlamıyorsam. Stokke Bakım çantası 399.90 TL .set toplamda şemsiyesi eksik şekilde 3.670 TL ye falan geliyor. Yani Dediğiniz gibi 2000 tl ye almanız mümkün değil Stokke xplory setini. Bir kaç ay önce sadece 4 lü set halinde sadece turuncu renginde kampanyası vardı o da 2.624.86 TL di. Bu kampanya da anında bitti şuanda da böyle bir kampanya yok maalesef. Bilmeden araştırmadan yorum yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Yurtdışından alıp getirmekte okadar kolay değil bazı şeylerin Dediğiniz gibi okadar kolay Çözümleri yok yani.

Bende jokerden kampanyadan aldım sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…