Doğuma Hazırlık Stokke xplory bebek arabasi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Acaba daha uygununu nerden gordugunuzu ogrenebilirmiyim? Ben belcikada yasiyorum ve stokke xplory setini nerdeyse 1000€a aldim yani trye fiyati 3000tl i geciyor. Lutfen yanlis bilgi vermeyin iyice arastirin
Tr de kampanya vardı 3200 tl xplory bebek arabası ve ana kucagı hediyeli ama bitti suan ana kucagı ile 4200 tl olması lazım web sitesinde tr fiyatları yazıyor

Acaba daha uygununu nerden gordugunuzu ogrenebilirmiyim? Ben belcikada yasiyorum ve stokke xplory setini nerdeyse 1000€a aldim yani trye fiyati 3000tl i geciyor. Lutfen yanlis bilgi vermeyin iyice arastirin
Canım ben baktığımda 650,- a vardı sende pahalıya almışsın, biraz inceleseydin 250 euron şuan cebindeydi, ben ikinci ele o kadar para vermem, benim param kıymetli :KK66:
Bekijk eens deze website :KK66: https://www.woonboulevardpoortvliet...utm_medium=vergelijker&utm_campaign=vergelijk
Suan 750 euro yenisi..

Ha bu arada euro gecen sene fırladı ondan önce düşüktü 2,35lerdeydi.. Maasımı euro aldığım için biliyorum :KK66:

Tr de kampanya vardı 3200 tl xplory bebek arabası ve ana kucagı hediyeli ama bitti suan ana kucagı ile 4200 tl olması lazım web sitesinde tr fiyatları yazıyor
Turkiye avrupadan dahada pahaliymis, helal olsun orda bu arabayi alabilene:KK52: burda devlet herkeze dogum parasi yolluyor yaklasik 1200€ civari. Oyuzden bizim icin biraz daha kolay oluyor bunu almak.

Canım ben baktığımda 650,- a vardı sende pahalıya almışsın, biraz inceleseydin 250 euron şuan cebindeydi, ben ikinci ele o kadar para vermem, benim param kıymetli :KK66:
Bekijk eens deze website :KK66: https://www.woonboulevardpoortvliet...utm_medium=vergelijker&utm_campaign=vergelijk
Suan 750 euro yenisi..

Ha bu arada euro gecen sene fırladı ondan önce düşüktü 2,35lerdeydi.. Maasımı euro aldığım için biliyorum :KK66:
Anladigim kadariyla sadece bu yolladiginiz 750€ evet dogru cunku benim aldigim magzadada ayni fiyat fakat ben maxicozi'de aldim yaninda toplam fiyat 960€a geliyor. Babydumpten aldim, en uygun orda satiliyor:KK56:
http://www.baby-dump.be/index.php?page=cart

A
Suan 750 euro yenisi..

Ayrica aldigim araba ikinci el degil sifir :))

Anladigim kadariyla sadece bu yolladiginiz 750€ evet dogru cunku benim aldigim magzadada ayni fiyat fakat ben maxicozi'de aldim yaninda toplam fiyat 960€a geliyor. Babydumpten aldim, en uygun orda satiliyor:KK56:
http://www.baby-dump.be/index.php?page=cart
Valla tatlım ilk gördüğüm kampanyada maxicozi varmıydı emin değilim ama bayağı uyguna geliyodu artı eşimde türk pasaportu olduğu için taxfree sen düş bir 19% Bayağı uyguna geliyordu.. Bir kerede lg'nin homebot robot süpürgesini 300,-euroya almıştım taxfree içinde olarak.. Burda 2500 - 3000tl arası :)) saka gibi felaket geçiriyolar türkiyede..
Neyse ben ikinci el zaten almam, fiyat bana uçuk geldi eskitilmiş bir ürün için çok.. Garanti bitmiş vs yani biryerine birşey olsa elinde kalır ürün.. Benim görüşüm tabi :KK66:

Benim bahsettiğimde yeniydi canım :)
Arkadasin bahsettigi 1900tl diyorsan ona bisey diyemem, ben diyer arkadasin 2000tlye yenisini gordugunu iddaa etmesine sasirdiydim :)) bu babydump belcika ve hollandanin en uygun magzasi, hatta eyer baska biyerden daha ucuza bulursaniz aldiginiz urunu 1€a veriyor :) burda herkez oyuzden ordan alir. Tavsiyeniz icin tsk ederim ama 100% eminim en uygun yerden bu pahali arabayi aldigima icim rahat :KK49::KK49:

Arkadasin bahsettigi 1900tl diyorsan ona bisey diyemem, ben diyer arkadasin 2000tlye yenisini gordugunu iddaa etmesine sasirdiydim :)) bu babydump belcika ve hollandanin en uygun magzasi, hatta eyer baska biyerden daha ucuza bulursaniz aldiginiz urunu 1€a veriyor :) burda herkez oyuzden ordan alir. Tavsiyeniz icin tsk ederim ama 100% eminim en uygun yerden bu pahali arabayi aldigima icim rahat :KK49::KK49:
Canım 6 ay önceki kampanya ohoo kalmışmıdır.. Geçen arkadaş benim aldiğim süpürgeyi almak istedi 550 euro olmuş yapıcak birşey yok.. Sen takma kafana güzel fiyata almışsın yep yeni ürünü hemde, heleki belçikada oturuyorsa maasının yarısı. Burda soyuyolar insanı.. Peki dürüst ol ikinci ele 1900 lira verirmiydin?

Canım 6 ay önceki kampanya ohoo kalmışmıdır.. Geçen arkadaş benim aldiğim süpürgeyi almak istedi 550 euro olmuş yapıcak birşey yok.. Sen takma kafana güzel fiyata almışsın yep yeni ürünü hemde, heleki belçikada oturuyorsa maasının yarısı. Burda soyuyolar insanı.. Peki dürüst ol ikinci ele 1900 lira verirmiydin?
Turkiye gercekten cok kazik ya, parfumlerde oyleymis duydugum kadariyla ama yurtdisindan geldigi icin cok pahali sanirim. Eyer turkiyede yasamis olsaydim ikinci ele 1900tl verirdim tabiki, 3000 4000 nerdeyse iki kati ama buranin maasi ile yani euroya cevirirsem tabiki zarar olur benim icin. Bikac sene sonra bende 500 600den asaga satmam eyer arabanin durumu iyise

kızlar bende sizin bahsettiğiniz kampanyayla ana kucağıyla aldım arabayı. ana kucağı tam yattığı için portbebe ye gerek yok dedi satıcı. siz aldınız mı portbebeyi, ihtiyaç var mı onada?

Kizlar merhaba. Yenidogan icin anakucagi mi daha iyidir portbebe mi? Hangisini almam lazim?

Kizlar merhaba. Yenidogan icin anakucagi mi daha iyidir portbebe mi? Hangisini almam lazim?
Merhaba
Stokle xplory ve be safe izi go ana kucagı aldım ben çok memnunum.be safe izi go ana kucagı 0-13 kg aldığım için 8. Aya kadar oto koltugu olarak da kullandım ve çok saglam tavsiye ediyorum.
Daha sonraki oto koltugu seçimimi de yine be safe den yana kullandım
Saglıkla kucagınıza alın bebeginizi

Portbebe almadım, kullanmadım, ihtiyaç duymadım. Ana kucağını çok kullandık, evde arabada, uyuturken... ama çok ağır maalesef.
Ama Stokke almaya karar verdiyseniz ana kucağı

Portbebe almadım, kullanmadım, ihtiyaç duymadım. Ana kucağını çok kullandık, evde arabada, uyuturken... ama çok ağır maalesef.
Ama Stokke almaya karar verdiyseniz ana kucağı
Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama stokke de aklım :) taşıma kapasitesi 18 kg yazıyor ya aklım karıştı kaç yaşa kadar kullandınız acaba?

Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama stokke de aklım :) taşıma kapasitesi 18 kg yazıyor ya aklım karıştı kaç yaşa kadar kullandınız acaba?
kizim 17 aylik,10.5 kilo hala kullaniyoruz. puseti cok agir, tek basina bi bayanin kullanmasi icin zahmetli ve agir buldum. rahatlik, kullanis, saglamlik acisindan cok guzel ama simdi tekrar alir misin desen almam. bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah

X