- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.096
-
- Konu Sahibi Clementine89
istanbulda mı yaşıyorsunuz? Yani İstanbul’a mı getirttiniz? Ben de fiyatı biraz daha makul ve güvenilir bi yer arıyorum. Evde çocuk olunca tereyağ çok gidiyor. Margarin zaten kullanmam hiç. O yüzden uygun bulursam toplu sipariş bermekKöyden getirttim geçen hafta kilosu 45 tl idi
Geçenlerde müdür yardımcısı bahsediyordu
Köylüler bile margarin alıyormuş tereyağında kullanmak için tereyağı ile margarini karıştırıp satıyorlar dedi
Uşak ilinin bir ilçesindeyimistanbulda mı yaşıyorsunuz? Yani İstanbul’a mı getirttiniz? Ben de fiyatı biraz daha makul ve güvenilir bi yer arıyorum. Evde çocuk olunca tereyağ çok gidiyor. Margarin zaten kullanmam hiç. O yüzden uygun bulursam toplu sipariş bermek
Kullanıcı adınız daha önceden f.....i miydi?Uşak ilinin bir ilçesindeyim
EvetKullanıcı adınız daha önceden f.....i miydi?
Valla migrosunki aynı sütcuden alınan gibi diye o kadar çok duydum ki
Hem kendime hem kv alcam o anlar bi yorumlasin bakalım
Ben de kadınlar kulübüne epey giremedim başımdan oldukça sıkıntı veren olaylar geçti ve neredeyse dünyadan kopma noktasına gelmiştimaaa sizinle daha önce birikim topiğiniz varken konuşurduk. 1yıl olmuştur aşağı yukarı. Benim o zaman bu hesabım değildi sanırım. Öğrenci olduğum halde harçlığımı çarçur etmeyip altın alırdım sayenizde. O zaman 120-130 lira falandı galiba çeyrek, şimdi uzun zaman oldu çeyreği de sizi de görmeyeli
Ben de kadınlar kulübüne epey giremedim başımdan oldukça sıkıntı veren olaylar geçti ve neredeyse dünyadan kopma noktasına gelmiştim
Şükür şimdi daha iyiyim geçtiğimiz yazdan bu yana düzenli bir şekilde kadınlar kulübüne giriyorum
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun diyeyim öyleyse. Ben de artık pek girmiyorum ama bu konuyu takibe almışım, bildirim gelince bakayım dedim.
Şans işte 10 sene sonra tekrar bulmuş oldum birikimci ablamı
Allah razı olsun canım
Sen şimdi ne yapıyorsun çalışıyor musun ?
10 sene az bir zaman değil ne gibi değişiklikler oldu o zamandan bu yana?
Evet ve diğerlerinden..mart ayında savaş büyüyecek sözünden mi bahsediyorsunuz?
Ben pazarda bir abiden aldırıyorm babama kendileri yapıyorlar fiyatı sanırım yarım kgsi 25 ya da 30 du.Konu ile ilgili olarak da
Tereeyag kilosunu maçtan aliypeusnuz
Migros kendi markası 38.90 a 1 kilo tereyağ ve kullananlar asiiriiiiiii memnunmuş
Ya neden her şeye hile katmanın derdindeyiz...Geçenlerde müdür yardımcısı bahsediyordu
Köylüler bile margarin alıyormuş tereyağında kullanmak için tereyağı ile margarini karıştırıp satıyorlar dedi
Uşak ilinin bir ilçesindeyim
Yaa ben de bir birikim topiğinde aktiftim acaba aynı mı ki :))aaa sizinle daha önce birikim topiğiniz varken konuşurduk. 1yıl olmuştur aşağı yukarı. Benim o zaman bu hesabım değildi sanırım. Öğrenci olduğum halde harçlığımı çarçur etmeyip altın alırdım sayenizde. O zaman 120-130 lira falandı galiba çeyrek, şimdi uzun zaman oldu çeyreği de sizi de görmeyeli
Çok geçmiş olsun toparlanmanıza sevindm :)Ben de kadınlar kulübüne epey giremedim başımdan oldukça sıkıntı veren olaylar geçti ve neredeyse dünyadan kopma noktasına gelmiştim
Şükür şimdi daha iyiyim geçtiğimiz yazdan bu yana düzenli bir şekilde kadınlar kulübüne giriyorum
64 görünce acaba Uşaklı mı diye içimden geçirmiştim
Ben pazarda bir abiden aldırıyorm babama kendileri yapıyorlar fiyatı sanırım yarım kgsi 25 ya da 30 du.
Yarım kilosu olabilir mi
Bizim.pazarcilar ve sütçü hep yarim kiloluk poşetlerde satıyor
Ben de çok şaşırdım o fiyata. Kendi yapanlar tam tersi daha pahalıya satıyor çünkü market yağlarına göre