- 6 Ağustos 2010
- 38.766
- 67.995
- Konu Sahibi Clementine89
Kilosu en az 40 45 tl dir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stokluk neler alıyorsunuz?
Malum virüs savas gocmenler bir suru olaylar oluyor
Yeniden stok yapmak gerekir mi
Nerelrde indirimlr var
Kimler neler aliyor paylasalim mi?
Stokluk neler alıyorsunuz?
Malum virüs savas gocmenler bir suru olaylar oluyor
Yeniden stok yapmak gerekir mi
Nerelrde indirimlr var
Kimler neler aliyor paylasalim mi?
Evet yarım kg yazmıştım zaten :))Yarım kilosu olabilir mi
Bizim.pazarcilar ve sütçü hep yarim kiloluk poşetlerde satıyor
Eveet :))64 görünce acaba Uşaklı mı diye içimden geçirmiştim
Kızlar gözünüzden kaçtı galiba ysrım kg yazıyor zaten :))bence yarım kılodur:=)
Gimsa candır Ankarada en özlediğim şeylerden birisi mahallem diğeri Gimsa ❣Bakliyat
Nohut
Fasulye
Mercimek
Pirinç
Makarna
Şehriye
Temizlik malzemeleri
Havlu kağıt
Tuvalet kağıdı
Ankara için city gross ve gimsa en uygunu
Bayramdan sonraki 2-3 haftada pazara gidip dondurucu için sebze meyve almayı düşünüyorum ben.Kış için neler stokluyorsunuz, ne nerede indirimde ve neyin mevsimi şu an
Toz deterjan hepsiburada da indirimde var.merhaba arkadaşlar bu topic baya bi gerilerde kalmış stokçuluk yapmaya devam ediyormusunuz :) ben kış için domates biber buzluğa attım,bide deterjan stoğum bitti toz deterjan alacağım
Toz deterjan hepsiburada da indirimde var.
Persil, ariel omo deteryanlar 9-10 kg olanlari 60-70 TL arasındaydı. Kargo ücretsiz.
Bende 2 ay önce persil almıştım 10 kg daha açmadım şimdi de omo sipariş ettim 9 kg 60 tl ye
Kokulu mu acaba alayım ben deBu topik güzeldi ama gerilerde kalmış.
Neyse stokçuluğa devama101de 40lı familyayı 145e gördüm 2 paket aldım yarın bir paket daha almayı düşünüyorum.İndirimdeymiş bir pakette omo alırım.
Yok parfümsüz natural olanlardan.Kokulu mu acaba alayım ben de
Bende de var ve hiç iyi bir şey değil. Birincisi kıtlık bilinci oluşturuyoruz, ikincisi fazla eşyadan evin enerjisi de sıkılıyor. 1 er yedek olsun tabi ama fazlası cidden hastalıkmerhaba kk nın güzel hanımları;
Ben yaklaşık 1 senelik evliyim çok şükür, eşim çalışıyor ben de ikinci kez üniversite okuyorum. Çok şükür kazancımız iyi, ben birikim yapmayı, tutumlu olmayı, israf etmemeyi çok seven biriyim. Hayatta tahammül edemediğim şeylerin başında gereksiz harcamalar geliyor. 1₺ bile olsa gereksiz ve boş bir harcama olmamalı.
Her neyse ben stokçuluğu da çok severim, bir şey indirimdeyse birgün lazım olur mantığıyla fazla fazla alırım. Aklımın bir köşesinde; kötü bir günümüz olur, birşeyler alamayacak oluruz düşüncesi var.
Bu düşünceden kendimi alamıyorum, siz de bu kadar ince düşünür müsünüz? Nasıl tasarruflar yaparsınız? Neleri stoklarsınız? Birikim yöntemleriniz nelerdir bilmek isterim, hepinize sevgiler