Stokçuluk :)

Yok cnm ağır bir kokusu var anlayamadım mesela alo kullandım daha önce o bildiğin temizlik kokuyor.... Ama rinso hiç sevmedim
Genelde begeniliyor rinso. Ben aldim ama henuz acmadim.. rinsonun hangisi acaba kullandiginiz. Insallah begenirim camasir konusunda kokuda hassasim

Mesela tursil aldim kokusunu begenmedim azcik yumusatici koyarak o kokuyu bastırıyorum . Bir daha almam

Genelde begeniliyor rinso. Ben aldim ama henuz acmadim.. rinsonun hangisi acaba kullandiginiz. Insallah begenirim camasir konusunda kokuda hassasim

Mesela tursil aldim kokusunu begenmedim azcik yumusatici koyarak o kokuyu bastırıyorum . Bir daha almam
Tursil çok önceden kullanmıştım çamaşır suyu katkılıydı muhteşem mis gibi kokuyordu ama sonra bulamadım aynısından marketlerde diğerlerini bilmiyorum...Rinso yeşil üzerinde çiçekler var beyaz sanırım

Tursil çok önceden kullanmıştım çamaşır suyu katkılıydı muhteşem mis gibi kokuyordu ama sonra bulamadım aynısından marketlerde diğerlerini bilmiyorum...Rinso yeşil üzerinde çiçekler var beyaz sanırım
Ay cnm un gibi neredeyse tursil.
Belki onceden daha iyi olabilir.
Tursil bitince rinsoyu acacagim tahminen haziran ayi gibi acarim rinsoyu

Ben kullaniyorum yani indirimde buldukca aliyorum. Memnunum.

Tursil, abc, peros bunları denemedim ama cesaretim yok.
Ariel,persil, alo,omo, rinso, bingo bunlari denedim. En cok bingo,rinso, persil indirime giriyor bazen de alo hangisini yakalarsam affetmiyorum direk stok.

ç.suyu stogum yokmus var saniyordum. bidon olanda almistim onu kullaniyorum. Almam gerek.
Bir de bulasik mak. detj. stoklamam lazim. yaza girmeden.
cif de eror veriyor.
Alması guzel de bitmeseler😋
Bakliyata falan agirlik verdim deterjani yazin aldiklarimla idare ettim.

ç.suyu stogum yokmus var saniyordum. bidon olanda almistim onu kullaniyorum. Almam gerek.
Bir de bulasik mak. detj. stoklamam lazim. yaza girmeden.
cif de eror veriyor.
Alması guzel de bitmeseler😋
Bakliyata falan agirlik verdim deterjani yazin aldiklarimla idare ettim.
Benim kulladığım cif kalkdırılmış sanırım hiçbir markette yok çok üzüldüm

ekonomi o kadar battı ki mecburen yapıyoruz bunu. 1 sene önce %50 indirimde 10 liraya 10 tane şampuan aldım, geçen baktım 80 tl olmuş kutusu. yani yüzde kaç kara geçtim hesaplayamadım bile.

ama herşeyin bir raf ömrü var. ona da dikkat ediyorum. mesela göz altı kremi almışım 3 tane yedek duruyor, bir tanesini 3 4 ayda zor bitiriyorum. bu sefer bitsin diye sürmeye başladım :) el kremlerim öyle stoklamaktan abartmışım 12 ay geçince atmak gerek diye sürüyorum sürekli. diş macunları aynı şekilde. ha bu şekilde bahaneyle baya bakım yapıyorum o ayrı.

elimde contractubex kalmış skt yaklaşıyor diye tüm yara izlerime sürüyorum.

pan project diye bir şey okudum araştırın isterseniz. elimdeki her ürünün envanterini çıkartıp bitirmeden yenisini almamaya çalışıyorum. hem kafam netleşti hem evimdeki eşya sayısı azaldı ve daha çok kullanasım geliyor böylece. çöpü boylayacağına her ürünü dibine kadar kullanıyorum inanın daha keyifli oldu en azından paramın karşılığını alıyorum tamamen.

aklıma gelmişken ailem sıvı deterjan alıp durmuş indirimlerde evde böyle 20 şişe falan var

ama ne kadar az katsam da ben yine de köpüklü kalıyor makinede. toz deterjan da almak istemiyorum evde bi sürü varken sizin bi öneriniz var mı

Bu hafta stok için 500lu Lipton bardak poşet çay, iki kilo kadar kırık pirinç, salça, pişirme kağıdı, sarı bez (geçen sene buna çok zam geldi:)) ve 4 litre çamasir suyu aldım.
Bir tane daha salça, pilavlık pirinç, kesme şeker, diş macunu da hafta bitmeden alacaklarim

X