• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stnz bir ara iyi, bir ara az oluyor mu?

hanifta

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
120
0
641
Yozgat
arkadaşlar bazen sütümümn iyi olduğunu hissediyorum bazende azaldığını bu gelgitleri yaşayan varmı normalmi yoksa çokmu düşünüyorum ya uffff nolur yazın

aynen.. bazen akıyor ıslanıyor üstüm baım. bazıda yupyumuşak oluyor göğüslerim. çok üzlüyorum. mesela iki gündür azaldı gibi yine sanki:((

evet aynı durum bende de var.Zaten bu yüzden mamaya başlamak zorunda kaldık.her allahın günü pompayla göğsümü boşaltıp ne kadar geldiğini kontrol edemem ki.Zaten bizimki 24 saat emiyor neredeyse 3 saat bekleyip sütüm yetecek kadar geliyor mu gelmiyor mu bakmama imkan yok.her öğün mamaya devam.arada kontrol ediyorum.Geçen gün 2 göğsümden toplam 60 cc çıktı.bir sonraki 3 saatte bu oran 40 cc ye düşmüştü.buna güvenip çocuğumu aç bırakamam ki.Ayrıce bebeğin emmesiyle sütü çoğalmayan tek ben varım galiba.benimki kadar emen çocuk çok az ama ne yaparsam yapayım 60 cc nin üstüne henüz çıkamadım ben...Öyle sütü göğsünden akan arkadaşlara da imreniyorum doğrusu...

benim kızımda çok emmek istiyor ama sütüm ilk başlardaki gibi çok değil bazen gce yattgımda bir saate süt doluyor ama bazende ne yersem yiyim gelmiyor hatta bu bazenler çok sık yaşanıyor çok sıkıntı çektiğim için kızım aç kaldığında mama vermek zorunda kalıyorum

aynen hiç kafaya takmamak lazım bence yediklerinlede alakalı olabilir...kızım 3.ayına girdi bazen iyi bazen azalıyo gibi humananın çayına başladım bakalım fayda görücekmiyizz:):)

az su içmekten oluyor bi de çok yorulmaktan. ama geçici bir durum

Bende o sorun yok ilk hafta cok az emip cok uyudugu icin goguslerim patliycak sandim cok fena bir sizi vardi sanki goguslerimin icinde misketler vardi :D iki kat ped koymama ragmen her yerime sut akiyodu..Suan bebegim 1 aylik ve cok emiyo sutum bol sukur kizlar benden tavsiye bol bol sivi tuketin ozellikle su..ayrica rezene cayida sutu fena arttiriyo ve gaz sorunu olan bebekler icin birebir...

bnm bebişte 5.5 aylık bnmde ilk zaman patlıcak gibiydi hatta emzirirken üst baş kalmıodu bebişle ikimizde sırılsıklam oluoduk bende emzirmeden önce biras sağıp boşaltıyordum şimdi hala var allaha şükür sütüm ama bazen yine ıslanıyor badilerim ööle çok oluyor bazende bomboş hiç yok bolsıvı tüketimi önemli kıslar bencede bol sıvı alın birde kaliteli yiyin sebze meyve et balık bol yeşillikle tüketin birde mısırda süt mısır acayip süt yapıo haşlayın bolca yiyin.....

benım bebegım az sut geldıgı zamanlar sınırlenıp aglıyor bende anlamıyorum yemegıme suyuma herseye dıkkat edıyorum dedıgınız gıbı bazen az bazende patlıyacak gıbı oluyor ama ben morel bozuklugundan kaynakladıgını dusunuyorum

bende dikkat ettim suyu az içtiğim günlerde sütüm azalıyor suyu 2,5 lt içtiğim günlerde çoğalıyor yani sıvı alımıyıla orantılı çünkü vücut süt üretmek için yedek depolarını kullanır yine süt üretir ama sıvı olmadığı zaman malesef üretemez arkadaşlar bol sütlü günler haftalar aylar inşallah hepimize

Back