Gebelikte kahverengi akıntı

benim de tüp bebek kan değerim 240 larda iken kahve akıntım oldu iki gün . Ben de coraspin kullanıyorum . Bariz kanamaya dönmedikçe sorun yok inşallah yerleşmedir demişti doktorum . Eğer artarsa coraspirini bırak demişti . Tabiki her hasta ve doktor farklıdır .

benim de tüp bebek kan değerim 240 larda iken kahve akıntım oldu iki gün . Ben de coraspin kullanıyorum . Bariz kanamaya dönmedikçe sorun yok inşallah yerleşmedir demişti doktorum . Eğer artarsa coraspirini bırak demişti . Tabiki her hasta ve doktor farklıdır .
Ben oksapar kullanıyorum kan pıhtılaşması için

IMG_4012.jpeg

Bende yaşadım aynı şeyleri doktora da gittim fakat bir sorun olmadığını söylediler bebeğin yerlesmesinden kaynaklı olur dediler kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar
İnşallah öyledir canım yükselir değerim senin ne kadar sürdü

İnşallah öyledir canım yükselir değerim senin ne kadar sürdü
Benim yaklaşık bir hafta kahverengi lekelenme oldu ve sonra hafif kahverengi kanamaya döndü. Doktora gittim hemen baktılar sorun olmadığını söylediler kese şekline bakıyorlar kanama alanı varmı onu kontrol ediyolar. Vajinal ultrason yaptıkları için lekelenmem devam etti ama şuanda kesildi şükür

Ben kan verdim gebelik çıktı devam ettim vermeye bazı tahliller istedi doktorum salı muayene dedi öyle geçiyor benim
Bişey sormak istiyorum yaşadığını yaşıyorum da şu 8 yılda ikinci gebeligim elhamdülilah ama hem pembe hem kahve akıntım oluyo altan ve karından progestan kulanıyoeum bide oksapar kulanıyoeum tek taraflı agrım oluyo keseyi gördim en son 1600 dü iki gün önce siz tekrar kan verdiniz mi ben yarın vercem ama biraz korkuyorum allaha sığındım bekliyorum

X