• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları sterimar deniz suyu kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar 17 günlük bebeğim var burun tıkanıklığından dolayı ne uyuyabiliyo ne emebiliyo bi sağlık memuru tanıdık tavsiyesiyle aldık deniz suyunu bugün reçetede 2 ila 6 kere uygulanabilir diyo ama kullanan anneler varsa siz nekadar uyguladınız işe yaradımı yardımcı olursanız sevinirim

Geçmiş olsun. Doktorumuz deniz suyu önermedi biza. Gifrer kullandık sürekli. Çınar'ın burnu çok tıkanır. Chicco'nun iyonizesini kullanıyorum birde 1 lt su kaynatıp, içine 1 kaşık viks karıştırıp odanın bir köşesine koyuyorum. Viks bizde çok işe yaradı. Denerseniz eğer dilerim size de iyi gelir

sterimardan memnunum.püskürtmeli olduğu için tüm geniz bölgesine nüfuz ediyor.peşinden burun aspiratörüyle çekiyorum.teryemiz oluyor.kendimede kullansammı diye düşünüyorum bazen

burun aspiratörüm yok en kısa zamanda alcam dünden beri kullanıyorum sterimarı burnundan bişey çıkmıyo ama balgam gibi kusnuğuyla çıktı ama hala hırıltı var galiba aspiratörsüz işe yaramıycak

kusmuğuyla çıkması da iyi birşey canım
zaten küçük bebekler balgamı ya kusmukla ya dışkıyla atarlar
seninki de atmaya başlamış

arkadaşlar 17 günlük bebeğim var burun tıkanıklığından dolayı ne uyuyabiliyo ne emebiliyo bi sağlık memuru tanıdık tavsiyesiyle aldık deniz suyunu bugün reçetede 2 ila 6 kere uygulanabilir diyo ama kullanan anneler varsa siz nekadar uyguladınız işe yaradımı yardımcı olursanız sevinirim

bebeğin çok küçükmüş canım serum fizyolojik kullan ben bebekliğinden beri onu kullanıyorum açıyor okyanus suyu ağır gelebilir hastayken kullandık ama ağır geldi geçmiş olsun:emir_bebek:

hepsi okyanus suyu bunların sanırım da, şimdi internetten baktım sizinki sprey,bizimki büyüdü artık tonimerbaby spreye geçtik,baya tazyikli fışkırtıyor.hala girfer versiyonunu mu kullansak diye düşünmüyor değilim.
sizinki çok küçük her emzirmeden önce damlatarak kullanabilirsiniz damlayı,onların da kötü tarafı herbiri 24 saat lik.ve her 10luk kutu 14 ytl filan:(

bende gifrer kullanıyorum ve çok memnunum doğduğundan beri her tıkanıkta kullanıyorum hemen açıyo

gıffer kullanıyorum bende neden se çabuk tıkanıyorlar mınıklerın buruncukları çok ıyı gelıyor 24 saatte bıtırmeye calışıyorum

Back