- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
Benim iki dış gebelik sonrasında 3 yıl.hamile kalamayınca yeni.bir.rahim filmi çekildim.. sağ tüpüm hasar görmüş rahim filminde genişleme olduğu yani hidrosalpenks anlaşıldı..laparoskopik oldum dr tüpü alma niyetiyle operasyona girdi ama.çıktığında bana söylediği tüpü açmışlar...neyse şubatta lap. Oldum mayıs ayında hamile kaldım sevindik ettik başta ama yine aynı tüp yine dış gebelik...bu sefer iğne ile sonlandiramadik aşırı ağrı olunca sezeryanla o tüp alındı..üzerinden 5 ay gecince sürpriz.şekil
Her iki tüpüm de benimde sıvı birikmesi nedeniyle alınıcak sürekli onu düşünüyorum bana biraz anlatırmısınız lap operasyonunuz nasıl geçti korkuyorum ağrılarınız çok oldumu iyileşme süreci kaç gün sürdüMerhaba tek tüp alındığında beklemek mantıklı zaten o bebeğin ne zaman olacağı hepsi kader bizim yapacağımız sadece çok stres yapmamak akışına bırakmak tamamen inanmak ve elinizden geleni yapmak gerkiyorsa tüp bebek yaptırmak sonrası tamamen Allaha kalmış bişey o yüzden içinizi rahat tuttun ve sürekli olcak mı olcak mı diye stres yapmayın o zaman psikolojik açıdanda etkilenmiş olmazsınız . Benim 2 tüpüm alındı ama yapılacak bişey yok stres yada psilojik açıdan kötü hissetmiyorum tüp bebek tedavisine başladım 3 gündür iğne vuruluyorum birazcık yediklerime dikkat etmekten başka o konuyu düşünmüyorum kafamda kurmuyorum eğer işe yararsa tekrar yazarım