kızlar bebişlerin biberon vs.. icin sterilizatör kullanan varmı
hangı marka kullanıyosunuz?
memnunmusunuz?
ben yoruldum süreklı kaynatmaktan ,sanırım en ıyısı sterilizatör kullanmak
Bendede chicco var 1-2 haftalıkken aldık sürekli kullanıyorum benimkide biraz büyükçe ama memnunum bir problem çıkmadı...Eğer almayım diyorsan ucuzundan irice bir kettle al at içine arkadaşım kaynadıktan sonra 5-10 dak. daha bırak oda aynı işi görüyor...
arzum mini robot hem mama yapıyorsun sebze haşlıyorsun biberon ısıtıyorsun hemde strelize özelikle bür sürü özeligi icinde barındırıyor bence en iyisi o
Ben su buharının çözümünü buldum. İşlem bittikten sonra hemen fişini çek çok kısa bir süre sonra elini yakmadan kapağını aç. Böylece çok ıslak kalmıyor. İçindeki sepeti ve kaşık koyduğum kutucuğu çıkarıp içindekileri boşalttıktan sonra ana haznesinde şu teflon olan bölümdeki suyu boşaltıyorum. Şaşal suyu ile çalkalayıp kağıt havlu ile beyaz plastik kısmını kuruluyorum. Su buharında ciddi azalma oldu. Birde haftada bir sirkeli su ile temizlemeni öneririm kirece karşı. Güle güle kullan. Sevgiler...
Evet şaşal suyu kullanıyorum. Benimde takıntılı olduğum konu şu. Ben biberon kullanmıyorum. Suluklarını ve kaşıklarını steril ediyorum. Sterilizasyonun kapağı açılmadan 5 saat steril kalıyor. Ben kapağını açtıktan sonra hemen kaşıklarını steril ettiğim biberona koyup kapağını kapatıyorum. Kaç saat bu şekilde steril kalır acaba ???