Stepper kullananlar faydasını gördünüz mü?

narikin_71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
60
0
kızlar stepperin faydasını gördünüz mü zayıflatıyor mu bazı arkadaşlar kas yapıyor diyor dğrmu kullanmamı tavsiye edermisiniz:nazar::nazar::nazar:

bence de kesinlikle diyetle birlikte etkilidir, ama kalçayı sertleştirdiğinden eminim eniştem 4 ayda 6-7 kilo verdi, sırf ekmek ve tuzu azaltarak ve stepper ile. evde yer olsa ben de alırdım gaza gelip ama gereksiz ağrıtır o bacakları, yürüyüş yapın derim ben.

Ben aldım 2 gün kullandım attım bir köşeye.Tekrar başlamak istiyorum ama çok mayun iştahlıyım galibaa :KK43:

eee yokmu kimse memnun kalan. bende aldım daha başlayamadım ama söylenenlere göre iç bacak ve kalçayı çok güzel çalıştırıyomuşşş dogrumu. yokmu memnun kalan

Ben de kullanmıştım. Yediklerime de dikkat ediyordum 1 ayda 2 kilo fln vermişimdir. Bacakları kalçayı popoyu :kedi: çok güzel sıkılaştırıyor. Ama fazla yapmamak lazım sanırım. Çünkü uzun süre yapınca bacakları çok ağrıtıyor ve yağ yağmayı bitip kas yaptırmaya başlıyor olabilir hihoyyyt
Ben günde 20 dk yapıyordum haftada 4-5 gün. Ter atıp yorulmaya başlayınca bırakıyordum o da yaklaşık 20 dk sürüyordu işte.
Devam ederdim ama benim aldığım biraz dandik çıktı ayak koyma yeri kırıldı. O nedenle attık bir daha da almadım.

kızlar ben stepperden çok memnun kaldım yaklaşık 1 sene önce 1 2 ayda 6 kilo wermiştim we sadece 1kilosunu geri aldım ama en önemlisi acayip sıkılaşma yapmıştı basenlerim iice azalmıştı bacaklarım incelmişti

gectıgımız baharda uzun sure kullandım. ve dıyet yaptım 2-3 ay kadar yavas ama cok guzel kılo verdım ve ınceldım. bacaklarım kopacak gıbı agrıyordu ama. ben faydasını gordum sımdı tekrar baslayacagım.7-8 kılo cıvarında verdım bu arada..

arkadaşlar benim stepper çok sert hareket ederken çok ağrıtıyor sizinde mi oyle

yaa kızlar bnde burdaki yorumlardan görüp heveslendim alacam,basenlere etkilimi sizce,birde 2 çeşit galiba,ayar yapılanların kenarında kol kaslarını güçlendirmek için lastikler yok,lastik olan da ayar yapılmıyor,sizce hangisi daha ii,beni çok acil aydınlatırsanız çok sevinirim,şimdiden tşkler

yaa kızlar bnde burdaki yorumlardan görüp heveslendim alacam,basenlere etkilimi sizce,birde 2 çeşit galiba,ayar yapılanların kenarında kol kaslarını güçlendirmek için lastikler yok,lastik olan da ayar yapılmıyor,sizce hangisi daha ii,beni çok acil aydınlatırsanız çok sevinirim,şimdiden tşkler

bence ayarı olanı alın.
çünkü ilk önce hafif ayarda yaparsınız alıştıkça ayarını yükseltirsniz.
birde mümkünse görerek alın.
ben netten sipariş vermiştim. çok kaliteli bir ürün değildi.
komşularım da kullanmak istediler ama bozdular malesef :eek:klava:
kullanıldığında gerçektende faydalı.düzenli kullanmak lazım ama.
ben düzenli kullandığımda vermiştim.
şuan bozulduğu için kulanamıyorum.
bu aürün bir ara bime gelmişti bir ara ,bir yakınım almıştı,o daha iyi ve kullanışlı geldi bana ve üstelik ipleri de vardı.(benimkine göre daha kullanışlı ve çok daha ucuzdu,gelirse yine alırım)

bence ayarı olanı alın.
çünkü ilk önce hafif ayarda yaparsınız alıştıkça ayarını yükseltirsniz.
birde mümkünse görerek alın.
ben netten sipariş vermiştim. çok kaliteli bir ürün değildi.
komşularım da kullanmak istediler ama bozdular malesef :eek:klava:
kullanıldığında gerçektende faydalı.düzenli kullanmak lazım ama.
ben düzenli kullandığımda vermiştim.
şuan bozulduğu için kulanamıyorum.
bu aürün bir ara bime gelmişti bir ara ,bir yakınım almıştı,o daha iyi ve kullanışlı geldi bana ve üstelik ipleri de vardı.(benimkine göre daha kullanışlı ve çok daha ucuzdu,gelirse yine alırım)

tşk ederim canım ,bir sorum daha var,ayarlı olanlarda ip yok,sence ayarmı daha önemli,iplerde işe yarıyormu,bu konuda takıldım,küçük bir ilçede olduğum için internetten mecburen hasbelkader alacam,bim uygun haklısın ama kimbilir ne zaman satışa girer,cvp verdiğin için çok tşk....kaydirigubbakcemile5

tşk ederim canım ,bir sorum daha var,ayarlı olanlarda ip yok,sence ayarmı daha önemli,iplerde işe yarıyormu,bu konuda takıldım,küçük bir ilçede olduğum için internetten mecburen hasbelkader alacam,bim uygun haklısın ama kimbilir ne zaman satışa girer,cvp verdiğin için çok tşk....kaydirigubbakcemile5

eger üst kısmını da şekillendirmek istiyorsan cardio stepper var.onu bir incele istersen.
mesela benimkinin de ipleri yokru ama kalın lastikler varya onlardan aldım (bel lastiğinin biraz kalın olanı) (tuhafiyeceden aldım) stepper in ön kısmında muhakakak geçirilecek yerleri olur oraya geçir yine aynı işi görüyor.ben dnedim oldu.

başka bir arakadaşım ipli almış hemen kopmuş.fazla gerek yok bence ipe.
ama ayarlı olması daha çok önemli.

fiyat önemli değilse eliptik bisiklet neden düşünmüyorsun??
hem daha çok kalori harcatır hemde tüm vücudun çalışır.benim eşim izin vermiyor yoksa bende manyetik eliptik bisiklet alırdım.

çok tşk ederim canım,eliptik bisiklet çok yer kaplıyor,bu küçücük fazlada yer kaplamıyor, basen ve de kalça şekillendiriyorsa tam bana göre bu twist shape,bugün sipariş verecem o zaman ayarlıdan veriyorum,sağol canımcım bilgilendirdiğin içinŞeniz

netertua canım çok soru sordum ama 2 tane ürün var,arada kaldım sence hangisi,lütfen kusura bakma :kedi:

Eklentiler

• $34548_120-120.jpg
    $34548_120-120.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 591
  • $246080_120-120.jpg
    $246080_120-120.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 728
yok ne kusuru estağfirullah.
zanndersem birinde ip var diğerinde ip yok.
diğerinin ayarı var mı tam göremedim .(farkı ne acaba tam anlayamdım,eger hem ipi hem ayarı varsa onu al)
benimkisi ikincisinden.
bu arada sipariş vereceğin yere şunu da sor, mümkünse hidrolik ayarlı olanı tercih et.daha rahat,daha kolay oluyormuş duyduğuma göre ama daha fazla bilgim yok,gerekirse müşteri temsilcisine sorarsın.

canım ilk resimdekinin ayar olayı yok,ikincinin var,senin söylediğin sitedede var bunlar,fiyatlarda uygun,birde scarlett markalı var,oda ayar yapılmıyor,ama biraz daha hafif görünüyor ayarlanana göre ayarlanmayanlar,eğer mümkünse sende bakabilirmisin o siteye,bugün sipariş vermek istiyorum,

arkadaşım ayar olanı en iyisi.

aldığında ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

yani ayar çok önemli.

çünkü ilk yaptıkların bir süre sonra sana basit gelecek,sonra zorlaştıarak yapmaya başlayacaksın ki sana daha faydası olsun.

sana tavsiyem budur.

istersen antrenör isimli arkadaşa sorsan o arkadaş sporcu olduğu için size daha ayrıntılı bilgi verebilir.

komşularım ayarını bozmuşlardı.
bu nedenle hiç yapasım yok mesela çok basit geliyor.
ama ayarı varken öyle değildi.
bu arada çok hassas oluyorlar aman benim gibi yapma,kimseye verme.
çoluk çocuk misafir gelince ortadan kaldır.

X