- 21 Nisan 2008
- 60
- 0
- Konu Sahibi narikin_71
kızlar stepperin faydasını gördünüz mü zayıflatıyor mu bazı arkadaşlar kas yapıyor diyor dğrmu kullanmamı tavsiye edermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızlar bnde burdaki yorumlardan görüp heveslendim alacam,basenlere etkilimi sizce,birde 2 çeşit galiba,ayar yapılanların kenarında kol kaslarını güçlendirmek için lastikler yok,lastik olan da ayar yapılmıyor,sizce hangisi daha ii,beni çok acil aydınlatırsanız çok sevinirim,şimdiden tşkler
bence ayarı olanı alın.
çünkü ilk önce hafif ayarda yaparsınız alıştıkça ayarını yükseltirsniz.
birde mümkünse görerek alın.
ben netten sipariş vermiştim. çok kaliteli bir ürün değildi.
komşularım da kullanmak istediler ama bozdular malesef klava:
kullanıldığında gerçektende faydalı.düzenli kullanmak lazım ama.
ben düzenli kullandığımda vermiştim.
şuan bozulduğu için kulanamıyorum.
bu aürün bir ara bime gelmişti bir ara ,bir yakınım almıştı,o daha iyi ve kullanışlı geldi bana ve üstelik ipleri de vardı.(benimkine göre daha kullanışlı ve çok daha ucuzdu,gelirse yine alırım)
tşk ederim canım ,bir sorum daha var,ayarlı olanlarda ip yok,sence ayarmı daha önemli,iplerde işe yarıyormu,bu konuda takıldım,küçük bir ilçede olduğum için internetten mecburen hasbelkader alacam,bim uygun haklısın ama kimbilir ne zaman satışa girer,cvp verdiğin için çok tşk....kaydirigubbakcemile5