Stemina arkadasimiz icin YA ŞAFİ cc okuyalım

Rabbim kalıcı şifa versin. Yürüdüğünü yazdığın paylaşımlarını da görürüz inşallah.

Rabbim kalıcı şifa versin. Yürüdüğünü yazdığın paylaşımlarını da görürüz inşallah.
İnşallah çok teşekkür ederim

Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim işimi ferahlattınız

sabah okudum merak da ettim nasıl geçti acaba diye ,gec olsun güç olmasın insallah
Ameliyatım ertelendi, içeride büyüyen bir tümör var. Artık bir an önce ameliyat olmak sağlığıma kavuşmak istiyorum. Sabretmek yorucu olmaya başladı. Dayanmaya çalışıyorum elimden başka bir şey gelmiyor Aylardır bütün gün boyunca uzanmaktan çok yoruldum

Rabbim kolaylaştırsın inşallah bu mübarek günlerde sağlığınıza en kısa sürede kavuşursunuz umarım

Çok haklısınız en iyi çeken biliyor zorluğunu.Rabbim bu mübarek günlerde feraha kavuştursun inşallah biran önce temizlensin,yeni hayatiniz çok çok güzel olsun sağlıklı olsun yepyeni bir sayfa açılsın inşallah

İçinizi ferah tutun bu mübarek günlerde her şey olmasını istediğiniz gibi olacak inşallah Burdan duyacağız sağlık haberlerinizi

Ben de bugün ameliyat oldum. Rabbim şifa bekleyen herkese şifasını versin inşallah

Ben de bugün ameliyat oldum. Rabbim şifa bekleyen herkese şifasını versin inşallS

Ben de bugün ameliyat oldum. Rabbim şifa bekleyen herkese şifasını versin inşallah
Size de çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsiniz hastalık çok zor bir aydır yatıyorum evde oğlumu okula götüremiyorum bende hep bir sorunum cikiyo bazen çok ağlıyorum bazen toparlan diyorum ama herşey insanlar için napalim

Anne olunca her şey çok daha farklıdır eminim. Allahım çocukların hatrına annelere güç ve sağlık versin inşallah

Kızlar adetime 7 gün kala bu günde dürttuncu günü dünden beri kasik ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum başka belirtim Yok sizce hamile olabilir mi benim gibi yaşamış olan var mı eğer ki benim gibi yaşamış arkadaşlarım varsa lütfen Rica ediyorum bana buradan yazsın lütfen

Burası dua bölümü gebelik bölümüne yazarsanız cevap alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…