Vardır bir hayrı canım en hayırlısı olsun hakkında. Allah bir daha bu sıkıntıları çektirmesinHepinizden Allah razı olsun dualarınız beni gerçekten psikolojik olarak daha iyi hissettirdi. Tam normal hayatıma döneceğim yürüyebileceğim diye heveslenmiştim maalesef ameliyat parçalarında sıkıntı çıkmış birkaç hafta daha bekleyeceğimsizi güncel durumumla ilgili buradan bilgilendiririm. Yürümeyi çok özledim bu süreç beni zorlamaya başladı artık
Hepinizden Allah razı olsun dualarınız beni gerçekten psikolojik olarak daha iyi hissettirdi. Tam normal hayatıma döneceğim yürüyebileceğim diye heveslenmiştim maalesef ameliyat parçalarında sıkıntı çıkmış birkaç hafta daha bekleyeceğimsizi güncel durumumla ilgili buradan bilgilendiririm. Yürümeyi çok özledim bu süreç beni zorlamaya başladı artık
Hepinizden Allah razı olsun dualarınız beni gerçekten psikolojik olarak daha iyi hissettirdi. Tam normal hayatıma döneceğim yürüyebileceğim diye heveslenmiştim maalesef ameliyat parçalarında sıkıntı çıkmış birkaç hafta daha bekleyeceğimsizi güncel durumumla ilgili buradan bilgilendiririm. Yürümeyi çok özledim bu süreç beni zorlamaya başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?