Stemina arkadasimiz icin YA ŞAFİ cc okuyalım

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam 🩷 bana ameliyat öncesi harika bir moral oldunuz gerçekten. Allah razı olsun Rabbim sizlerin de kalbinizdeki niyetleri kabul eylesin inşallah 🤲🏻
Acil şifalar diliyorum Sevgili Stemina Stemina 🙏🏻🙏🏻ben alamıyorum ama yarın sabahtan sana Ayet-el Kürsi, Salât-ı Tefriciye okuyacağım inşaallah 🥰 geçmiş olsun 🌹🙋🏻‍♀️

Rabbim sizede bir bebek versin hayırlısını versin öncelikle 🤲

Konu açın duanızı okursunuz konuya katılım yapan arkadaşlar illaki olur Rabbim kabul etsin 🤲🌹

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-20-00-24-27-032_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2025-03-20-00-24-27-032_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 13
Allah hepinizden razı olsun inanın çok mutlu oldum ameliyat öncesi stresimi aldınız 🩷

Demin anjiyo yaptırdım, kollarımı görseniz nasıl şişti çığlık çığlığa bir ağrı yaşadım neden böyle oldu hiçbir fikrim yok ama benim için okumalar yapan sizleri görünce acımı unuttum gerçekten 💖 birlik olmak çok güzel bir duygu hepinize çok teşekkür ederim benim için okuma yapan güzel kalbinize sağlık 💐

Allah hepinizden razı olsun inanın çok mutlu oldum ameliyat öncesi stresimi aldınız 🩷

Demin anjiyo yaptırdım, kollarımı görseniz nasıl şişti çığlık çığlığa bir ağrı yaşadım neden böyle oldu hiçbir fikrim yok ama benim için okumalar yapan sizleri görünce acımı unuttum gerçekten 💖 birlik olmak çok güzel bir duygu hepinize çok teşekkür ederim benim için okuma yapan güzel kalbinize sağlık 💐
Ne demek . Ameliyat sonrası güzel mesajını bekliyoruz. Çabucak iyileşirsin inşallah 🙏

Back
X