Stemina arkadasimiz icin YA ŞAFİ cc okuyalım

İlk önce Allah tan şifa diliyorum ben okurum okunduktan sonra haber edeceğim
Selamün aleyküm arkadaşlar ablalar bende uzun zamandır çocuk istiyorum benim de çocuğum olmasını çok istiyorum salatı tefriciye 4444 kere okunması lazım bende bu salatı tefriciye niyetine bebek sahibi olmak için okuyorum lütfen Allah rızası için bana okuyan var mı lütfen rica ediyorum benim de Bir bebeğin olsun istiyorum 4 yıl evliyim

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam 🩷 bana ameliyat öncesi harika bir moral oldunuz gerçekten. Allah razı olsun Rabbim sizlerin de kalbinizdeki niyetleri kabul eylesin inşallah 🤲🏻
Canım arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz 🌸💗😻

Selamün aleyküm arkadaşlar ablalar bende uzun zamandır çocuk istiyorum benim de çocuğum olmasını çok istiyorum salatı tefriciye 4444 kere okunması lazım bende bu salatı tefriciye niyetine bebek sahibi olmak için okuyorum lütfen Allah rızası için bana okuyan var mı lütfen rica ediyorum benim de Bir bebeğin olsun istiyorum 4 yıl evliyim
Rabbim sizede bir bebek versin hayırlısını versin öncelikle 🤲

Konu açın duanızı okursunuz konuya katılım yapan arkadaşlar illaki olur Rabbim kabul etsin 🤲🌹

1000 tane okurum Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallah 🤲 peki kendi adına okunsa daha iyi olmaz mı
Okudum Allah kabul eylesin inşallah Rabbim acil şifalar versin Amin 🤲🌹

Eklentiler

• IMG_7300.webp
    IMG_7300.webp
    10 KB · Görüntüleme: 18
Back
X