- 1 Ekim 2013
- 8.573
- 18.006
- 448
- 35
OkuyabilirsinÖzel günde okuyabilir miyim ??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OkuyabilirsinÖzel günde okuyabilir miyim ??
Allah şifa versin çok güzel geçsin inşAllahHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamambana ameliyat öncesi harika bir moral oldunuz gerçekten. Allah razı olsun Rabbim sizlerin de kalbinizdeki niyetleri kabul eylesin inşallah
![]()
Tamam teşekkür ederimOkuyabilirsin![]()
Tekrar baktım kalan 25 bin umutyeniden aldığı 1.000 önceki sayfada yazdı sayıdan düşüldü. 3 sayfaya tekrar yazdı. Kalan sayıyı göremediği içinTekrar bakarmisiniz ben bakıyorum 24.000 kaliyor
500 alıyorum 22.500Kalan 23.000
Selamün aleyküm arkadaşlar ablalar bende uzun zamandır çocuk istiyorum benim de çocuğum olmasını çok istiyorum salatı tefriciye 4444 kere okunması lazım bende bu salatı tefriciye niyetine bebek sahibi olmak için okuyorum lütfen Allah rızası için bana okuyan var mı lütfen rica ediyorum benim de Bir bebeğin olsun istiyorum 4 yıl evliyimİlk önce Allah tan şifa diliyorum ben okurum okunduktan sonra haber edeceğim
Canım arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruzHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamambana ameliyat öncesi harika bir moral oldunuz gerçekten. Allah razı olsun Rabbim sizlerin de kalbinizdeki niyetleri kabul eylesin inşallah
![]()
2000 okudum. Rabbim şafi ismi hürmetine kalıcı acil şifalar versin inşallah1000 alıyorum, fil sureside okuyacağım kalan 19.000 Allah şifa versin amjn
500 daha okudum kalan 18.500 Rabbim kabul etsin inşallah1000 alıyorum, fil sureside okuyacağım kalan 19.000 Allah şifa versin amjn
Düzeltiyorum arkadaşlar 500 daha okudum kalan 16.5002000 okudum. Rabbim şafi ismi hürmetine kalıcı acil şifalar versin inşallah
Kalan 17.000
Rabbim sizede bir bebek versin hayırlısını versin öncelikleSelamün aleyküm arkadaşlar ablalar bende uzun zamandır çocuk istiyorum benim de çocuğum olmasını çok istiyorum salatı tefriciye 4444 kere okunması lazım bende bu salatı tefriciye niyetine bebek sahibi olmak için okuyorum lütfen Allah rızası için bana okuyan var mı lütfen rica ediyorum benim de Bir bebeğin olsun istiyorum 4 yıl evliyim
Okudum Allah kabul eylesin inşallah Rabbim acil şifalar versin Amin1000 tane okurum Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallahpeki kendi adına okunsa daha iyi olmaz mı