aminn sağ ol gülümAllah kavuştursun :))
İyi geveleraminn sağ ol gülüm
iyi gecelerbu gün erken yatayım ki sabah erken kalkabileyim
İyi geceleriyi geceler hanimlar bugun giremedim firsat bulamadim cocuklar bugun yaramazlardi sabah kahvaltim biraz peynir zeytin domates salatalik azcikta ekmek aksam yemegimde patates ezmesi salata corba 2 litrede su icildi 1 saat yuruyus birazda egzersiz yapildi
tesekkur ederim iyi gecelerİyi geceler
İyi iş başarmışsın
Ben yoruldum okurken maaşallah senin yorulman çok doğal :)) Gözün aydın kardeş candırağrılı :)
2 gündür işlere fazla yüklendim galiba mutfak dolap içlerini boşalt yağ çözücüler çamaşır suları iyi uğraştım şimdi buyun omuz kazık gibi sert yarın sabah 7 de erkek kardeşim de gelecek bu gün öğrendim iyi ki temizlik yapmışım dedim kendime dün gece 3 e kadar da poğaça ev bisküvisi( 3 ayrı çeşit) falan yaptım hamur yoğurmak parmaklarımı kitliyor arada kramplar giriyor ee eşim isteyince mecbur yapıyorum :) işin özeti bu akşamdan beri kolum kalkmıyor canımla uğraşıyorum , sen ne yapıyorsun nasılsın gülüm
Dedim içimden şimdi Zeynep yazar yürüyüş yaptım egzersiz yaptım maaşallah :))iyi geceler hanimlar bugun giremedim firsat bulamadim cocuklar bugun yaramazlardi sabah kahvaltim biraz peynir zeytin domates salatalik azcikta ekmek aksam yemegimde patates ezmesi salata corba 2 litrede su icildi 1 saat yuruyus birazda egzersiz yapildi
İşim var da biraz karın ağrısı falanSen mi kaldın ayaktaCascade_ iş yok mu yarın yat dinlen :))
Sıcak süt iyi geliyor, ağrı kesici al yat benim de sancılı oluyor. Iyi geceler o zamanİşim var da biraz karın ağrısı falan
Yatasım gelmedi
Yatsam uyurdum gerçi
Şimdi yattım
Dedim içimden şimdi Zeynep yazar yürüyüş yaptım egzersiz yaptım maaşallah :))
Çok teşekkür ederimmmSıcak süt iyi geliyor, ağrı kesici al yat benim de sancılı oluyor. Iyi geceler o zaman
yapmazsam olmaz kendimi hırslandiriyorum ve yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?