Canım ben de cok cabuk yorumluyordum ozellikle merdiven ve yokuş çıkarken tıkaniyordum rutin bir kan tahlilimde troidlerim yavaş çalıştığı ortaya çıktı ilaç kullanıyorum ve dikkatimi cekti artık eskisi kadar yorulup tıkanmıyorum.günaydinnn:)
sabah 6:15 te uyandim...
dün akşamki menüm kabak çorbası orman kebabi salata:)
sabah
salam kırmızı biber peynir 5 siyah zeytin domates ve çay.
kızlar benm de artık nefesim tıkaniyo inanilmaz yoruluyorum ayakkabilarimi bagciklarimi baglarken kötü oluyorum
oglene salata falan yapip götürsene ya da kısır gibi bir şey yoğurtla gidecek birşey de olur. Daha sağlıklı ve doyurucu olurYulaflı sütlü ballı kahvaltı
Öğle: 1 dilim mayalı ekmek, eski kaşarla
Olmuyo öyle :)oglene salata falan yapip götürsene ya da kısır gibi bir şey yoğurtla gidecek birşey de olur. Daha sağlıklı ve doyurucu olur
Güzel bencekahvaltim 2 yumurta kasarli omlet 3 ucgen peynir salatalik domates birazda ekmek 1 bardak cay
Güzellllelma ve mandalina yedim 15 dakika bacak egzersizi yaptim
Kahvaltıya bayılıyorumEki Görüntüle 2195065 Buyrun kızlar
Afiyet olsun
Karnabahar köftesi nasıl oluyor?karnabahar koftesi, mantar sote, tarhana corbasi ve kalan biraz nohutum var yogurt yeter inshallah azar azar yerim hepsinden
Güzel oluyor :)) haşlanmış pirinç ve karnabahardan, yumurta, un,baharat. çocuklar kofte seklinde olan her seyi yiyor onlar için daha çok.Karnabahar köftesi nasıl oluyor?
Demek güzel oluyor :)) denerim ben de bigünGüzel oluyor :)) haşlanmış pirinç ve karnabahardan, yumurta, un,baharat. çocuklar kofte seklinde olan her seyi yiyor onlar için daha çok.
Çikolatacı seni :))Sabah yumurta yemedim çünkü bitmişti:))
Öğlen 2 tabak etli kuru fasulye
Akşam birkaç kaşık çökelek salatası ve çay.
Akşam yemek için bitter çikolata ve fıstık almıştım. Karnım tok fıstığı yemicem ama çikolata yerim.
Şimdi yattım iyi gecelerHu hu kızlar uyudunuz mu? Iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?