- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
:) öyle valla napıyımMayalı dedin kaybettin :)) 3 kk peynir ne kız ?
Açım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) öyle valla napıyımMayalı dedin kaybettin :)) 3 kk peynir ne kız ?
Helal olsun can boğazdan gelir :)):) öyle valla napıyım
Açım
Yine sınırlıyorumkendimiHelal olsun can boğazdan gelir :))
Bunları karışım mi yaptın? Esmer şeker yerine incir kat kuru kayısı yada olmaz miKahvaltı
Yulaf ezmesi
Kakao
Süt
Chia tohumu
Bal
Esmer şeker
Midende ne sorunun var canım. Ben spor yapamıyorum maalesef sürekli yapamıyorum o yüzden bu sefer başlamadım, bel ağrım icin egzersizlerim var azıcık spor sayılır. :) Ozellikle yürüyüşe cikamasam da mutlaka disari çıkıp ufaklikla geziyoruz.Arkadaşlar kahvaltı geç oldu 12 gibi iştah Yok daha doğrusu miğde rahatsız mevsim geçişlerinde hiç iyi olamıyorum ki bunada şükür kahvaltım süzme peynir badem ,bir adet wasa ,siyah açık çay yeşil çay ve kahveye ara veriyorum dokunuyor bu hafta sıkı tutalım motive olalım sporu aksatmayın en azından yürüyün
amerikada felan miisinz:) oralarda geride olur da:)Yurt dışındayım şu an canim saatim geriden geliyor :)) benim diyet oyle belli saati var öncesinde yemiyorum. 11-19.00 arası yiyorum. Tostu ben beyaz peynir ve domatesle yapıyorum, esmer ekmek zaten her şartta o 2 diljl ekmeği yiyorum, farklılık olsun diye insan sıkılıyor.
Miğdem de daha önce sonrun vardı ilaçMidende ne sorunun var canım. Ben spor yapamıyorum maalesef sürekli yapamıyorum o yüzden bu sefer başlamadım, bel ağrım icin egzersizlerim var azıcık spor sayılır. :) Ozellikle yürüyüşe cikamasam da mutlaka disari çıkıp ufaklikla geziyoruz.
Sorma insanın eski dinçliği kalmiyor yaş ilerledikçe. Geçen yıl cok komik bir sey yaşadım arkadaşlarla pikniğe gittik küçük bir dere akıyor ortada arkadaş dedi ki elini ver yok canım atlarım ben dedim ceylan gibi sekeceğimi düşünüyorum atlayamazsın dedi o da cup suyun içine düştüm ne utanç verici aynı zamanda komik :))))Miğdem de daha önce sonrun vardı ilaç
Kullandım son bir yıldır agrı başladı endoskopi gine göründü bana çünkü miğde koruyucu almaya başladım gine ben şuna yoruyorum ikinci doğumundan sonra ağır bir diyet yaptım ozaman bozdum hem metobolizmamı hem miğdemi ozaman dan sonra vücut tam toparlanmadı o yüzden önce sağlık,spor şart canım özellikle benim gibi yaşı 38 olanlar daha dinç oluyorsun bu spora yürüyüş de dahil hareket yani sonuçta
:))degil mi ah gençlik diyorum Bana bir doktor demiştiki;40 yaşına zayıf gir hem daha sağlıklı olursun hemde kilo vermen zorlaşmasın çünkü 40 da hücre yenileme bitiyor vücut geri sayıyor çabam 40 zayıf girmekSorma insanın eski dinçliği kalmiyor yaş ilerledikçe. Geçen yıl cok komik bir sey yaşadım arkadaşlarla pikniğe gittik küçük bir dere akıyor ortada arkadaş dedi ki elini ver yok canım atlarım ben dedim ceylan gibi sekeceğimi düşünüyorum atlayamazsın dedi o da cup suyun içine düştüm ne utanç verici aynı zamanda komik :))))
Ne diyorsun 3 dilim mi olmaz bu hafta sıkıyız lütfen tatlı Yok hadi arkadaşlar motive olalımÖğlen 3 dilim mozaik pasta
1 tabak patates salatası
1 kase sütlaç
Evet saldırdım resmen:) ama akşam hiç bişey yemedim, telafi ettim sayılır. yine de yememem gerek sağol uyarın için :)Ne diyorsun 3 dilim mi olmaz bu hafta sıkıyız lütfen tatlı Yok hadi arkadaşlar motive olalım
Şaka mı kız buÖğlen 3 dilim mozaik pasta
1 tabak patates salatası
1 kase sütlaç
Seni anlıyorum benimde saldırasım çok da tutuyorum kendimi patlama olmassaEvet saldırdım resmen:) ama akşam hiç bişey yemedim, telafi ettim sayılır. yine de yememem gerek sağol uyarın için :)