Aman tut gün bitti nasılsa :)Seni anlıyorum benimde saldırasım çok da tutuyorum kendimi patlama olmassa
:)))Şaka mı kız bu
Yarasın löp löp et olsun:))Bugün herkes dağıtmış anlaşılan ben de bir gözleme, iki tane çikolatalı biskuvi needeyse 100 kalori biri, bir de kek yedim hem de ambalajlı içi dolgulusu an yemem lazım hic ac değilim
Toparlarsın canım daha var nasilsaBen evde değilim kızlar
Çok yakın arkadaşım taşındı onda kalıyorum.
Fena yedim çarşambaya toparlamam lazım:)
Selamm. çok güzel afiyet olsun canımSelam herkese
Akşam yemeğim
Bi porsiyon z yağlı fasülye
İki kaşık fırın kabak patates
İki kaşık pilav
SağolSelamm. çok güzel afiyet olsun canım
Bebek mi istiyorsunuz canım?Sağol
Regl oldum bende
Bu ayda bitti umutlar
EvetBebek mi istiyorsunuz canım?
Olur elbet biraz daha forma gir olmadan. Dizi mi? Hiç televizyon izlemiyorum.
Her şeyin bir zamanı var. Umudunu asla yitirme o yüzden.Sağol
Regl oldum bende
Bu ayda bitti umutlar
Evet inşaallahOlur elbet biraz daha forma gir olmadan. Dizi mi? Hiç televizyon izlemiyorum.
Sağol canımHer şeyin bir zamanı var. Umudunu asla yitirme o yüzden.
Nasılsınuyuya kalmışım yine :)
geçen hafta 81.2
bu hafta 80.7
ağrılı :)Nasılsın
Oooo baya baya çalışmışsın evdeağrılı :)
2 gündür işlere fazla yüklendim galiba mutfak dolap içlerini boşalt yağ çözücüler çamaşır suları iyi uğraştım şimdi buyun omuz kazık gibi sert yarın sabah 7 de erkek kardeşim de gelecek bu gün öğrendim iyi ki temizlik yapmışım dedim kendime dün gece 3 e kadar da poğaça ev bisküvisi( 3 ayrı çeşit) falan yaptım hamur yoğurmak parmaklarımı kitliyor arada kramplar giriyor ee eşim isteyince mecbur yapıyorum :) işin özeti bu akşamdan beri kolum kalkmıyor canımla uğraşıyorum , sen ne yapıyorsun nasılsın gülüm
arada ince işler temizlik yapma krizim tutar :)) sağ ol gülüm erkek kardeşim varken pc yi açmam cumartesi yada pazar gidecek zaten kuzumOooo baya baya çalışmışsın evde
Ne zor yaa
Kolay gelsin
Bende iyiyim sağol
Allah kavuştursun :))arada ince işler temizlik yapma krizim tutar :)) sağ ol gülüm erkek kardeşim varken pc yi açmam cumartesi yada pazar gidecek zaten kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?