- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Güle güle kullanım canımMarket harcaması 20 tl
Trendyol alışverişi 2000 tl ye mal oldu bize ama baya alışveriş yaptık
İlk defa yaptığımız için abartık mı acaba
Ama hepsi gerekli şeylerdi dışarı çıkamadığımız için aldık inş ürünler gelince iyi çıkar da pişman olmayız
Tek bizim topiğin hatunları trendyolu zengin etti bu araMarket harcaması 20 tl
Trendyol alışverişi 2000 tl ye mal oldu bize ama baya alışveriş yaptık
İlk defa yaptığımız için abartık mı acaba
Ama hepsi gerekli şeylerdi dışarı çıkamadığımız için aldık inş ürünler gelince iyi çıkar da pişman olmayız
Güle güle kullanım canım
Neler aldın bakim
Teşekkür ederim kızlarTek bizim topiğin hatunları trendyolu zengin etti bu ara
Güle güle kullan canım
Mesela 2000-2500 harcamamız var bizim aşağı yukarı mutfak elektrik su vs vs ...Ayyyyy masallah bereket versin...Nasil birikim yapıyorsunuz yaa anlatın hele bi..
Hayatimda ilk kez 1 gr altin aldiydim o da düştü
benim annemde öyledir akşam erken uyur sabah namaz kılar uyumaz yemeğini sabahtan yapar her işini bitirir bende akşam yaparım yemeği sıcak yemek için :))Günaydın herkese
Akşamdan yapraklarımı ve içimi hazırladım, yaprak saracağım birazdan. Bana göre erken bir saat ama Rahmetli anneannem bir iş yapacağı zaman, misafiri geleceği zaman sabah namazındam sonra, biz ona yardıma gidene kadar o tüm işi bitirir bir de bize kahvaltı hazırlamış olurdu.
Canım benim, mekanı cennet olsun.
3 cocuk mu bir de böyle birikim valla tebrik ederim masallah size..Mesela 2000-2500 harcamamız var bizim aşağı yukarı mutfak elektrik su vs vs ...
Çoğu zaman netten alışveriş yaparım ayakkabı kıyafet ...
Yazın kışlık kışın yazlık alırım netten
Akşam pazarina çıkarım çoğu zaman
Aylık 2000 kenara koymaua calisiyoruz bazen olmuyor bazen daha fazlasını koyuyoruz belli olmuyor yani ..bu şekilde devam ediyoruz ...
3 çocuk var tabi onların ihtiuaclari hiç bitmiyor
afiyet olsunGünaydın hatunlar
Oğluma çorba yaptım o soğurken
Sütlü kahve yaptım içiyorum.
Sağol canımafiyet olsun
kolay gelsin zeyno kilo bildirimi vardı senin profilde onu nasıl yapmıştın bende kızımın doğum gününden sonra diyete başlıcam ondan yapmak istiyorumGünaydın altın kızlar
Oğlusu okula bıraktım kahvaltı hazırlıyorum mımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?