• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa beni de ekleyin sisteme:)
Bugün 1 gram altın, 10 gram da gümüş aldım.
43 gram altinim, 100 gram gümüşüm vardı, 44e 110 oldum.
Hedefim yılbaşına kadar (Ocak 15 diyeyim,benim yilbasim o)
50 gram altın 200 gram gümüş sahibi olmakti (geçen sene yirmi gram biriktirmistim,bu sene otuz olsun dedim. Ama altın aldı başını gitti ve maaşım durduğu yerde durdu malesef🥺)
Ama zor gibi çünkü KYK affi geldi, 12 bin gibi bir para peşin ödemem lazım,faizlerim silinsin diye. Altinlarimla kapatirim diyordum ama kıyamıyorum bozdurmaya. Sanırım kredi cekecegim:KK43:
Bu ay 3 bin liralık bir sağlık giderim oldu,operasyon gecirdim.
Bu tarz beklenmeyen ödemeler çıkınca bilemedim nasıl olacak 🙄🙄🙄
Umarım Ocak 15e kendimı sıkar alırım kalan 6 gram altın,90 gram gümüşümü

Üst katta temizlik yapılıyormuş... kalorifer peteğinin üstüne basıp kırmışlar ondan olmuşmuş 🤔🤷🏻‍♀️😂
Lojmanlar eski sorun çok oluyor ama hem güvenli hemde çocuklar rahat rahat oynuyor öyle avantajı var.Eşinin işi rahatmı gelelimmi arkanızdan😂Diğer yere gelemedik yar etmediler ama😂

Kızlar okyanus vitamin deyince aklıma geldi...redoxon kids veriyorum ben çocuklara... trendyolda en çok satan firmadan almıştım yine de içime kurt düşmüştü..sizce sıkıntılı mıdır 🤔

Ben hamileliğimin 4. Ayında falan başladım. Çok memnunum. 3-4 gün kullanmayınca hemen farkediyorum enerjim çok düşüyor. Kişiye göre değişiyor mi acaba . Daha önce biotin d vitamini çinko falan da kullandım bu markanın

Demiri beni zehirledi resmen ani ishal kusma ve tansiyon dusuklugu yasadim oldugu gibi cope attim haftada 2 3 gun iciyordum 3 veya 4 tane icmistim inanilmaz birseydi aksamustu ictim karin agrisi basladi sabah ise gitmeyi birak yataktan cikamadim hastahaneye kucakta gittim sedyeyle iceri alindim 3 gun kendime gelemedim
Magnezyumda oyle
D3 ve b12 asla degerlerime yansimadi cok dusuk gelmisti
Ben direk markaya onyargiliyim
Ztn netten de vitamin almiyorum biraktim eczaneden alip olmasa da getirtiyorum

Kızlar okyanus vitamin deyince aklıma geldi...redoxon kids veriyorum ben çocuklara... trendyolda en çok satan firmadan almıştım yine de içime kurt düşmüştü..sizce sıkıntılı mıdır 🤔

Cogu arkadas aliyor ama ben eczaneden aliyorum ya, olmuyor icime sinmiyor bakip bakip kapatiyorum gidip ilk eczaneden aliyorum
Eskiden eczanelerin gunleri oluyordu sonra sikayet ettiler iptal oldu o cok iyiydi

Lojmanlar eski sorun çok oluyor ama hem güvenli hemde çocuklar rahat rahat oynuyor öyle avantajı var.Eşinin işi rahatmı gelelimmi arkanızdan😂Diğer yere gelemedik yar etmediler ama😂
Canım bizim bina lojman çok eski değil ama bakımsız tabi 😄 büyük tadilata gerek yoktu şükür 😄 evet dediğin gibi güvenlik sorunu yok ısınması iyi..karşında sağında splunda kim oturuyor biliyorsun..walla gelin rahat, eşim böyle doğu da varmış demek dedi gelince 😄 tabi dördüncü kez beşinci bölge olunca biraz acıdılar bence halimize 😂 ama şöyle eşimin taburu geçici burada..hudutçuların yeri aslında... kesinlikle rahatça gelebilirsiniz insanı da iyi 🙋🏻‍♀️

478 den 5 gram altın aldım.Bu işi en son 3 sene önce yapmıştım.Hadi bakalım hayırlı olsun bana.Ara ara almaya devam ederim inşallah.Sizden gaz aldım 😏
Internet bankaciligindan mi alıyorsunuz siz de..

Elimin altında olunca bozdurmaktan korkuyorum 2 gr altin aldim da :KK70:

Canım bizim bina lojman çok eski değil ama bakımsız tabi 😄 büyük tadilata gerek yoktu şükür 😄 evet dediğin gibi güvenlik sorunu yok ısınması iyi..karşında sağında splunda kim oturuyor biliyorsun..walla gelin rahat, eşim böyle doğu da varmış demek dedi gelince 😄 tabi dördüncü kez beşinci bölge olunca biraz acıdılar bence halimize 😂 ama şöyle eşimin taburu geçici burada..hudutçuların yeri aslında... kesinlikle rahatça gelebilirsiniz insanı da iyi 🙋🏻‍♀️
nerdesiniz

Internet bankaciligindan mi alıyorsunuz siz de..

Elimin altında olunca bozdurmaktan korkuyorum 2 gr altin aldim da :KK70:
Evet ziraat bankası kullaniyorum,banka hesabımdan aldım.Ve ben aldıktan sonra da düşmeye devam etti.Dediginiz gibi elimin altında diye bozmaktan korkuyorum 🙈

Cogu arkadas aliyor ama ben eczaneden aliyorum ya, olmuyor icime sinmiyor bakip bakip kapatiyorum gidip ilk eczaneden aliyorum
Eskiden eczanelerin gunleri oluyordu sonra sikayet ettiler iptal oldu o cok iyiydi
Ben de öyle hissettim..her vermemde acaba çocuklarıma vitamin diye jelibon mu veriyorum diye düşünüyorum 😂
Trendyoldan altın alan sendin değil mi Esila ? Hiç kuyumcuya gösterdin mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back