Biz de bunu kullanıyoruz okyanuscum kesinlikle tavsiye ederim ben deMaske almak isteyen arkadaşlar bu marka çok iyi tavsiye ederim.Kulak yerleride güzel acıtmıyor hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de bunu kullanıyoruz okyanuscum kesinlikle tavsiye ederim ben deMaske almak isteyen arkadaşlar bu marka çok iyi tavsiye ederim.Kulak yerleride güzel acıtmıyor hiç
Lojmanlar eski sorun çok oluyor ama hem güvenli hemde çocuklar rahat rahat oynuyor öyle avantajı var.Eşinin işi rahatmı gelelimmi arkanızdanDiğer yere gelemedik yar etmediler amaÜst katta temizlik yapılıyormuş... kalorifer peteğinin üstüne basıp kırmışlar ondan olmuşmuş
Ben hamileliğimin 4. Ayında falan başladım. Çok memnunum. 3-4 gün kullanmayınca hemen farkediyorum enerjim çok düşüyor. Kişiye göre değişiyor mi acaba . Daha önce biotin d vitamini çinko falan da kullandım bu markanın
Kızlar okyanus vitamin deyince aklıma geldi...redoxon kids veriyorum ben çocuklara... trendyolda en çok satan firmadan almıştım yine de içime kurt düşmüştü..sizce sıkıntılı mıdır
Ben hepsiburadadan aldım sambucolKızlar okyanus vitamin deyince aklıma geldi...redoxon kids veriyorum ben çocuklara... trendyolda en çok satan firmadan almıştım yine de içime kurt düşmüştü..sizce sıkıntılı mıdır
Canım bizim bina lojman çok eski değil ama bakımsız tabi büyük tadilata gerek yoktu şükür evet dediğin gibi güvenlik sorunu yok ısınması iyi..karşında sağında splunda kim oturuyor biliyorsun..walla gelin rahat, eşim böyle doğu da varmış demek dedi gelince tabi dördüncü kez beşinci bölge olunca biraz acıdılar bence halimize ama şöyle eşimin taburu geçici burada..hudutçuların yeri aslında... kesinlikle rahatça gelebilirsiniz insanı da iyiLojmanlar eski sorun çok oluyor ama hem güvenli hemde çocuklar rahat rahat oynuyor öyle avantajı var.Eşinin işi rahatmı gelelimmi arkanızdanDiğer yere gelemedik yar etmediler ama
bende trendyoldan aldım ne kadar aldın canımBen hepsiburadadan aldım sambucol
Internet bankaciligindan mi alıyorsunuz siz de..478 den 5 gram altın aldım.Bu işi en son 3 sene önce yapmıştım.Hadi bakalım hayırlı olsun bana.Ara ara almaya devam ederim inşallah.Sizden gaz aldım
nerdesinizCanım bizim bina lojman çok eski değil ama bakımsız tabi büyük tadilata gerek yoktu şükür evet dediğin gibi güvenlik sorunu yok ısınması iyi..karşında sağında splunda kim oturuyor biliyorsun..walla gelin rahat, eşim böyle doğu da varmış demek dedi gelince tabi dördüncü kez beşinci bölge olunca biraz acıdılar bence halimize ama şöyle eşimin taburu geçici burada..hudutçuların yeri aslında... kesinlikle rahatça gelebilirsiniz insanı da iyi
Bu arada her şeyde bir hayır var boşver .oranın hiç tadı tuzu kalmamıştıLojmanlar eski sorun çok oluyor ama hem güvenli hemde çocuklar rahat rahat oynuyor öyle avantajı var.Eşinin işi rahatmı gelelimmi arkanızdanDiğer yere gelemedik yar etmediler ama
Özelden yazıyorumnerdesiniz
Biz çok üzüldük ama dediğin gibi herseyde var bir hayır burası daha iyi olur inş bizim için.Bu arada her şeyde bir hayır var boşver .oranın hiç tadı tuzu kalmamıştı
Evet ziraat bankası kullaniyorum,banka hesabımdan aldım.Ve ben aldıktan sonra da düşmeye devam etti.Dediginiz gibi elimin altında diye bozmaktan korkuyorumInternet bankaciligindan mi alıyorsunuz siz de..
Elimin altında olunca bozdurmaktan korkuyorum 2 gr altin aldim da
Ben de öyle hissettim..her vermemde acaba çocuklarıma vitamin diye jelibon mu veriyorum diye düşünüyorumCogu arkadas aliyor ama ben eczaneden aliyorum ya, olmuyor icime sinmiyor bakip bakip kapatiyorum gidip ilk eczaneden aliyorum
Eskiden eczanelerin gunleri oluyordu sonra sikayet ettiler iptal oldu o cok iyiydi