🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sabah abi bebek 1. Uykusundan uyanınca avm ye gittik Migros’tan ıslak mendil ( mama sandalyesinde kullanıyoruz ) süt muz aldık 23 TL . Eve geldik birşeyler yedirmeye çalıştım . Yerleri dik süpürge ile süpürdüm . Alt üst değiştik emzirdim uyudu . Sulu etli patates yemeği pişirdim salata yaptım süt çaylarını demledim hemen kendime birde kahve koydum uzandım bebek uyanmadan az dinleneyim eşim 18 TL harcadı neye bilmiyorum. Bu arada zeytinyağım bitmek üzere bakalım bulmaya çalışıyoruz birde nar ekşisi istedim umarım buluruz

Kendine bi kumbara al sende yarış yapın kim daha fazla para atacak
Cüzdanımı qlip getiriyor 100 tl bulsa ki nadir olur kumbarama atacam diyor 1 tl bulsa kapıyor cok fena cok anlaşıldı bana kumbara yaptırmayacak ta onunkinde pazarlık yapmam lazim

Kızlar sabah abi bebek 1. Uykusundan uyanınca avm ye gittik Migros’tan ıslak mendil ( mama sandalyesinde kullanıyoruz ) süt muz aldık 23 TL . Eve geldik birşeyler yedirmeye çalıştım . Yerleri dik süpürge ile süpürdüm . Alt üst değiştik emzirdim uyudu . Sulu etli patates yemeği pişirdim salata yaptım süt çaylarını demledim hemen kendime birde kahve koydum uzandım bebek uyanmadan az dinleneyim eşim 18 TL harcadı neye bilmiyorum. Bu arada zeytinyağım bitmek üzere bakalım bulmaya çalışıyoruz birde nar ekşisi istedim umarım buluruz
hatayli komşumdan alıyorum ben Tuğçe keşke gonderebilsem kilosu 26 TL çok memnunum

Sevgim bizim çocukların dönemleri biraz yakın ya evde bebekle neler yapıyorsunuz onun gelişimi için . Bu aralar hava soğudu ya parka filan götüremez oldum tıkanmaya başladım evde etkinlik için
Tuğce sabah mesajını okudum yazmaya fırsat bulamadım. Uzun uzun yazayım gün içinde neler yaptığımızı.Bizimkinin oyuncaklara hiç ilgisi yok bu arada.
Sabah ilk uyadığında 6 gibi uyanıyor ve karanlık. camın hemen kenarında üçlü koltuğumuz var oraya geçiyorz. dışarda gördüğümüz herşeyi ona anlatıyorum. Kuşları, ağaçları, yağmuru güneşi.
benim ki daha çok konuşma üzerine:)
Gün içinde ne yapıyorsam, nereye gidiyorsak ona anlatıyorum. Ona öğrettiğim şeyleri ona sorup bulmasını istiyorum. sevdiği oyun cee ee onu sürekli oynayıp,birde müzik açıp beraber oynuyurz . Ailecek çifte telli oynadığımız oluyor Oda parmaklarını yapmaya çalışıyor.

Aaaaa aynı biz

Ebebeğe baktım baya pahalanmış herşey. 70 tlden başlıyor takımlar.Ama yine ordan alırım. Kalitesini çok beğeniyorum. Bende bu ay maaştan sonra yapacağım.
Ay evet ya geçen baktım 70 TL en az . Ama bedenleri benim oğlanın ayı ile uyumlu benim minik bana çektiği için biraz minyon bebek bu ay ona bornoz alacağım e bebekte baktım 65 TL di

NarinNarin başınız sağolsun canım vaka sayılarını az göstermek için yapılıyordur büyük ihtimalle
Teşekkür ederim kızlar
Allah yardımcı olsun herkesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…