İkisinden de ayrı ayrı memnun kalanlar var yorumlara baktım da. İçeriği benzer geldi bana bakınca. Önce you plus sipariş vereyim ben de , iyi gelmezse bir de diğerini denerim.You plusu daha fazla sevdim gibi
Iyiyiz ablaCanım nasılsın bebiş nasıl
Kesinleşti mi o ya? yazı falan da gelmedi henüz.Kızlar okuldan geldim tam okuyamadım haftaya okul yok diye bol bol ödev verdim şimdi veliler kızacaklar
Bugün canım değişik bir yemek istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
İzmire gidiyor musunuzKızlar okuldan geldim tam okuyamadım haftaya okul yok diye bol bol ödev verdim şimdi veliler kızacaklar
Bugün canım değişik bir yemek istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Bende her an bekliyorum hasta olmayı eşimin nöbetçi olduğu günler çok feci oluyorBen bugün domates çorbası ve biber dolması yapacağım. Okuldayım şu an. Eve gidince de 4 dersim var. Nöbetçiydim de çok yoruldum. 5ler cok sarmaş dolaş birbirine. İki üç haftaya hepimiz hasta oluruz bence. Hiç laftan anlamıyorlar.
İyiyiz canımKız zenginler nağber
TakılsanaKız zenginler nağber
İyiyiz canım
Takıl bize sende zengin ol
Sıkı takipçisiyim altınınTakılsana
Aaa bileziği merak ediyordumSıkı takipçisiyim altının
An be an fiyatlar
çeyrek :840(ilçede )
Çeyrek:825(buyuskehirde)
22 ayar bilezik
İlçede :480
B.sehirde :465
dün yapmadığıma psimanim kabul ediyorum
Öğrendim 12:50 aradım iki farklı kuyumcuyu ilçede oturuyorum kuyumcudan kuyumcuya bile 5 lira oynuyor çeyrekte :/Aaa bileziği merak ediyordum
Evet ya alırken hep öyle oluyor birkaç yere soruyoruzÖğrendim 12:50 aradım iki farklı kuyumcuyu ilçede oturuyorum kuyumcudan kuyumcuya bile 5 lira oynuyor çeyrekte :/
22 ayar bilezik.ne kadar uygunmus. Dun aradim.ben de kuyumcuyu 485 dediler o kadar dusukken bir de.Sıkı takipçisiyim altının
An be an fiyatlar
çeyrek :840(ilçede )
Çeyrek:825(buyuskehirde)
22 ayar bilezik
İlçede :480
B.sehirde :465
dün yapmadığıma psimanim kabul ediyorum
İs takviminde var aksi bir yazı gelmediği için tatil dediler .Kesinleşti mi o ya? yazı falan da gelmedi henüz.
Sun ekspres uçuş yok kasım ayında .İzmire gidiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?