🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuyumcuyu aradım fiyat için ama fiyat nedir diye ama vermediler fiyat çok oynuyormuş

Üç binlira kadar var bütçem şuan
Napayım çarşıya gidip alayım mı artık ne geliyorsa yatırımlık? yoksa sizde görmüştüm ince bilezik o da aklımda gerçi gelir mi bilmem de napsam bilemedim

Ayy böyle birsey mi var
Esim tüm çocukların göbeğini kayınpederin bahçesine gömdü
Hepsi ciftçi olur benim kuzucuklarbu rivayete göre

Hatta bu işi paraya dökmüşler, senden alıp belli bir ücret karşılığında Amerika, İngiltre vs nereyi istersen oraya gömüyorlarmış.

Iyiyiz abla
Evdeyiz kavusmaya son günlerimizi sayıyoruz
Sen nasılsın kızların nasıl
Ayyyy çok tatlı heyecan

Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım

Büyük kızım okulda

Küçük cadı da uyusun diye bekliyom 1 saattir yataktayız
Kızlar okuldan geldim tam okuyamadım haftaya okul yok diye bol bol ödev verdim şimdi veliler kızacaklar
Bugün canım değişik bir yemek istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Ayyy bize de hiç ödev vermiyorlar bende vermiyorlar diye kızıyorum

Sebzeli tavuklu makarna yap
Kız zenginler nağber
Kız gel sen zengin ol valla ben buraya takılmadan önce pek bir fakirmşşim

Hala yemek düşünmedim çocuklar da kahvaltıyı geç yapmışlardı zaten..acıktık demesinler diye mısır patlatıp önlerine koydum ay ne kötü anayım

ev işi hiç bitmiyor hiiiç...buraya gelmeden önce kadınım vardı iki haftada tam gün gelip evi gıcır gıcır yapıyordu..zaten haftaiçi tam gün evde olmadığımızdan yetiyordu bize..üç beş günde bir süpürge bi de toz yetiyordu...şimdi full time evde olunca zor.bebek uyuyunca dinleneyim mi iş mi yapayım hep soru işareti keşke alabileceğim bir yardımcı bulsam ama maalesef tek kişi söylediler çağrılabilecek tam gün diye çağırdım yarım gün işi yaptı hatta onu bile tam değil 200lira da para istedi sekizbuçuktan bire kadar....hadi parasını geçtim işini düzgün yapsa yine de çağırırdım...her neyse zaten iyi ki tekrar çağırmadım çünkü korona olmuş ay minik yerde yaşamanın imkansızlıkları çok kötü....neyse ki sayılı zaman

Selam kızlar

Eşim sabahçı onu uğurladım.
duş aldım. Bebek altını kirletmişti onu yıkadım.
saçımı beraber kuruttuk:) eskisi kadar saçım dökülmüyor. Gürleşti resmen keyfim yerine geldi:)

Bebeğim kendine aşık resmen aynadan kendine kur yapıyor

sabahları doğru dürüst kahvaltı yapmadığı için bu sefer ona tarhana yapıp içirdim. Doğduğundan beri en sevdiği çorba , kurtarıcım resmen.

Öğlen kendime burgur pilavı yaptım domatesli kırmızı biberli yanına da soğan salatası

Akşam içinde oğlana buzluktan köfte indirdim.
Bizede tepsi kebabı yapıcağm. Yanına
Sarmısak yoğurtlu kabak kızartması olucak.
Görümcem belki gelebilirim dedi.
bisküvili pasta yaptım çayın yanına.
Dolaba kaldırdım.
Bütün evi süpürdüm.
Oğlumu uyuttum. Şimdi sizleri okuyorum.
dün bu saatlere kadar oğlumun uyumasını bekledim işleri yapmak için bugün aynı hataya düşmedim beraber herşeyi yaptık.
Şimdi o uyurken ben dinleniyorum:)

Fakir olduğumu kim söyledi

Allah a şükür bende de var 3-5 bişey boş degiliz koçum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…