• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
22 ayar bilezik.ne kadar uygunmus. Dun aradim.ben de kuyumcuyu 485 dediler o kadar dusukken bir de.
Tek kuyumcu ile kalma bolgendeki bir kaç indan fikir al ben yaşadığım yer ile merkezde çeyrek de 10 lira fark vardı eskiden şuan 25 lira fark var

Hesapladım da yapacağım altında 20 Gr bilezikte 300 lira fark oluyor dükkanlar arasında bile bu çok önemli az bir miktar değil malesef :/

Ayyyy çok tatlı heyecan🥰🥰🥰

Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım❤️❤️❤️❤️

Büyük kızım okulda

Küçük cadı da uyusun diye bekliyom 1 saattir yataktayız🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ayyy bize de hiç ödev vermiyorlar bende vermiyorlar diye kızıyorum 🤣🤣

Sebzeli tavuklu makarna yap🤪🤪🤪

Kız gel sen zengin ol valla ben buraya takılmadan önce pek bir fakirmşşim🤪🤪
Inşallah 🤲
Evde canım çok sıkılıyor havada kapalı ruhum daralıyor sanki

25 tl harcadım pastaneden 5 adet simit aldım kahvaltı için , çocuklara çikolata aldım.

Akşam eve dönücem ablam bırakacak sağolsun, geç gideriz biraz akşam yemek falan yeriz sonra çıkarız.

Evin işleri gözümde büyüyor 😂 şu vitaminleri bi kullanmaya başliyim de enerjim yerine gelsin evi dip köşe temizlemeyi düşünüyorum . Camlar perdeler dolaplar vs. Kış temizliği hala yapamadım rahatsızlanınca kaldı öyle

okyonus okyonus bizim birikim şeklimiz şöyle maaş hesabında biriktiyoriz yüklü para olunca altına çeviriyoruz
Kardeşler olarak bilezik hariç birbirmizin kuyumcusuyuz ☺️

Mesela ben çeyrek bozacaksam kardeşim alır

Kardeşim bozacaksa ben alırım elimizde imkan varsa kuyumcuda al sat fiyatını düşünce iki tarafta kazançlı çıkar 🤗

okyonus okyonus bizim birikim şeklimiz şöyle maaş hesabında biriktiyoriz yüklü para olunca altına çeviriyoruz
Kardeşler olarak bilezik hariç birbirmizin kuyumcusuyuz ☺️

Mesela ben çeyrek bozacaksam kardeşim alır

Kardeşim bozacaksa ben alırım elimizde imkan varsa kuyumcuda al sat fiyatını düşünce iki tarafta kazançlı çıkar 🤗
Süpermiş 😀Bilezik severmisin😀Bizde altıncıyız cok severiz altını eşimde alıştı artık😂

Süpermiş 😀Bilezik severmisin😀Bizde altıncıyız cok severiz altını eşimde alıştı artık😂
Ben bileziği illa yatırım amaçlı çok istiyorum ☺️ evlendigim bilezikleri ev için bozdurmustik 🤗

İkincisini evin borcunu kapatmak için

En son araba için bozdurduk

Bu ara istiyorim bir tane ama olur mu bilmem bu ay ki hedefimiz 20 Gr bir çeyrek ama fiyat yine yukseldi :/

Kızlar biri beni durdursun 🤦‍♀️
E Esila09 bende senin gibi trendyol bataklığına düştüm 😱
Biz hiç netten alışveriş yapmazdık
Şimdi çıkamıyoruz diye ihtiyaçları alalım dedik
Dün çok harcadık🙄
Şimdide eşime saç traş makinası aldık 190 tl
Kendime bot aldım 101 tl
Şimdide kendime mont bakıyorum 😱

Kızlar bebeğinizin göbek bağını ne yaptınız??
Oglaninkini anneme vermistim, gotur Turkiye`de gom diye, anneme sordum hatirlamiyor ne yaptigini, kaybetti galiba. Kizinki hala evde, Harvard`in bahcesine gomeyim mi bazen dusunuyorum, boyle seylere pek inanmam ama..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back