Hamarat hatun seni hafta bitti baksana ne güzel ayarlamışsın menüleri afiyet olsunBizde kalabalığız valla kayınavalidede varBen bugün kemikli kuzu etinden patateslı havuçlu yahni yapacağım birde domatesli bulgur pilavı cacık Yarında ispanak yemeği makarna, Perşembe eşim nöbetçi birsey uydururuz bize.Cuma günü pizza yapacağım patates alırım bide soğan halkası kola
Sağol canımHamarat hatun seni hafta bitti baksana ne güzel ayarlamışsın menüleri afiyet olsun
Ayy böyle birsey mi varTıp da yok TuğçeTeknik üniversite ya genelde mühendislik ve ana bilim dalları. Sen en iyisi odtü bilgisayara göm Daha ben de gidip bebeğimin göbeğini gömemedim evde duruyor.
Bizde ünv tıp fakültesinin bahçesine gömdükAyy böyle birsey mi var
Esim tüm çocukların göbeğini kayınpederin bahçesine gömdü
Hepsi ciftçi olur benim kuzucuklarbu rivayete göre
Hiç denemedim ama olabilir baharat attın mı canımGünaydın
Dün yaptım ciğer mısır unuyla kızarttık yağda
Maşallah gözü olanın gözü çıksınGünaydınlaray ne güzel yazıyorsunuz okumaya yetişemiyorum
AminMaşallah gözü olanın gözü çıksın
Belki kv seni şaşırtır güzel bir sofra hazırlamıştırÖğlen yemeğine eve gidecegım yemekte yokNe yesem acaba.Kasarlı omlet yapayım olmazsa
Kızartırken mısır unu ile kızarttık, sonradan tuz kırmızı biber vs sevdiğimiz baharatları attik .Hiç denemedim ama olabilir baharat attın mı canım
Ben una baharat tuz atıp kizartayimCiğeri bizde eşim yapar genelde
Ben yaptığım zaman tantuni şeklinde yapıyorum canım
Ama mangalda çok güzel olurokyonus
Öyle hiç denemedim biliyor musun nasıl oluyor tadı bana da yazBen una baharat tuz atıp kizartayim
Kız okyonusa ne oldu dedim bir an yanlış etiketmis
Ayyy ne aldın trendyoldan merak ettimSelam kızlar
Atamızı saygı sevgi ve minnetle anıyoruz
Onun izinden hiç bir zaman ayrılmayacağız
Dün 1560 tl nakit ödedik trendyola
Markete gitti eşim dün akşam
Kaya tuzu
Limon tuzu
Krema
Tomurcuk çay
Kabak
2 ekmek aldı 46 tl ödemiş
O markete gidince ne lazımsa onu alıyor tebrik ediyorum hep ,ben illa ki başka şeylerde alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?