Zeryam ben yeni bir vitamine başladım . 2 gün kullanayım sana yazacağım zaten . Bugün kendimi iyi hissettirdi ilk kez kullandım . Hiç uyumamış gibi değilim mesela şuantuce_tuce canım sana birşey sormak istiyorum. Kullandığın vitaminlerden memnun musun ben de almak istiyorum da hem eşime hem kendime
Tamam kuzum senden haber bekleyeceğim o zaman. Ben de artık mümkünse enerjik hissetmek istiyorumZeryam ben yeni bir vitamine başladım . 2 gün kullanayım sana yazacağım zaten . Bugün kendimi iyi hissettirdi ilk kez kullandım . Hiç uyumamış gibi değilim mesela şuan
Bacaklarım filan ağrıyor ama bence iyiyim yine o kadar çok şey yaptım ki günlerdirTamam kuzum senden haber bekleyeceğim o zaman. Ben de artık mümkünse enerjik hissetmek istiyorum
Hoş geldin canım bugün aklıma sen geldin alya nerede acaba diye seni etiketleyecektim unuttumSlm cnm Amasra’ya tatile gidip geldik haftasonuharcamalı geçti
Esnek çalışma günlerin hangi günlerOğlusla babası kagıt kesme etkinliği yapıyor.Bende ada çayı içiyorum birazdan yatarız yarın mesai başlar iş yoğun kaos ortamı var değişik bir düzen
Hem misafirin var hem beben uyumuyor yemiyor. Bacakların ağrıması normalBacaklarım filan ağrıyor ama bence iyiyim yine o kadar çok şey yaptım ki günlerdir
Cidden yemiyorHem misafirin var hem beben uyumuyor yemiyor. Bacakların ağrıması normalkv ‘ler gidince biraz dinlenebilirsin umarım
Esnek çalışma yalan oldu.Deprem oldu ya İlker yoğunEsnek çalışma günlerin hangi günler
Evet canım merak etme kendi düZenine geri dönünce yemeye başlar.Cidden yemiyorNe yapıcam bilmiyorum annem onlar gidince yer sen sakin ol diyor
Birde israr edince inadına yemiyorEvet canım merak etme kendi düZenine geri dönünce yemeye başlar.
Bak benim oğlan 3 yaşına girecek hala bir yere gittiğimizde asla düzgün yemek yemiyor. İki gündür annemdeyiz doğru düzgün birşey yemedi öyle birkaç kaşık birşeyler yiyor sadece. Görümceme gittiğimizde de aynı. Üstelemiyorum hiç
Çocuklar kendi düzenleri bozulunca uyku ve yemekte problem çekiyorlar
İyi dayanıyorsun tuğçe ben olsam yatar uyurum yabancı değilya çocuga da baksınlar yemeğide yapsınlar ne var sanki emzirmeden emzirmeye getirsinler en azından uykunu alırsınCidden yemiyorNe yapıcam bilmiyorum annem onlar gidince yer sen sakin ol diyor
Kv kendi hasta yatti zatenİyi dayanıyorsun tuğçe ben olsam yatar uyurum yabancı değilya çocuga da baksınlar yemeğide yapsınlar ne var sanki emzirmeden emzirmeye getirsinler en azından uykunu alırsın
Kac yasindaAynı aynı kaynımbütün çocuklar böyle demekki. Asla yemez evde misafir olunca veya biz bir yere gidince. Israr etsem daha da sinirleniyor haspa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?