• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlız cuma sabah dişi patlamıştı ya yazdım hatta buraya . Öğleden sonraya ağzında kocaman diş oldu öğlen uykusundan kalkınca . Bence çok sıkıntı çekiyor
Yazık kuzucuğa yaa kıyamam😔
Yarın yeni bir gün yeni bir hafta inş herşey düzelir ağrılarıda biter🤲

Trenyoldan tam 300 tl sepet yaptım tehlikeli sularda yüzüyorum 🤫 ama hamilelik dogum pandemi derken 2 senedir kendime pijama disinda
hic birsey almadim.bir swet,bir triko kazak,bir hirka bir tanede yumusak ev ayakkabisi(evde depar atarken terlikler ayagimdan firliyor diye yumusak terlik ayakkabi kullaniyorum) kullandigim ayakkabilar da artik beni azat et diye yalvariyor cok eskidiler.beklemeye aldım bakalım ne olacak efsane indirimler başlayınca kargo ücretleri dusucekmi acaba hepsinden kargo cikiyor😖eğer kargolar düşmezse almayacağım gidip mağazadanda bakamam yine alamamış olurum.
Bugün yaşadığımız ilçenin iline gittik acik havada yuruduk ama strese girdim bebek evdeyken hasretle disariya bakiyor,kapiyi acinca sevincten çırpiniyor sevinmesi 1 saat suriyor sonra hic durmuyor mizir mizir,ne bebek arabasinda durdu,nede kucakta alel acele hizlica yuruduk yemek yedik,aslında orada avm dışında markaların mağazaları var onlara bakacaktık ama bebiş durmayınca hiç bişey yapamadan geri geldik. Yemek 105 tl,vipahmet 5 li saklama kabı 50 tl,oglanin ıpat camını değiştirdik 50 tl,eşimle ikimizin telefonuna kılıf 30 tl,5 tl de 6 li su.

tuce_tuce tuce_tuce Ben hedefimi yazmayı unutmuşum her ay 1 gr ancak alabileceğim inşallah malum şuan Ucretsizdeyim,ama ara ara ektra paramız oldukça ve arttıkça yarim gr da olsa ekleme yapacagim,mesela suan 600 tl param var esim ve annem harçlık diye veriyor veya sutcuden para üstü falan oluyor onları biriktiriyorum geçenlerde eşim alt komşunun da aidatını ödemişti eşime rica etti sen verirmisin diye 50 tl Eşim komşu getirince kendine al parayı bana söylemene bile gerek yok ne yaparsan yap der her zaman sagolsun💖yani böyle şeyleri eşim geriye cebine almaz hep bana verir ev bütçesinden ayrı tutuyorum o parayı bende böyle böyle biriktiriyorum ayrıdan 600 tl oldu duruyor niyetim çeyrek yapmaktı ama bu gidişle gr yapsam şükredicem.

Trenyoldan tam 300 tl sepet yaptım tehlikeli sularda yüzüyorum 🤫 ama hamilelik dogum pandemi derken 2 senedir kendime pijama disinda
hic birsey almadim.bir swet,bir triko kazak,bir hirka bir tanede yumusak ev ayakkabisi(evde depar atarken terlikler ayagimdan firliyor diye yumusak terlik ayakkabi kullaniyorum) kullandigim ayakkabilar da artik beni azat et diye yalvariyor cok eskidiler.beklemeye aldım bakalım ne olacak efsane indirimler başlayınca kargo ücretleri dusucekmi acaba hepsinden kargo cikiyor😖eğer kargolar düşmezse almayacağım gidip mağazadanda bakamam yine alamamış olurum.
Bugün yaşadığımız ilçenin iline gittik acik havada yuruduk ama strese girdim bebek evdeyken hasretle disariya bakiyor,kapiyi acinca sevincten çırpiniyor sevinmesi 1 saat suriyor sonra hic durmuyor mizir mizir,ne bebek arabasinda durdu,nede kucakta alel acele hizlica yuruduk yemek yedik,aslında orada avm dışında markaların mağazaları var onlara bakacaktık ama bebiş durmayınca hiç bişey yapamadan geri geldik. Yemek 105 tl,vipahmet 5 li saklama kabı 50 tl,oglanin ıpat camını değiştirdik 50 tl,eşimle ikimizin telefonuna kılıf 30 tl,5 tl de 6 li su.
Bende geziniyorum eksikler var çocuklara şarjlı diş fırçası alınacak laptop bisiklet kendime çamaşır tişört tayt vb bitmiyor

Bitti diyorsun ama bitmiyor gercekten.mesela bebegin ihtiyacı yok dedim ama bugün çıkarken ayakkabı giydirmemiz lazımdı artık havalar soğuk adıdas ayakkabı almisti halasi kisin giyer diye ama baktım açıp 20 numara yaza belki olur ancak belkide son bahara olur.yazin lcw dan bebek ayakkabısı almıştım hep onu giydiriyordum bu zamana kadar oda 16 numara olmuyor bir haftadır ayağına.kislik bere kaşkol eldiven lazım,montunuda almıştı halası ama kullabilirmiyiz bilmiyorum küçük bebekte mont duruma göre astronot tulum almamız gerekebilir gibi ihtiyaçlar çıkıyor işte.
Büyük oğlumunda montunu daha denemedik olur mu bilmiyorum 🤦‍♀️Allahtan ona baharda hummel indiriminden bot ve ayakkabı almıştım.ama çorap ve termal atlet alınması lazım onada yani ihtiyaç bitti diyorsun ama bitmiyor 🤷‍♀️eşimin bota benimde ince ve hafif bir monta ihtiyacım var falan.yanisi bitmiyor bitmiyor.

Yeniden günaydın 😍 misafirleri yolcu ettik termoslarına çay demledim yolluk yemek koydum kahvaltılarını hazırladım . Kp diyor ki dün gece bana burası çok iyi geldi şeker tansiyon hep düştü diyor 🤣 eşim nöbete gitti bende hemen işlere başlayayım öğlene bitsin bebekle uyuyacağım 😍 sarılıp öğleden sonra da onu dışarı çıkarırım hem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back