- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Oooo en sevdiğimiz üye tipi hoşgeldinizBende yerimi alayım en sevdiğim konu takarimda biriktiririmde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo en sevdiğimiz üye tipi hoşgeldinizBende yerimi alayım en sevdiğim konu takarimda biriktiririmde
Dun iki cumhuriyet yastik alti yaptım :)))))) 1 aya 4000 lira olurOooo en sevdiğimiz üye tipi hoşgeldiniz
Doğru valla olur . Kendinden bahsetsene bizeDun iki cumhuriyet yastik alti yaptım :)))))) 1 aya 4000 lira olur
Evliyim ev hanimligi göreviyle meşgulüm elime geçtikçe birikim yapmayı coook severim 2 senede 13 tane minnoş cumhuriyet yapmışım eeee damlaya damlaya göl olur demiş atalarımızDoğru valla olur . Kendinden bahsetsene bize
Seni anlıyorum canım benim büyük kız da çok zorlardı bebekken. Hele kalabalıkta asla yemezdi.Cidden yemiyor Ne yapıcam bilmiyorum annem onlar gidince yer sen sakin ol diyor
Ne olacaksa böyle durumumuz yüzü küçücük kaldıSeni anlıyorum canım benim büyük kız da çok zorlardı bebekken. Hele kalabalıkta asla yemezdi.
Ne olacaksa böyle durumumuz yüzü küçücük kaldı
Umarım esila bizim evin durumu malumTugce cok normal canim annesini paylasti evde yabancilar var ona israr ediyorlar baski yapiyorlar annesi yorgun ve stresli tetikte
Anne sutu avantaji var
Sen sadece sivi alimina dikkat et gerisi hallolur
Umarım esila bizim evin durumu malum
En son onlar geldiği sabah yumurta yemişti o kadar . O günden beri aç nerdeyse . Gündüz onlar evde yoktu avm den döndük çorba yediHersey yoluna girer
Senin oglun aslan gibi arkanda duracak
Simdi guclu olmak zorundasin
Cok zorlu bir sinavi atlattin
Boyle tamamla
Hic birseyi aklina takma.
Oglunu al dolasmaya cik yarin stres atsin
Cok zorda kalirsan denemedigin kactigin seyleri dene ac kalmasindan iyidir birak ne yiyorsa onu yesin ama o tepki amacli yemiyor olay ortadan kalkinca yiyecek
İlahi adalet mi acaba bu kadın yemediğini görsün diye tamamen yemeği mi kestirdi allah anlamadım benHersey yoluna girer
Senin oglun aslan gibi arkanda duracak
Simdi guclu olmak zorundasin
Cok zorlu bir sinavi atlattin
Boyle tamamla
Hic birseyi aklina takma.
Oglunu al dolasmaya cik yarin stres atsin
Cok zorda kalirsan denemedigin kactigin seyleri dene ac kalmasindan iyidir birak ne yiyorsa onu yesin ama o tepki amacli yemiyor olay ortadan kalkinca yiyecek
İlahi adalet mi acaba bu kadın yemediğini görsün diye tamamen yemeği mi kestirdi allah anlamadım ben
Büyüdükçe düzeliyor merak etme canım. Benimki 8 yaşında şimdi. Çok seçer herşeyi yemez. Ama sevdiği yemekleri yapıyorum her gün gayet güzel yiyor. Boyu kilosu çok ideal ne zayıf ne şişman.Ne olacaksa böyle durumumuz yüzü küçücük kaldı
Kız benim Kv yiyor diyordu ya allah bu kadın bi Tuğçe’nin günahını aldı görsün diye mi çocuk bu kadar yemez oldu . Evet zor yiyordu ama bu kadar da değildi yaniHayir yaa olurmu gerekirse parkta birseyler dene
Belki ortam degisirse yer
Sivi alsin gerisinden korkma
Toparlar yer
Anne sutu var
Umarım sağlıkla büyürlerBüyüdükçe düzeliyor merak etme canım. Benimki 8 yaşında şimdi. Çok seçer herşeyi yemez. Ama sevdiği yemekleri yapıyorum her gün gayet güzel yiyor. Boyu kilosu çok ideal ne zayıf ne şişman.
İnşallah canım.Biz kreşin de çok faydasını gördük yemek konusunda. Evde yemediği birçok şeyi orda yemeye başladı.Umarım sağlıkla büyürler
Yaaaa bana yollayın lütfeniyi geceler kızlar
Benim kız bu akşam tutturdu yarın postaneye gidelim arkadaşlarıma mektup göndercem diyonasıl bir yer çok merak ediyormuş
Anlattım biraz ama görmek istiyor
Söz verdim virüs azaldığı zaman götürücem arkadaşlarına mektup göndericez