• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tuce_tuce tuce_tuce canım sana birşey sormak istiyorum. Kullandığın vitaminlerden memnun musun ben de almak istiyorum da hem eşime hem kendime
Zeryam ben yeni bir vitamine başladım . 2 gün kullanayım sana yazacağım zaten . Bugün kendimi iyi hissettirdi ilk kez kullandım . Hiç uyumamış gibi değilim mesela şuan

Cidden yemiyor ☹️ Ne yapıcam bilmiyorum annem onlar gidince yer sen sakin ol diyor
Evet canım merak etme kendi düZenine geri dönünce yemeye başlar.

Bak benim oğlan 3 yaşına girecek hala bir yere gittiğimizde asla düzgün yemek yemiyor. İki gündür annemdeyiz doğru düzgün birşey yemedi öyle birkaç kaşık birşeyler yiyor sadece. Görümceme gittiğimizde de aynı. Üstelemiyorum hiç

Çocuklar kendi düzenleri bozulunca uyku ve yemekte problem çekiyorlar

Evet canım merak etme kendi düZenine geri dönünce yemeye başlar.

Bak benim oğlan 3 yaşına girecek hala bir yere gittiğimizde asla düzgün yemek yemiyor. İki gündür annemdeyiz doğru düzgün birşey yemedi öyle birkaç kaşık birşeyler yiyor sadece. Görümceme gittiğimizde de aynı. Üstelemiyorum hiç

Çocuklar kendi düzenleri bozulunca uyku ve yemekte problem çekiyorlar
Birde israr edince inadına yemiyor

Cidden yemiyor ☹️ Ne yapıcam bilmiyorum annem onlar gidince yer sen sakin ol diyor
İyi dayanıyorsun tuğçe ben olsam yatar uyurum yabancı değilya çocuga da baksınlar yemeğide yapsınlar ne var sanki emzirmeden emzirmeye getirsinler en azından uykunu alırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back