- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
Bende tarif alabilir miyimtuce_tuce sen benim ölçüler ile turşu kurmuştun nasıl oldu açtın mi
Ben bugün açtım acayip lezzetli olmuş kıtır kıtır
Yoğun geçiyor canım.cocuklar iyi çok şükür.pek fırsat bulamıyorum buraya girmeye annemgile yakın olduğumdan onlar bizde biz onlarda öyle geçiyor vakitler.Hosgeldin canım
İyiyim çok şükür
Aklımıza geldikçe etiketliyoruz
Cocuklar nasıl okul nasıl gidiyor pek girmiyorsun kk ya
1 lt suyaBende tarif alabilir miyimLahana kurarım yakında
Walla salonun ortasına kurdukHımmm
Tavana asılıyor nereye koydun ki bunu
Ne güzel yakın olmakYoğun geçiyor canım.cocuklar iyi çok şükür.pek fırsat bulamıyorum buraya girmeye annemgile yakın olduğumdan onlar bizde biz onlarda öyle geçiyor vakitler.
Kurun kurun çok güzel..ama avana matkap gerekiyor kancasını gömmek içinBizde de var bundan arkadasim vermisti ama daha kuramadik1
Kız tavan başımıza yıkılmasınKurun kurun çok güzel..ama avana matkap gerekiyor kancasını gömmek için
Ben de ekran görüntüsü alayım seneye kurarım bununla inşallah..bu yıl annem kurdu bana da1 lt suya
3 kş tuz
1 kş seker
1 cay br sirke
1 cay kş limon tuzu
Canım kuracağım tursu miktarına göre suyu arttırıp malzemeyi coğalt
Kız tavan başımıza yıkılmasın
Bu ölçüyle yap canım püf noktası buBen de ekran görüntüsü alayım seneye kurarım bununla inşallah..bu yıl annem kurdu bana dapüf noktası var mı
Salincagimiz var zaten su parktta olanlardan biraz bunla sallansin sonra onu kurariz dedikKurun kurun çok güzel..ama avana matkap gerekiyor kancasını gömmek için
Bende pek hamaratımSelammmsss...ütüüü hiç sevmemAyyy ben eskiden günlük ütü yapanlarla dalga geçerdim..üç dört yıldır ben de günlük giymeden önce yapıyorum marttan beri iş yok okul yok evde giydiklerimizi havlu nevresim vs zaten ütülemem..e eşim de kendi ütüsünü yapıyor dolayısıyla hiç öyle dertlerim yok kızlar yoksa her sabah benim giyeceklerim çocukların okul kıyafetleri derken her sabah bir yığın ütü yapardım
Küçüğüm bugün normal şükür..belki gaz damlası işe yaradı bilmiyorum..
Çocuklara trendyoldan salıncak almıştım oğlan pek ilgilenmedi ama kızım bayıldı kızlar düşünen varsa çok tavsiye ederim çok güzel bişi 100kg kadar da taşıyoyine de eşimle biz garanti olsun diye binmiyoruz
Dün akşamdan tramisu yapmıştım hep UNO kek kullanırdım bu kez kendim yaptım pandispanyasını da pek güzel oldufırına yemek sürdüm şimdi anne çayımı aldım ayağımı uzattım biraz...oğluş tablet bilgisayarlarında, babasıyla kızım da evcilik oynuyor
eskiden ne çok dışarıdan yerdikhaftada bir gün restaurantda en az iki üç kez de eve sipariş isterdik...koronanın böyle bir güzelliği oldu evde daha sağlıklı besleniyoruz yorulsam da içim daha rahat....gerçi hoş burada da sipariş edebileceğimiz yer yok zaten yapmaya mecburum
Dan dun girdim konuya yazdım öyle ama
Herkese mutlu pazarlar...
Teşekkür ederim1 lt suya
3 kş tuz
1 kş seker
1 cay br sirke
1 cay kş limon tuzu
Canım kuracağım tursu miktarına göre suyu arttırıp malzemeyi coğalt
Allahım o nasıl bir kayınvalideKayınvalidem 100 dolar verdi küçüğe doğumgünü hediyesi
Küçüktür küçük7 lahmacun aldık 56tl.
Zeynolin44 2 tane yedim küçüktü lahmacunlar
208tl market tuttu kayınvalide bana ödetmedi.Aldıklarımız günlük süt,meyveli süt,kefir,bulgur,mercimek,kayınvalideye diş fırçası macun şampuan.Kinder yumurta,chia tohumu,karbonat,kabartma tozu,soda,sosis.Sosis diye tutturdu hiç eve almadık ama canı istemiş diye oğlusun 1kez diye anlaşıp aldık bakalım.
6tl ekmek. Bugünün harcaması bukadar.Yarın harcamaya devam.Sebze meyve alınacak yarın onları alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?