- 25 Nisan 2018
- 1.398
- 4.856
- 133
- 39
Sagol canim, genelde iyidir hakkini yemeyeyim ama bogazina yapismamak icin kendimi zor tuttugum zamanlar da olmuyor degil hani :)Doğum günün kutlu olsun canım
Eşinde örnek bir eş şanslısın mutluluğunuz daim olsun
Boğaza yapışma olayını her Gün yaşayanlar vardır canım sen kendini şanslı hisset boşverSagol canim, genelde iyidir hakkini yemeyeyim ama bogazina yapismamak icin kendimi zor tuttugum zamanlar da olmuyor degil hani :)
Sabah 8 de ayakta daha yeni uyudu düşün uyumuyor uykum yok diye bağırdı durdu. Gündüzde uyumuyor aha gene bağırıyor valla psikolojik olarak yoruldum.Canım sabah geç mi kalkıyor neden bu saate kaldı uykusu
Allah yardımcın olsun canımSabah 8 de ayakta daha yeni uyudu düşün uyumuyor uykum yok diye bağırdı durdu. Gündüzde uyumuyor aha gene bağırıyor valla psikolojik olarak yoruldum.
Bende çok yaşıyorum bırak git diyorum kendi kendime sonra Van'da olduğum aklıma geliyor banyoya gidip elimiz yüzümü yıkıyorum oturuyorum totomun üstüneBoğaza yapışma olayını her Gün yaşayanlar vardır canım sen kendini şanslı hisset boşver
Benimkide hala ipini koparmış köepk gibi koşuyor.Allahtan Alt kat dükkan.Sabah 8 de ayakta daha yeni uyudu düşün uyumuyor uykum yok diye bağırdı durdu. Gündüzde uyumuyor aha gene bağırıyor valla psikolojik olarak yoruldum.
Amin sağol canım bende çok özledim annemiBugün annem ve babamla görüştük. Çok uzun zaman sonra evlerine yemeğe gittik, covid sebepli hep uzaktık. Yemek dışında maskeyi hiç çıkarmadık eşimle, inşallah bir şey bulaştırmamışızdır onlara.
Bugün 150 lira harcadım, çay peynir makarna gibi temel gıda malzemeleri aldım. Kredi kartı yine kullanmadım, inşallah da kullanmam :)
Çocuklu arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun valla, güç kuvvet versin.
Covid anneye babaya hasret bıraktı gerçektenBugün annem ve babamla görüştük. Çok uzun zaman sonra evlerine yemeğe gittik, covid sebepli hep uzaktık. Yemek dışında maskeyi hiç çıkarmadık eşimle, inşallah bir şey bulaştırmamışızdır onlara.
Bugün 150 lira harcadım, çay peynir makarna gibi temel gıda malzemeleri aldım. Kredi kartı yine kullanmadım, inşallah da kullanmam :)
Çocuklu arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun valla, güç kuvvet versin.
Bizimde herkese çocuk var kimse kendi sesinden gürültüsünden başkasını duymuyor sanırım geçen üst kat komşuyu gördüm kusura bakma çocuklar çok geç uyuyor bagırıp duruyorlar dedim oda bana diyor sesimiz çok geliyor mu ne olur kusura bakma diye ahh dedim kendi sesimizden kimseyi duymuyorum kiBenimkide hala ipini koparmış köepk gibi koşuyor.Allahtan Alt kat dükkan.
Amin canım çok çok aminAllah yardımcın olsun canım
Güle güle oynasın kuzucuklarYeni bilanço 149 tl lego cıty
Sağol canım onların birde toplanması varGüle güle oynasın kuzucuklar
Sağol canım onların birde toplanması var
Evet gerçekten gün yetmiyor.bizde büyük oğlanla düzen kurmuştuk şimdi sil baştan oldu Birde artık 10 yıl önceki yaşımizda da değiliz bedenen ve ruhen zor oluyor.Çocuklar küçükken hakikaten gün 50 saat olsa derdim o günleri anımsıyorum sizleri okudukça
Şimdi evde yalnız olunca oğlanlar arada okuldan gelip geri yatılıya gittiklerinden zaman sorunu yok
Her devir insana gereğini yaşatıyor bir şekilde
Bende seninle aynı durumdayım yamuk duran yastığa bile tahammülüm yok sürekli robot gibi dolanıyorum evin içinde topla temizle düzenli yemek yap. hergun mutlaka çorba ve salata olsun istiyorum yemeklerin yanında mesela.buyuk oğlanın günlük rutin ders çalışması ve kitap okumasına destek,küçüğe günlük kart çalışmaları,sohbet ve oyun seansları,banyosu yağlanması,her alt değişiminde popo kurulanmasi ve kremlenmesi,hergun mutlaka yatarken pijama giymesi gibi kurallarım var dolayısıyla isim hiç bitmiyor ve yetişemiyorum kendin için ne yapıyorsun dersen koca bir hiç diyebilirim saçımı taramissam halime şükrediyorum.Ayyy estağfurullah
Canım dedim ya motor takılmış gibi koşturuyorum birde mükemmelliyetçiyim çocuk ve ev konusunda herşey düzenli olsun güzel beslensinler derslerinde başarılı olsunlar anlayacağın çok yoruluyorum ama mutluyum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?