🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün annem ve babamla görüştük. Çok uzun zaman sonra evlerine yemeğe gittik, covid sebepli hep uzaktık. Yemek dışında maskeyi hiç çıkarmadık eşimle, inşallah bir şey bulaştırmamışızdır onlara.
Bugün 150 lira harcadım, çay peynir makarna gibi temel gıda malzemeleri aldım. Kredi kartı yine kullanmadım, inşallah da kullanmam :)
Çocuklu arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun valla, güç kuvvet versin.

Boğaza yapışma olayını her Gün yaşayanlar vardır canım sen kendini şanslı hisset boşver
Bende çok yaşıyorum bırak git diyorum kendi kendime sonra Van'da olduğum aklıma geliyor banyoya gidip elimiz yüzümü yıkıyorum oturuyorum totomun üstüne

Amin sağol canım bende çok özledim annemi

Covid anneye babaya hasret bıraktı gerçekten
Amin canım
Her alışverişte 400 500 verip geliyoruz

Benimkide hala ipini koparmış köepk gibi koşuyor.Allahtan Alt kat dükkan.
Bizimde herkese çocuk var kimse kendi sesinden gürültüsünden başkasını duymuyor sanırım geçen üst kat komşuyu gördüm kusura bakma çocuklar çok geç uyuyor bagırıp duruyorlar dedim oda bana diyor sesimiz çok geliyor mu ne olur kusura bakma diye ahh dedim kendi sesimizden kimseyi duymuyorum ki

Evet gerçekten gün yetmiyor.bizde büyük oğlanla düzen kurmuştuk şimdi sil baştan oldu Birde artık 10 yıl önceki yaşımizda da değiliz bedenen ve ruhen zor oluyor.

Bende seninle aynı durumdayım yamuk duran yastığa bile tahammülüm yok sürekli robot gibi dolanıyorum evin içinde topla temizle düzenli yemek yap. hergun mutlaka çorba ve salata olsun istiyorum yemeklerin yanında mesela.buyuk oğlanın günlük rutin ders çalışması ve kitap okumasına destek,küçüğe günlük kart çalışmaları,sohbet ve oyun seansları,banyosu yağlanması,her alt değişiminde popo kurulanmasi ve kremlenmesi,hergun mutlaka yatarken pijama giymesi gibi kurallarım var dolayısıyla isim hiç bitmiyor ve yetişemiyorum kendin için ne yapıyorsun dersen koca bir hiç diyebilirim saçımı taramissam halime şükrediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…