• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde durumlar cok karisti kizlar
Aksamdan beri esim rahatsiz
Annem karantinada temasli
Kardesim ve esi kaldi ama isleri yogun
Ben iyiyim
Is yerim raporu degistirmeye calisiyor temasli listesinde gozukecekmisim
Sirtim tutuldu kiprasamiyorum
Canim icli kofte istiyor
Ve sabah salca halimin ustune kirildi
Ayrica altin almak istiyorum 😌🙃
Baya karışıkmış sende işler 😯😯😯
Sağlık olsun da gerisi önemli değil
İnş. Raporunu uzatırlar iyice dinlenirsin

Baya karışıkmış sende işler 😯😯😯
Sağlık olsun da gerisi önemli değil
İnş. Raporunu uzatırlar iyice dinlenirsin

Kiz ne uzatmasi geri cektirecekler en gec carsamba gidermisim ilk basta duzgun ilerleseydi ptesi basliyordum
Bir kisi daha pozitif cikmis ztn
Stresten sirtima vurdu klasik bir sonuc

Hergun bizde böyleyiz ama bikac gündür hiç hiç durmuyor niyeyse hıı hıı diye sürekli ses çıkarıyor.
Gün yetmiyor bana 24 değil 30 saat falan olmalı hiç birşeyi bitiremiyorum 2 çocukla ben. sen 3 çocukla iyi üstesinden geliyorsun önünde saygıyla egiliyorum🙇‍♀️
Ayyy estağfurullah 😂😂😂😂
Canım dedim ya motor takılmış gibi koşturuyorum birde mükemmelliyetçiyim çocuk ve ev konusunda herşey düzenli olsun güzel beslensinler derslerinde başarılı olsunlar anlayacağın çok yoruluyorum ama mutluyum çok şükür 🙏🙏

Ayyy estağfurullah 😂😂😂😂
Canım dedim ya motor takılmış gibi koşturuyorum birde mükemmelliyetçiyim çocuk ve ev konusunda herşey düzenli olsun güzel beslensinler derslerinde başarılı olsunlar anlayacağın çok yoruluyorum ama mutluyum çok şükür 🙏🙏

Birlikte oynuyorlarmi zeyno
Gerci yaslari cok farkli
Bira daha buyusunler

Kiz ne uzatmasi geri cektirecekler en gec carsamba gidermisim ilk basta duzgun ilerleseydi ptesi basliyordum
Bir kisi daha pozitif cikmis ztn
Stresten sirtima vurdu klasik bir sonuc
Aaaa ben neremle anladıysam 😂😂😂
Dikkat et maske mesefa bizim dikkatimizlede iş bitmiyorda

Kasim ayi birikimim 1000$ olsun, kira geliri bu ay bagisa gitti, onumuzdeki ay onunla da altin aldiririm kardesime.
Kizlar bir sey soylemek istiyorum pure hazel pure hazel gelir konusunu devam ettirirse orada da yazarim burada da yazarim. Olaya kim hakli kim haksiz yonunden bakmiyorum, yillarin emegi var bir anda yok olmasina gonlum razi degil, bunlari butun samimiyetimle yaziyorum, hepinizi ayri ayri seviyorum ve sizlerle yaptigim tum paylasimlar cok kiymetli benim icin😘

Çıktık hastaneden doku zedelenmesi olmuş agrıkesici yazmış biraz sürer ama geçer demiş doktor. Eczaneye gittik 65 TL ödedim muayene ücreti varmış birsürü 2 tanesini hatırlıyorum gerisini hatırlamadım kendimede parıl aldım. Eve gidiyoruz sulu köfte pilav salata yoğurt akşamki menim gidince yaparım kıymayı çıkarmıştım

Kv hastalanmış yatıyor. 🤣 bebe yemek yemedi verdim ellerine yedirin diye yediremediler şoka girdiler filan herkes kendi havasında 😂😂
Sen sürekli işleri bahane et ver eline kaseyi uğraşsın yedirsin görsün yemeyen çocukla uğraşmak nasılmış gidince anlatır benim torun çok iştahsız diye

Çıktık hastaneden doku zedelenmesi olmuş agrıkesici yazmış biraz sürer ama geçer demiş doktor. Eczaneye gittik 65 TL ödedim muayene ücreti varmış birsürü 2 tanesini hatırlıyorum gerisini hatırlamadım kendimede parıl aldım. Eve gidiyoruz sulu köfte pilav salata yoğurt akşamki menim gidince yaparım kıymayı çıkarmıştım
Haydi gözünüz aydın kırık yokmuş, geçmiş olsun 🙂

Penguen Penguen gözün aydın, çok şükür kırık çıkık yokmuş sevindim.
tuce_tuce tuce_tuce ben sanırım yanlış anlattım, bizim düğün kredisi bitti evimiz yok henüz 😃 inşallah ev için bir peşinat olsun diye birikime başlayacağım ufak ufak. Aralık birikim hedefim 1 gram altın, fazlası olursa nasip bakalım :)

Penguen Penguen bizide haber et çok geçmiş olsun inş bir şey yoktur
Kmsl Hnd Kmsl Hnd foto atarmısın bizede ya nerden almıştınız krem rengi güzel bir monttu
Böyle canım trendyoldan aldık
Ayyy neyseki ucuz atlattınız canım kırık filan olmasında🤲🤲🤲🤲

Eklentiler

• 25055826-F4A8-4CAF-8230-1683470C5CAA.png
    25055826-F4A8-4CAF-8230-1683470C5CAA.png
    397,9 KB · Görüntüleme: 44
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back