- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Kız ne hediye verdi yaz bizeYaaaa nice mutlu yıllara darısı bize
Kv orta şekerli bebeğe buğday kaynattık diş için . Yiyip hediye vereceğim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne hediye verdi yaz bizeYaaaa nice mutlu yıllara darısı bize
Kv orta şekerli bebeğe buğday kaynattık diş için . Yiyip hediye vereceğim dedi
Hastaneye geldik eşimle büyük kızım girdi biz ufaklıkla arabada bekliyoruz inşallah kırık yokturAy ev borcunun bitmesi şahane bence tebrik ediyorum . Bizimde geçen sene ocakta bitmişti kv için teşekkür ediyorum
Evet zeynom hergün düzenli olarak alıyor
Aaaaa aklıma şuan direk kırık gelmişti hassas bir nokta çünkü. Çok geçmiş olsun senden haber bekliyorum
Yaz kızımSana bir çeyrek bir gram yazayım mı
Alıştık canım para harcanacak çok yeri var ben tam valilik binasındayım şehrin göbeği heryer çarşı mağaza sürekli para harcıyorum gerekli gereksiz eşim kızıyor ama dayanamıyorum :)Penguen van a alıştınız mı canım
Eşim üniversiteyi orda okumuş
Evlendiğimiz sene gezmeye gelmiştik şehir olarak beğenmiştim kale, göl, edremit ordan ağrı doğubeyazıta gitmiştik çok güzel pasajları vardı hala vardır mutlaka
Edremitin köftesi ve kahvaltısı na bayılmıştım
okyonusNarinNarin canım günaydın iyi misin
Gülegüle güzel günlerde kullansınKızımın montu geldi çok beğendi çok güzel oldu
Bende çok merak ettimKız ne hediye verdi yaz bize
Tmm akşama 50 veya 100 TL benceKız ne hediye verdi yaz bize
Hastaneye geldik eşimle büyük kızım girdi biz ufaklıkla arabada bekliyoruz inşallah kırık yoktur
Ay narin dikkat et kendine biraz daha dinlenSelam kızlar
12.30 gibi geldik eve sabahtan beri midem çok kötüydü kahvaltı yapıp döndük hemen
Gelince eşim pazara gitti 95 tl harcamış
Bende biraz dinlendim şu an daha iyiyim
Dünden tavuk çorbası var yanına ne yaparım bilmiyorum kendimi iyi hissedersem patatesli poğaça ve kısır yaparım
Hergun bizde böyleyiz ama bikac gündür hiç hiç durmuyor niyeyse hıı hıı diye sürekli ses çıkarıyor.Benim de hergun ki halim
Bende hep takdir ediyorumHergun bizde böyleyiz ama bikac gündür hiç hiç durmuyor niyeyse hıı hıı diye sürekli ses çıkarıyor.
Gün yetmiyor bana 24 değil 30 saat falan olmalı hiç birşeyi bitiremiyorum 2 çocukla ben. sen 3 çocukla iyi üstesinden geliyorsun önünde saygıyla egiliyorum
Çocuklar küçükken hakikaten gün 50 saat olsa derdim o günleri anımsıyorum sizleri okudukçaHergun bizde böyleyiz ama bikac gündür hiç hiç durmuyor niyeyse hıı hıı diye sürekli ses çıkarıyor.
Gün yetmiyor bana 24 değil 30 saat falan olmalı hiç birşeyi bitiremiyorum 2 çocukla ben. sen 3 çocukla iyi üstesinden geliyorsun önünde saygıyla egiliyorum
Çocuklar küçükken hakikaten gün 50 saat olsa derdim o günleri anımsıyorum sizleri okudukça
Şimdi evde yalnız olunca oğlanlar arada okuldan gelip geri yatılıya gittiklerinden zaman sorunu yok
Her devir insana gereğini yaşatıyor bir şekilde
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versinBizde durumlar cok karisti kizlar
Aksamdan beri esim rahatsiz
Annem karantinada temasli
Kardesim ve esi kaldi ama isleri yogun
Ben iyiyim
Is yerim raporu degistirmeye calisiyor temasli listesinde gozukecekmisim
Sirtim tutuldu kiprasamiyorum
Canim icli kofte istiyor
Ve sabah salca halimin ustune kirildi
Ayrica altin almak istiyorum