• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 58
Benim şuan çok uykum var boza 01:00 ile 04:00 arası hiç uyumadık

Zeynep hoşgeldin teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun 😍

850 bence🤣

Aramıza hoşgeldiniz kendinizden bahseder misiniz 😍🤣
Biz de 2-4:30 arası ayaktaydık yenidoğan gibi. Birazdan ikisi de öğle uykusuna yatar anında ben de yatarım.

Küçümün yarın doğumgünü. Pastasını yaptım attım dolaba. Dinlensin süsleyeceğim üstünü. Kendi aramızda olacağız ama yine de pastası özel olsun istedim. Büyük kızımın pastalarını da ben yaptım hep 😍
Mutlu huzurlu güzel yılları olsun 🎊🎉🎊🎉🎊🎊

Küçümün yarın doğumgünü. Pastasını yaptım attım dolaba. Dinlensin süsleyeceğim üstünü. Kendi aramızda olacağız ama yine de pastası özel olsun istedim. Büyük kızımın pastalarını da ben yaptım hep 😍
Yaaaa nice mutlu yıllara darısı bize 😍
Bi velim sesinin açık olduğunu öğretmenin çocuklarına kocası bakıyor uzatır tabi dersi😂😂😂
Penguen Penguen geçmiş olsun cnm
tuce_tuce tuce_tuce kasım ayında ek dersle bir çeyrek aldım niyetim maaşta da bir gram almak . Kayınvaliden nasıl oldu ?
Kv orta şekerli bebeğe buğday kaynattık diş için . Yiyip hediye vereceğim dedi 🤣

Bi velim sesinin açık olduğunu öğretmenin çocuklarına kocası bakıyor uzatır tabi dersi😂😂😂
Penguen Penguen geçmiş olsun cnm
tuce_tuce tuce_tuce kasım ayında ek dersle bir çeyrek aldım niyetim maaşta da bir gram almak . Kayınvaliden nasıl oldu ?
Sana bir çeyrek bir gram yazayım mı

Görmedim ki abla ne yazmistin
Hoşgeldin yazmıştım canım senin yerine başkasını etiketlemişim🤪🤪🤪
Makinaya çamaşır atcam evleri toparlarım yarın temizlik yaparız eşimle dışarı çıkıp hediyeleri alsak mı acaba kendi kızlarımada alırım bişeyler çok seviyorum çocukları mutlu görünce kızımın ayagına ufak olan düşmüş ayagım acıyor diyor sıcak suyla sabunla ovdum geçmezse hastane yolları görünür bize
Ayyyy çok geçmiş olsun canım inşalllah bişeyi yoktur🤲🤲🤲🤲
Kmsl Hnd Kmsl Hnd nasıl oldun canım?
Cedric1003 Cedric1003 nasıl geçti ders?
NarinNarin NarinNarin kacabildinmi evine?
Penguen Penguen çok geçmiş olsun önemli birsey yoktur inş🤲
İyiyim canım öğle kızı uyuturken bende uyumuşum şimdi uyandım büyüğüm kahve yaptı içiyorum☕☕
Yaaaaaa maşallahhhhhh mutlu yılları olsun canım benim🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃💃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back