- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
tuce_tuce kasım ayında gün param da gelecek nasip olursa 15 gr altın almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuce_tuce kasım ayında gün param da gelecek nasip olursa 15 gr altın almak istiyorum
Biz de 2-4:30 arası ayaktaydık yenidoğan gibi. Birazdan ikisi de öğle uykusuna yatar anında ben de yatarım.Benim şuan çok uykum var boza 01:00 ile 04:00 arası hiç uyumadık
Zeynep hoşgeldin teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun
850 bence
Aramıza hoşgeldiniz kendinizden bahseder misiniz
Mutlu huzurlu güzel yılları olsunKüçümün yarın doğumgünü. Pastasını yaptım attım dolaba. Dinlensin süsleyeceğim üstünü. Kendi aramızda olacağız ama yine de pastası özel olsun istedim. Büyük kızımın pastalarını da ben yaptım hep
Bi velim sesinin açık olduğunu öğretmenin çocuklarına kocası bakıyor uzatır tabi dersiKmsl Hnd nasıl oldun canım?
Cedric1003 nasıl geçti ders?
NarinNarin kacabildinmi evine?
Penguen çok geçmiş olsun önemli birsey yoktur inş
Benimki uyudu şimdi uyandı ben tabiki yatamadımBiz de 2-4:30 arası ayaktaydık yenidoğan gibi. Birazdan ikisi de öğle uykusuna yatar anında ben de yatarım.
Yaaaa nice mutlu yıllara darısı bizeKüçümün yarın doğumgünü. Pastasını yaptım attım dolaba. Dinlensin süsleyeceğim üstünü. Kendi aramızda olacağız ama yine de pastası özel olsun istedim. Büyük kızımın pastalarını da ben yaptım hep
Kv orta şekerli bebeğe buğday kaynattık diş için . Yiyip hediye vereceğim dedi
Her çok azdan olurahaha tuce_tuce benim birikim çok az söylemeye utanıyorum beni es geçene olur mi
Saçmalama az olsun neyse söyle hepimiz bütçeye göre yapacağızahaha tuce_tuce benim birikim çok az söylemeye utanıyorum beni es geçene olur mi
Hoşgeldin yazmıştım canım senin yerine başkasını etiketlemişimGörmedim ki abla ne yazmistin
Ayyyy çok geçmiş olsun canım inşalllah bişeyi yokturMakinaya çamaşır atcam evleri toparlarım yarın temizlik yaparız eşimle dışarı çıkıp hediyeleri alsak mı acaba kendi kızlarımada alırım bişeyler çok seviyorum çocukları mutlu görünce kızımın ayagına ufak olan düşmüş ayagım acıyor diyor sıcak suyla sabunla ovdum geçmezse hastane yolları görünür bize
İyiyim canım öğle kızı uyuturken bende uyumuşum şimdi uyandım büyüğüm kahve yaptı içiyorum️️Kmsl Hnd nasıl oldun canım?
Cedric1003 nasıl geçti ders?
NarinNarin kacabildinmi evine?
Penguen çok geçmiş olsun önemli birsey yoktur inş
Yaaaaaa maşallahhhhhh mutlu yılları olsun canım benimKüçümün yarın doğumgünü. Pastasını yaptım attım dolaba. Dinlensin süsleyeceğim üstünü. Kendi aramızda olacağız ama yine de pastası özel olsun istedim. Büyük kızımın pastalarını da ben yaptım hep
Tuçe bana da 1 çeyrek yazSaçmalama az olsun neyse söyle hepimiz bütçeye göre yapacağız
Yarım gram artı 150 TLSaçmalama az olsun neyse söyle hepimiz bütçeye göre yapacağız