• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sağolsun kızlar valla buraya girmeden yapamıyorum çok çabuk ilerliyor sayfa geride kalıyorum Allah razı olsun hepinizden rahatladım kırık falan olmasından korktum morarmıştı biraz doktor korkmayın morarma olur doku zedelenmesinde demiş gelirken 10 tane lavaş aldım 5 TL ona verdim kredi kartım 3500 gelmiş ufff 330 da ceviz ve bal parası çok kalmayacak gibi birikime akşam hesap kitap yapmam lazım

Sabah benim öğleden sonra eşimin canlı dersleri vardı . Evi toparladım cok bisey yapmadım dinlenmek istiyorum.
Madoya geldik pizza tatlı içecek derken gitti 175 lira 🙄🙄
Kızlar trendyoldan biseyler alacak olan var mi ben sınıf icin bilgisayr bakacağım uygun bulursam alırım
İndirimmi var trendyolda

Kızlar size bişey danışmak istiyorum biz ev için 300 bin kredi çektik diğer evi satınca kalan para benim çektiğim ihtiyaç kredisini kapatınca 154 bin kaldı sanırım onuda bankada tutuyoruz sizce krediyi yapılandırmak mı mantıklı yoksa 4300 her ay ödemek mi 10 yıl bu paranın üzerine birikim yaptıkça batıya gidince ordan ev mi almak mantıklı

Kızlar size bişey danışmak istiyorum biz ev için 300 bin kredi çektik diğer evi satınca kalan para benim çektiğim ihtiyaç kredisini kapatınca 154 bin kaldı sanırım onuda bankada tutuyoruz sizce krediyi yapılandırmak mı mantıklı yoksa 4300 her ay ödemek mi 10 yıl bu paranın üzerine birikim yaptıkça batıya gidince ordan ev mi almak mantıklı
Ben parayı tl olarak tutma taraftarı değil canım krediyi ödemeye devam edip olan parayı da altına yatırmak mantıklı bence

Eşimin arkadaşı evini satıp altına yatırdı iyi de yaptı güzel kar etti

Ben parayı tl olarak tutma taraftarı değil canım krediyi ödemeye devam edip olan parayı da altına yatırmak mantıklı bence

Eşimin arkadaşı evini satıp altına yatırdı iyi de yaptı güzel kar etti
Biraz dolar biraz gümüş çogunluk gram şeklinde canım ama yüksekten almıştık çok yeni kar etmeye geçtik

Sen sürekli işleri bahane et ver eline kaseyi uğraşsın yedirsin görsün yemeyen çocukla uğraşmak nasılmış gidince anlatır benim torun çok iştahsız diye
Anladı artık acaba bu gelinin günahını aldık boşuna üzdük diyor mu içinden merak ediyorum
Penguen Penguen gözün aydın, çok şükür kırık çıkık yokmuş sevindim.
tuce_tuce tuce_tuce ben sanırım yanlış anlattım, bizim düğün kredisi bitti evimiz yok henüz 😃 inşallah ev için bir peşinat olsun diye birikime başlayacağım ufak ufak. Aralık birikim hedefim 1 gram altın, fazlası olursa nasip bakalım :)
Haydi hayırlısı ile bir eviniz olsun o zaman 😍
tuce_tuce tuce_tuce Ocaktan itibaren hedefim her ay bir yarım altın. 2021 için önce sağlığımız,huzurumuz; sonra da 12 yarım altın hedefim🙏var.
İnşallah canım bol bereketli olsun😍
Çok sağolsun kızlar valla buraya girmeden yapamıyorum çok çabuk ilerliyor sayfa geride kalıyorum Allah razı olsun hepinizden rahatladım kırık falan olmasından korktum morarmıştı biraz doktor korkmayın morarma olur doku zedelenmesinde demiş gelirken 10 tane lavaş aldım 5 TL ona verdim kredi kartım 3500 gelmiş ufff 330 da ceviz ve bal parası çok kalmayacak gibi birikime akşam hesap kitap yapmam lazım
Kırık olmamasına çok sevindim hadi geçmiş olsun 😍
Bankadaki para ile altın vs alırım krediyi ödemeye devam ederim 😍

Patır patır patlatsın dişleri yavru zorlanmadan geçirsin bu süreci 😘😘
Umarım Zeyno

Anladı artık acaba bu gelinin günahını aldık boşuna üzdük diyor mu içinden merak ediyorum

Haydi hayırlısı ile bir eviniz olsun o zaman 😍

İnşallah canım bol bereketli olsun😍

Kırık olmamasına çok sevindim hadi geçmiş olsun 😍

Bankadaki para ile altın vs alırım krediyi ödemeye devam ederim 😍

Umarım Zeyno
Kocamda sizin gibi düşünüyor bende borcu kapatmaya çalışalım kalanı biriktirelim 9 yıl kaldı kredinin bitmesine çok uzun 5 yıl olsaydı yine çabuk biterdi. Çocuklar büyüyor okul kurs derken masraflar artacak gözüm korkuyor biraz

Kocamda sizin gibi düşünüyor bende borcu kapatmaya çalışalım kalanı biriktirelim 9 yıl kaldı kredinin bitmesine çok uzun 5 yıl olsaydı yine çabuk biterdi. Çocuklar büyüyor okul kurs derken masraflar artacak gözüm korkuyor biraz
Korkma birikim sonuçta lazım olursa kapatırsın şimdi böyle devam et bence

Son düzenleme:
İnşallah elimin kartı ayın 10nde kesiliyor ne kadar gelecek acaba dönemiçi işlemlerinden bak diyorum 3 gün sabret diyor 😠 kendi maaşımdan 400 TL gibi bişey kalıyor rabbim bereketini versin inşallah eşimde biraz kalır geçen ay ayırdıgım 2500 vr onun üzerini tamamlar 3 çeyrek alırım.

🤣🤣🤣 diş buğdayı hediyemiz 🤣

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    165,6 KB · Görüntüleme: 119
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back