🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastaneye geldik eşimle büyük kızım girdi biz ufaklıkla arabada bekliyoruz inşallah kırık yoktur

Alıştık canım para harcanacak çok yeri var ben tam valilik binasındayım şehrin göbeği heryer çarşı mağaza sürekli para harcıyorum gerekli gereksiz eşim kızıyor ama dayanamıyorum :)

NarinNarin canım günaydın iyi misin
okyonus
Selam kızlar
12.30 gibi geldik eve sabahtan beri midem çok kötüydü kahvaltı yapıp döndük hemen
Gelince eşim pazara gitti 95 tl harcamış
Bende biraz dinlendim şu an daha iyiyim
Dünden tavuk çorbası var yanına ne yaparım bilmiyorum kendimi iyi hissedersem patatesli poğaça ve kısır yaparım

Kız ne hediye verdi yaz bize
Tmm akşama 50 veya 100 TL bence
Hastaneye geldik eşimle büyük kızım girdi biz ufaklıkla arabada bekliyoruz inşallah kırık yoktur

umarım
Ay narin dikkat et kendine biraz daha dinlen

Benim de hergun ki halim
Hergun bizde böyleyiz ama bikac gündür hiç hiç durmuyor niyeyse hıı hıı diye sürekli ses çıkarıyor.
Gün yetmiyor bana 24 değil 30 saat falan olmalı hiç birşeyi bitiremiyorum 2 çocukla ben. sen 3 çocukla iyi üstesinden geliyorsun önünde saygıyla egiliyorum

Bende hep takdir ediyorum

Çocuklar küçükken hakikaten gün 50 saat olsa derdim o günleri anımsıyorum sizleri okudukça

Şimdi evde yalnız olunca oğlanlar arada okuldan gelip geri yatılıya gittiklerinden zaman sorunu yok
Her devir insana gereğini yaşatıyor bir şekilde

Bizde durumlar cok karisti kizlar
Aksamdan beri esim rahatsiz
Annem karantinada temasli
Kardesim ve esi kaldi ama isleri yogun
Ben iyiyim
Is yerim raporu degistirmeye calisiyor temasli listesinde gozukecekmisim
Sirtim tutuldu kiprasamiyorum
Canim icli kofte istiyor
Ve sabah salca halimin ustune kirildi
Ayrica altin almak istiyorum

boza doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere
Kmsl Hnd güle güle giysin adamım foto at
Penguen geçmiş olsun canım ciddi bişey değildir umarım hastaneye gitmeye çekiniyoruz artık
okyonus lahmacun dedin canım çekti yarın ki menü lahmacun
NarinNarin eşinle konuş bence aseriyorsun birde evinde daha rahat olursun eşin ailesine uygun bir dille izah etsin

Ablacim hosgeldin seni gormek ne guzel

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
Bir an önce atlatırsın bu sıkıntılı dönemi inşaallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…